Renovality oleje

Renovality oleje

Dnes Vám chcem predstaviť sadu skvelých produktov na tvár. Renovality oleje nie sú žiadnou novinkou, no ja som sa k nim dostala žiaľ až teraz. Dlhú dobu som sa totiž olejom ako takým vyhýbala, pretože mám mastnú pleť a prišlo mi stále nelogické si na pleť dávať oleje. No čím je človek starší, tým je aj múdrejší a teraz už viem, že oleje nie sú môj nepriateľ. Minulého roku som sa začala s olejmi zbližovať a pomaličky ich zakomponovávať do svoje rutiny. A čím viac som sa do nich zamilovávala, tak tým viac som chcela vyskúšať ospevované Renovality oleje.


Na elnino.sk majú od konca minulého roku v ponuke celý sortiment Renovality olejčekov a trvalo mi chvíľu, kým som si o všetkých niečo prečítala a rozhodla sa ktorý vlastne chcem. Najviac ma zaujal Moringový olej, pretože Moringa je skvelá rastlinka, ktorá má prezývku strom života, pretože obsahuje veľmi veľa živím, ktoré sú prospešné pre telo ale aj pre pleť.

Renovality Squalan Olej

Našťastie mali v ponuke aj Renovality Original Series darčekové balenie, ktoré obsahuje dokopy 3 produkty olejov za skvelú cenu, takže ak tiež plánujete nákup olejčekov tak určite choďte do týchto trojbalení. Balenie s Moringovým olejom obsahovalo aj Squalan olej a Čajovníkový olej. Všetky oleje sú 100% - né, teda nie sú riedené vodou a jedinú zložku, ktorú obsahujú je len ten daný olej. Sú balené do fialového skla, ktoré narozdiel od čierneho skla prepúšťa UVA lúče, ktoré sú vraj pre tieto olejčeky prospešné a udržiavajú ich v top kvalite. Každý olejček sa aplikuje praktickou pipetou a všetky sú balené do veľkých 100 ml obalov, okrem Squalanu, ktorý je len 50 ml. Keďže sú to oleje, tak ich konzistencia je samozrejme olejovitá a mastná, no jedná sa o suché oleje, ktoré sa veľmi rýchlo vstrebávajú do pokožky a nezanechávajú mastný pocit. Hneď ako mi dorazili tak som sa na ne vrhla a čo na olejoch zbožňujem je ich univerzálnosť, pretože ich môžte použiť na pleť, telo, vlasy a ja ich používam dokonca aj na pery.

Squalan olej pipeta

Začala by som práve Squalan olejom, ktorý je dosť známy olej a pokiaľ poznáte napríklad produkty The Ordinary tak ste sa s ním určite stretli. No pokiaľ Vám to nič nehovorí, tak squalan je vyrábaný z cukrovej trstiny a je to v podstate suchý olej, ktorý sa veľmi rýchlo vstrebe do pokožky a nezanecháva ju mastnú. Samozrejme za predpokladu, že to s tým olejom nepreženiete. Na celú tvár totiž stačí len pár kvapiek. Má skvelé hydratačné vlastnosti, pomáha s regeneráciou pokožky a je skvelý aj pre problematickú pleť pretože je nekomedogénny, teda neupcháva póry a nezhoršuje akné. Je to univerzálny olej, ktorý môžte používať na tvár, telo ale je skvelý aj na vlasy. Ja ho používam momentálne na celé telo a som s ním veľmi spokojná.

Renovality oleje

Veľmi som sa tešila na Čajovníkový olej, ale musím sa priznať, že som si sprvu myslela, že sa jedná o Tee Tree, ale nejedná. Tento olej je zo semien Čajovníka čínskeho (Camelia sinensis), ktorý má skvelé protizápalové vlastnosti a je vhodný aj na citlivú pokožku. Zároveň dokáže veľmi dobre hydratovať a regenerovať pokožku aj v hlbších vrstvách a zanecháva ju extra hladkú. Ja ho zvyknem používať ako posledný krok vo večernej rutine a ráno je pleť ozaj hebučká a zhydratovaná. Taktiež pôsobí priaznivo na akné a iné kožné choroby a keďže obsahuje prírodný skvalén tak je skvelým pomocníkom aj pri boji s prvými vráskami.

