Macadamia zázrak pre vlasy

Macadamia produkty

Vlasy sú korunkou krásy a každá žena ich chce mať krásne a zdravé. Na to aby som svoje vlasy udržala zdravé používam už roky produkty Macadamia Natural Oil, ktoré dokážu s vlasmi urobiť zázraky. Ich produkty obsahujú olej z makadamiových orechov a arganový olej, ktoré v tejto skvelej kombinácii zmenia Vaše vlasy na nepoznanie. 

Arganový olej má prezývku tekuté zlato, vďaka veľkému množstvu výživných látok ako napríklad vitamíny A, E a F, omega 6 a 9 a v dnešnej dobe sa v kozmetike používa na telo, pleť vlasy a vlastne všetko čo potrebujeme vyživiť. Makadamiový olej rovnako obsahuje vitamíny A, B a E, omega 9 je zdroj beta karoténu a je silný antioxidant.

Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque

Mojím úplne najobľúbenejším produktom tejto značky je Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque, ktorú používam ozaj už veľa rokov. Niekedy som  svoje vlasy dosť zanedbávala a jediné čo som urobila bolo, že som si ich umyla šampónom a na všetko ostatné som bola proste lenivá. Vlasy som mala dlhé no mala som neskutočne rozštiepené končeky a celkovo to nevyzeralo dobre. Potom mi raz moja mama doniesla túto masku a začala som ju pravidelne používať. Pri každom umývaní vlasov som si ich vmasírovala do spodnej polovice vlasov a nechala pár minút pôsobiť. Vlasy sa veľmi ľahko rozčesávali, neboli vôbec zamotané boli lesklé a neštiepili sa mi. Odvtedy sa k tejto maske stále vraciam a aj keď často testujem iné masky, tak potom sa stále vrátim práve k Macadamii, pretože je zo všetkých najlepšia.

Macadamia natural Oil maska na vlasy

Čo je skvelé je to, že táto maska sa predáva vo viacerých veľkostiach a baleniach. Pokiaľ často cestujete, alebo si chcete masku obstarať len na skúšku, tak na to je skvelé 30 ml malé balenie. Potom je tam väčšie 100 ml balenie v tube a veľké 250 ml balenie v tégliku a pokiaľ sa do nej zamilujte tak aj obrovské 500 ml balenie.

Samotná maska je bielej farby a hustej konzistencie a na dotyk je veľmi mastná. To je spôsobené veľkým obsahom arganového a macadamiového oleja a práve tie dodajú vlasom dostatok výživy. Masku si môžte vmasírovať do celých vlasov, alebo len na problémovú oblasť a odporúčam ju nechať pôsobiť 5-10 minút. Hneď potom ako si vlasy opláchnete, tak budete cítiť, že sú hladké a pri pravidelnom používaní sa Vám odvďačia krásnym, zdravým a lesklým vzhľadom.

Macadamia Natural Oil maska na vlasy konzistencia

Macadamia Natural Oil majú všetky rôzne produkty na starostlivosť o vlasy ako šampóny, kondicionéry, olejčeky, masky, spreje, vlasové kúry a iné pomôcky ako hrebene. Kvôli lupinám šampóny a kondiconéry nemôžem používať, ale môžem Vám ešte odporučiť Macadamia Natural Oil Nourishing Leave In Cream. Je to vyživujúci krém na vlasy, ktorý si vmasírujete do vlhkých, alebo suchých vlasov a už ho nezmývate. Je to dodatočná starostlivosť o vlasy a odporúčam ho použivať napríklad v lete, keď sa často slníte a to dáva zabrať aj vlasom. Určite to nie je produkt na každodenné používanie, ale skôr je to akási výnimočná extra starostlivosť. Je to tiež taký hustejší krém s ktorým to určite nepreháňajte, pretože do vlasov stačí ozaj len máličko a roznesiete ho po celých vlasoch. Je taktiež skvelý aj na skrepovatelé vlasy, ktoré pekne uhladí.

Macadamia Natural Oil Nourishing Leave In Cream

V minulosti som skúšala aj ďalšie Macadamia produkty ako vlasovú kúru a spreje a všetky sú skvelej kvality, takže ak potrebujete zregenerovať svoje vlasy, dodať im výživu a udržiavať ich zdravé, tak Macadamia Natural Oil je skvelá voľba. Je to podľa môjho názoru najkvalitnejšia značka akú viete kúpiť a stále za prijateľnú cenu.

Macadamia Natural Oil Nourishing Leave In Cream konzistencia

Macadamiu a všetky ich produkty viete nájsť na notino.sk a keďže sa blížia Vianoce, tak môžte okrem seba potešiť aj niekoho iného. Maska či šampón by mohol byť skvelý darček pre niekoho blízkeho, ktorého pod stromčekom určite poteší kvalitná vlasová starostlivosť. A okrem toho na notine tento týždeň prebieha aj Vianočná súťaž. Ak nakúpite medzi 9.12. až 14.12. a v tomto čase zaregistrujete svoju objednávku, tak môžte vyhrať poukážku v rovnakej hodnote. Takže ak ešte nemáte nakúpené darčeky, tak teraz je tá správna chvíľa.

Macadamia Natural Oil produkty

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

3 comments

  1. To vypadá fakt super, hlavně na ty vlasy se regenerace hodí :) díky za tip!
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  2. Tak toto vyzerá naozaj veľmi, veľmi, veľmi dobre ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  3. Poznám túto značku a viem, že ich produkty sú legendami. Mala som len trochu oleja na skúšku a spomínam si, že bol skutočne perfektný. Tú masku na tvoje odporúčanie asi skúsim, je skvelé, že sa predáva v rôznych baleniach.

    ReplyDelete