VICHY Dercos pomôže s lupinami?

Vichy Dercos

Prvý článok roku 2019 je venovaný našej korunke krásy a to vlasom. My ženy si na vlasoch dávame dosť záležať. Staráme sa o ne, stajlujeme ich a robíme proste všetko preto, aby sme ich mali krásne a zdravé. No moje vlasy majú jedno prekliate a tým sú lupiny. Minulého roku som testovala viacero šampónov, ktoré neboli určené primárne na staroslivosť o lupiny a moje vlasy na to dosť doplatili. Preto som siahla po značke, ktorá je pre mňa spoľahlivá a je ňou Vichy.


Vichy Dercos proti lupinám

Vichy som objavila ešte keď som bola teenagerka a bojovala som s akné. Toto bola prvá značka pri ktorej som videla na tvári zmeny a ktorá mi pomohla s mojimi kožnými problémami. Preto si ju nechávam takpovediac v zálohe a siaham po nej keď si už neviem rady. Povedala som si, že do nového roka chcem vstúpiť so zdravými vlasmi o ktoré sa budem starať a už s nimi nebudem experimentovať. 

Šampóny Vichy pre mňa nie sú novinkou a používala som ich aj v minulosti, ale zdá sa mi, že museli zmeniť obaly a pár noviniek ich v rade Dercos Anti-Dandruff pribudlo. Teraz majú v ponuke ozaj veľké množstvo produktov v starostlivosti o vlasy s lupinami čo je skvelé, pretože si môžem vybrať šampón aj podľa môjho typu vlasov. Majú v ponuke upokojujúci šampón na citlivé vlasy, pre suché vlasy a normálne až mastné. A dokonca som si všimla, že majú aj pílingový šampón proti lupinám, ktorý plánujem tiež vyskúšať, pretože niečo takéto je pre mňa novinka. No teraz som siahla po Vichy Dercos Anti-Dandruff šampóne na normálne a mastné vlasy. Páči sa mi, že si viete vybrať dokonca aj z rôznych balení a to zo 100 ml cestovného balenia, klasického 200 ml a veľkého 400 ml balenia.

Vichy Dercos Anti-Dandruff

Prvé čo ma upútalo je farba šampónu, pretože je žltej až horčicovej farby, čo je trochu nezvyčajné. Konzistencia je mierne hustejšia, ale nie taká aby sa ťažko vymasíroval do vlasov. Nijak nezapácha a ani nijak nevonia, takže ak si veľmi potrpíte na voňavé šampóny, tak tento je proste taký neutrálny. Už po prvom použití vidno výsledky a teda aspoň u mňa ustúpilo svrbenie pokožky hlavy. Lupiny začali miznúť už v druhý týždeň používania z čoho som neskutočne rada. Dnes, po troch týždňoch používania je už cca 90 % lupín preč, takže sa veľmi teším. Čo je ale dôležité je pravidelnosť používania šampónu, pretože ak sa používa nepravidelne, alebo sa strieda s inými šampónmi, tak potom nemusia byť výsledky také aké očakávate.

Vichy Dercos šampón proti lupinám na normálne až mastné vlasy

Osobne som veľmi spokojná a určite pokiaľ máte problémy s lupinami, tak to veľmi nezanedbávajte. Dôležité je používať šampón podľa návodu a dodržiavať to ako ´´liečbu´´, pretože prakticky ide o preliečenie pokožky hlavy. Celú ponuku šampónov nielen z tohto Anti-Dandruff radu nájdete na notino.sk za skvelé ceny a teraz tam majú dokonca aj novoročný výpredaj, tak to určite čeknite. Pokiaľ problémy s lupinami nemáte, tak Vám hrozne závidím :-) a na záver tohto článku Vám chcem popriať všetko dobré do nového roku :-*

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

5 comments

  1. Od Vichy mě jeden šampon proti padání vlasů hodně láká. :)
    Soutěžíme o balíček

    ReplyDelete
  2. Looks like a very interesting product, thank you for sharing this!

    BLOG | INSTAGRAM | BLOGLOVIN

    ReplyDelete
  3. Já problém s lupy nemám, ale zase mě trápí jiné věci, jako rychle se mastící kořínky a suché konečky.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  4. Vyzerajú fakt super! Mne veľmi vyhovuje značka Milva a Palmolive. ;)

    Prajem ti ešte krásny deň a pozývam ťa na moju
    novoročnú GIVEAWAY♥ .

    ReplyDelete
  5. Už jsem o téhle řadě slyšela :) já mám dobrou zkušenost s La Roche-Posay.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete