Oriflame katalóg 2/2019

Oriflame 2/2019

Nový katalóg Oriflame je plný noviniek, ktoré by Vás mohli zaujímať, tak sa na ne poďme pozrieť. Nájdete tu niečo zo skincare, dekoratívky a aj niečo nové pre naše polovičky. Online katalóg si viete pozrieť TU a je platný od dnes 14.1. do 3.2.2019.



Oriflame Ecollagen sada

Prvou novinkou je rada Ecollagen, ktorá obsahuje 5 produktov na tvár. Obsahujú tri-peptidový komplex, ktorý podporuje tvorbu kolagénu, kyselinu hyalúronovú a výťažky rastlinných kmeňových buniek. Produkty sú skvelé na redukciu vrások, vyhladenie pleti a hydratáciu. Celá sada obsahuje čistiaci gél, sérum, očný krém, denný a nočný krém. Skvelý set na udržanie krásnej a zdravej pokožky. Jednotlivé produkty sa dajú kúpiť samostatne, alebo v jednej sade za zvýhodnenú cenu 69,99 Eur. Ku kúpe tejto sady je v tomto katalógu aj super akcia a to čistiaci prístroj SkinPro Sonic 3v1  zadarmo.

Ja som siahla po sére, ktoré sa predáva v 30 ml sklenenom obale s pumpičkou na lepšiu aplikáciu. Sérum je veľmi ľahulinké, gélovitej konzistencie a jemnej vône. Veľmi dobre sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva a na pleti pôsobí veľmi príjemne. Veľmi dobré sérum, ktoré by samozrejme bolo najlepšie kombinovať s produktmi tejto sady, ale môžte ním samozrejme doplniť aj svoju súčasnú rutinu.

oriflame ecollagen serum

oriflame ecollagen serum

oriflame ecollagen serum

Ďalšou novinkou sú rozkošné ovocné pleťové masky Love Nature pre rôzne typy pleti. Z minulého katalógu už mám dve, ale tak sa mi zapáčili, že som si ich aj teraz musela vziať. V ponuke je 5 druhov a niektoré sú zmývateľné a niektoré zlupovacie.  Maska obsahuje 10 ml takže vystačí na 2-3 použitia. Balenie je vhodné aj na cesty, pretože nezaberie veľa miesta. Jedna maska stojí 2,99 Eur, ale pri kúpe dvoch stoja obe 3,99 Eur.

ovocné pletové masky love nature

ovocné pletové masky love nature

ovocné pletové masky love nature

Ďalšia novinka je niečo pre pánov a to nový rad produktov s dreveným uhlím North for Men Urban, ktoré sú odeté do čiernej farby. Tri nové produkty sa postarajú o čistotu našich chlapov :-) Prvý produkt je multifunkčný čistiaci gél na telo, vlasy a tvár. Super vec pre nenáročných mužov, ktorým stačí na všetko jeden produkt. (cena 3,99 Eur). Druhým produktom je pena na holenie, ktorá zaistí hladké oholenie (cena 5,49 Eur) a nakoniec klasické mydlo, ktoré obsahuje komplex Arctic Pro Defence, ktorý pokožku chráni (cena 1,49 Eur).

North for Men Urban

North for Men Urban

North for Men Urban

A nakoniec 3 nové odtiene mono očných tieňov ColourBox v krásnych odtieňoch, ktoré budú skvelé na jar, ale aj na blížiaceho sa Valentína, ktorý bude presne o mesiac. Tiene sú skvele pigmentované, neprášia a ani neopadávajú po oko. Ja som siahla po odtieni Bright Brick, ktorý má úplne očaril. Balenie obsahuje 2g a jeden tieň stojí teraz len 2,49 Eur.

mono očné tiene ColourBox

mono očné tiene ColourBox

mono očné tiene ColourBox

Ďakujem, že ste si našli čas a strávili ho na mojom blogu :-) a mňa by ešte na záver zaujímalo ako často zvyknete nakupovať z Oriflame katalógov? A ktorý je Váš najobľúbenejší produkt?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s Oriflame

8 comments

  1. Ty ovocné masky vypadají dobře, ale myslím si, že budou podobné maskám Balea, které mi moc nesedí.. Z Oriflame si objednávám hodně málo, spíš objednávám Avon.

    ReplyDelete
  2. Katalog Oriflamu jsem už dlouho neviděla, ale ty ovocné masky se mi líbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Musím sa priznať, že katalóg Oriflame som v rukách nemala už pekne dlho. Všetky novinky vyzerajú skvelo, no najviac mi padli do oka práve pleťové masky :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  4. Každou novinkou mi přijde, že jde Oriflame s produkty výš a výš, což je supeer :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  5. Mě chodí domů pravidelně katalog Oriflame a častokrát vidím zajímavé produkty, ale objednávám poměrně málo. Každopádně ty masky se mi líbí, po nich nejspíš mrknu blíž :)

    MagicBeautyLife

    ReplyDelete