Singles day - deň kedy si môžme urobiť radosť bez výčitiek

Ahojte baby, Singles day sa blíži a pokiaľ Vám toto slovné spojenie nie je známe, tak možno Vám niečo hovorí deň 11.11. Prvýkrát som sa s tým stretla minulého roku na ázijských e-shopoch, kedy v tento deň prebiehali obrovské akcie. Nechápala som veľmi čím je tento deň výnimočný, ale keď sú niekde zľavy, tak tam som samozrejme ako prvá :-D. Teraz som však o čosi múdrejšia a už viem, že tento deň je oslavou ľudí, ktorí sú single. Tak ako mi vo vzťahu máme Valentín, tak už aj nezadaní majú svoj deň a ním je Singles Day. Ten sa nesie v znamení jednotiek a preto pripadá na dátum 11.11. Táto myšlienka sa už preniesla aj do našich končín a preto si určite nezabudnite urobiť niečim radosť. A pokiaľ nemáte predstavu čím, tak sa môžte kľudne inšpirovať vecami, ktorými sa rozmaznávam ja.

singles day



Pre mňa je veľkým relaxom, keď si môže ľahnúť zavrieť oči a jednoducho nič nerobiť, poprípade pozrieť si nejaký dobrý film. Počas toho nie je nič lepšie ako vyživiť a zhydratovať svoju pleť a pery a v takýchto prípadoch je najlepšie siahnuť po bavlnenej, alebo hydrogélovej maske. Jednoznačne odporúčam značku KORIKA, po ktorej budete mať pleť ako zo salónu. 

korika singles day

K takému relaxu odporúčam spríjemniť atmosféru Vašou obľúbenou vôňou a čo rozvonia Váš byt lepšie ako Yankee Candle. Či už ste milovníčkou klasických sviečok, alebo uprednostňujete difúzery zo strachu, že to so sviečkou doma podpálite, tak tu nájdete jedno aj druhé. Už si len z toho obrovského množstva vybrať obľúbenú vôňu.

yankee candle singles day

No pokiaľ sa rozhodnete vymeniť relax v pohodlí domova za večer strávený s kamoškami na babskej jazde, tak určite odporúčam použiť makeup, ktorý Vás nesklame. Ja sa môžem stále spoľahnúť na značku Bourjois, ktorá má kopec skvelých produktov. Mojimi obľúbencami sú dlhotrvajúci makeup Air Mat, ktorý drží celý deň, skvelá maskara Twist Up The Volume, ktorá nádherne zvýrazní riasy bez zlepenia. A pokiaľ chcete zvýrazniť svoju krásu rúžom na pery, tak jednoznačne Rouge Edition Velvet, ktorý s Vami vydrží celý večer.

bourjois singles day

Či už ste sa inšpirovali mojimi obľúbencami, alebo máte nejakých svojich, tak sa určite nezabudnite práve 11.11 (v nedeľu) zastaviť na notino.sk. Tam táto akcia bude prebiehať iba tento jeden deň a môžte využiť super akcie v podobe zľavy 11% na vybrané značky, dopravu zdarma pri nákupe nad 50 Eur, alebo skvelých darčekov v rámci akcie 1+1.


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

2 comments