Novinky Gabriella Salvete

Gabriella Salvete

Prajem Vám pekné povianočné obdobie. Dúfam, že ste prežili radostné sviatky a hlavne bez stresov. Dnes som si pre Vám pripravila prehľad noviniek značky Gabriela Salvete. Začiatkom roka som už testovala jeden balíček plný produktov tejto značky a musím povedať, že som si tam našla veľa obľúbencov. A aj z týchto noviniek už mám pár obľúbencov. Okrem toho mám pre Vás pripravené aj líčenie s novinami, ktoré nájdete vo forme videa na konci tohto článku.


Začnem s produktmi na pery, pretože tie sa mi z celého balíčka zapáčili najviac. Balzamy na pery s aplikátorom v netradičnej tube Gabriella Salvete Natural Lip Balm je skvelý produkt na pery pokiaľ im potrebujete dodať hydratáciu a trochu farby. V tube sa nachádza 9 ml produktu, ktorý z tuby dostaneme zatlačením. V ponuke sú 4 odtiene od nude až po výraznejšie, takže si viete vybrať pre seba ten najvhodnejší. Ďalším skvelým produktom sú hydratačné lesky na pery Gabriella Salvete Ultra Glossy Lipgloss v piatich trendy odtieňoch. Sú skvele pigmentované, hydratujú pery a dodajú im pekný dravý lesk.

gabirella salvete lip balm

gabriella salvete ultra gossy lipgloss

Pokiaľ ste fanúšikom krémového kontúrovania, alebo krémových rozjasňovačov, tak teraz majú dva nové tyčinkové krémové produkty. Gabriella Salvete Duo Stick Contour and Highlight je obojstranná tyčinka so svetlou a tmavou stranou na vykontúrovanie celej tváre. Farby sa veľmi dobre blendia, takže ak ste na takýto typ produktov, tak sa Vám určite zapáči. Rovnako ako aj tyčinkový rozjasňovač Gabriella Salvete Shimmer and Glow Face Body Stick. Je vhodný na rozjasnenie nielen tváre ale aj tela. 

No pokiaľ ste ako ja a uprednostňujete práškov produkty pred krémovými, tak sa určite pozrite na nové rozjasňovače, ktoré aspoň mňa totálne uchvátili. Gabriella Salvete Lumi and Glow Powder v dvoch verziách s krásnymi farbami. Rozjasňovače sú jemnučké a skvelé na denné nosenie. Ďalším skvelým produktom je paletka líceniek Gabriella Salvete Trio Blush Palette, ktorá je vhodná pre všetky typy pleti. Obsahuje tri lícenky - lesklú, svetlú matnú a tmavšiu ružovú, takže si viete vybrať typ lícenky, ktorá Vám sadne najviac. A aby nanášanie týchto produktov bolo čo najpresnejšie, tak sa v portfóliu Gabriella Salvete objavili aj nové štetce na púder a kontúrovanie. Skvelé, kvalitné a jemnučké štetce, ktoré naberú presne množstvo produktu. Jednoznačne odporúčam.

gabriella salvete štetce

gabriella salvete lumi and glow

A dostávame sa k poslednej várke produktov. Začnem novou hubkou na nanášanie makeupu Gabriella Salvete Make-up Sponge v ružovej farbe. Hubka po namočení zväčší svoj objem a makeup sa s ňou nanáša skvele. Nie je tvrdá, ale ani najmäkšia, no čo je skvelé je že ´´nezje´´ veľa makupu tak ak iné hubky. Podľa môjho názoru veľmi dobrá hubka. Po makeupe si zvyknem na pleť ešte naniesť korektor na zakrytie kruhov pod očami a nejakých ďalších nedostatkov. Medzi novinkami nájdete 2 druhy korektorov. Gabriella Salvete Correct and Comfort je tuhý korektor dostupný v dvoch odtieňoch. Zakryje na pleti všetky nedostatky a skvele sa s ním pracuje. A pokiaľ máte radšej tekuté korektory, tak Vám odporúčam vyskúšať Gabriella Salvete Perfect Skin Concealer, ktorý je dostupná dokonca v troch odtieňoch. nanáša sa klasickým aplikátorom, dobre kryje, nezalieza do vrások a drží. Takže všetko čo človek potrebuje od dobrého korektoru.