Renovality čajovníkový olej

Renovality Moringový olej

A nakoniec sa dostávame k Moringovému oleju na ktorý som sa neskutočne tešila, že ho konečne vyskúšam. O Moringe ste už určite počuli. Ako som už spomínala na začiatku, tak sa mu zvykne hovoriť ´´strom života´´ alebo aj ´´elixír života´´, pretože obsahuje obrovské množstvo vitamínov a minerálov, ktoré je veľmi prospešné pre ľudský organizmus. Okrem toho že Moringa Vašu pokožku vyživí, tak je skvelým pomocníkom v boji proti vráskam, je skvelá na problematickú pleť a v boji proti akné. Olejček môžte používať aj na oblasť vlasov na prevenciu proti štiepeniu končekov, alebo v boji proti lupinám. Je to taktiež suchý olej, ktorý sa veľmi rýchlo vstrebáva do pokožky a nezanecháva na pokožke mastný film. Používam ho večer pred spaním, aby som sa ráno zobudila s pekne hydratovanou a rozjasnenou pleťou. A nakoľko toto nie je moja prvá skúsenosť s produktom, ktorý obsahuje Moringu, tak Vám túto rastlinku môžem len a len odporúčať.

Renovality olej

Renovality Original Series

Je to skutočne skvelá sada pokiaľ potrebujete niečo na hydratáciu a oživenie mdlej pleti. No čo je na nej úžasné je aj to, že je vhodná aj pre mastnú a aknóznu pleť, takže podľa môjho názoru je to veľmi univerzálna sada. No v sortimente Renovality je aj oveľa viac olejov ako napríklad arganový, marhuľový, opunciový či šípkový, takže máte ozaj na výber. Ja tieto oleje jednoznačne odporúčam a pokiaľ s nimi ešte nemáte skúsenosti, tak ozaj nemáte čo stratiť. Budem tiež rada ak mi dáte vedieť či máte už nejaké skúsenosti s Renovality olejčekmi a ak áno tak aké používate vy?

Renovality oleje

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

9 comments

  1. Hodně mě tato značka zajímá a snad někdy už konečně také něco vyzkouším. :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Skvalén poznám, mám ten od The Ordinary a je fajn čo sa týka hydratácie. Čakala som však od neho viac nejaké zázračné účinky na hojenie akné a tak a to tento olej nerobí. Asi ostanem pri šípkovom. Renovality značku poznám a presne ten moringový by som chcela skúsiť nakoľko vraj práve ten je na akné a jeho hojenie extra dobrý.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj
      ten moringový aj čajovníkový sú určené na akné a hojenie, ale tiež to chce nejaký čas pokiaľ takéto veci zaberú.

      Delete
  3. Oleje jsou super :) Mám od nich okurkový, kávový a na růst vlasů, všechny perfektní!

    magazín ŽENSVĚT

    ReplyDelete
  4. Máš krásně nafoceno, zrovna Moringový teď používám každý den a je topka!
    Beauty by K.

    ReplyDelete
  5. Jsem moc ráda, že tuhle značku na trhu máme :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  6. Už jsem o něm slyšela, obecně o téhle značce mám povědomí, ale zatím jsem se nedostala k tomu, abych ji vyzkoušela. :-)

    ReplyDelete
  7. S týmito olejčekmi ešte skúsenosť nemám, ale veľmi ma zaujali - v tejto dobe s radosťou vyhľadávam hocičo olejovité, lebo mám extrémne suchú pleť...:)
    What A Fancy World

    ReplyDelete
  8. I would so put this on my face :)

    http://www.mariesconnections.com/

    ReplyDelete