Produkt bez ktorého si neviem predstaviť svoj makeup je niečo na doplnenie a dokreslenie obočia. Tým, že moje vlastné obočie je veľmi riedke a totálne oničom tak dobrá ceruzka, či tieň sú moje must have. Od Gabielly Salvete už mám paletku tieňov na obočie, ktorú pravidelne používam no do zbierky mi pribudla aj nová ceruzka a špriála na obočie. Gabriella Salvete Brow Definer je automatická ceruzka na obočie na jednej strane s hrubšou ceruzkou a na druhej s kefkou na prečesanie obočia. Aj napriek tomu, že je ceruzka hrubá, tak sa dajú s jej hranami nakresliť celkom jemné čiarky. Žiaľ farebne mi nesadla. V ponuke majú 3 odtiene a ja mám konkrétne ten stredný, ktorý je taký teplý hnedý. Tým, že ja som čiernovláska, tak asi by mi viac sadol ten najtmavší. Čo mi však sadlo je maskara Gabriella Salvete Eyebrow Gel Mascara, ktorú majú taktiež v troch odtieňoch. Slúži na zafarbenie a zafixovanie obočia a to robí skvele. Nijak nezlepuje chĺpky, nerobí na obočí divné hrudky a aj samotná kefka ma dobrý tvar.

Gabriella Salvete corector

A nakoniec sa dostávame k paletke. Gabriella Salvete 16 Shades Palette je paletka obsahajúca 16 matných a lesklých farieb. Obsahuje svetlé aj tmavé odtiene a keď sa na ňu lepšie zahľadíte, tak ozaj veľmi farebná. Nájdete tam modrú, zelenú, oranžovú, žltú, ružovú, striebornú, zlatú atď. Tiene sú neskutočne pigmentované, na čo som u Gabirelly Salvete zvyknutá. Práve takéto značky sú dôkazom, že paletka nemusí stáť vyše 50 Eur aby bola dobrá a kvalitná. V paletke mi však chýba pár tieňov, ktoré by som tam aspoň ja potrebovala. Je ním neutrálny stredne tmavý tieň do prechodu. Jeden tam síce je, ale ten mi príde na mňa príliš svetlý. A druhým tieňom je nejaký matný tmavý tieň, ktorým by sa dalo urobiť také extravagantné líčenie, pretože najtmavšie farby v paletke sú lesklé. Mám však doma kopec iných paletiek s ktorými si viem chýbajúce tiene vykompenzovať, takže to nie je až taký problém. Každopádne je táto paletka vydarená a pokiaľ Vám doma niečo také chýba, tak určite si ju zaobstarajte.

Gabriella Salvete 16 Shades palette

Gabriella Salvete 16 Shades palette

A pokiaľ by Vás zaujímalo ako tieto novinky fungujú v praxi, tak sa mrknite na moje najnovšie video s inšpiráciou na silvestrovské líčenie na, ktoré som použila produkty Gabriella Salvete.


A keďže je toto posledný článok tohto roku, tak Vám chcem popriať všetko dobré do nového roku a teším sa Vás v roku 2019.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

5 comments

  1. Dobře naložený balíček. :) Taky by mě potěšil. Mě zaujal hlavně gel na obočí :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Perfect photos and amazing products! ♥
    Happy holidays! xoxo

    Welcome to my blog 💖

    ReplyDelete
  3. Nádherný balíček, taky se mi dost líbily výrobky na rty. Přeji všechno nejlepší v novém roce.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  4. Krásné novinky, moc se mi líbí ty barvy :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  5. Krásně jsi produkty nafotila :) jdu omrknout videjko!

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete