Maybelline novinky ktoré stoja za to

Maybelline novinky

Ahojte baby, dnes si ukážeme pár noviniek znaky Maybelline. Nie sú to síce horúce novinky, no dostala som sa k ním až teraz a zaujali ma natoľko, že som si nemohla odpustiť Vám o nich nenapísať. 

Maybelline Super Stay Matte Ink

Maybelline Super Stay Matte Ink sú nové tekuté matné rúže, ktoré patria k jedným z najlepších vo svojej kategórii. Ja osobne považujem rúže značiek Maybelline, Dermacol a Bourjois  za topku a keď sa ma niekedy niekto pýta, aké rúže by som odporúčala, tak sú to práve tieto značky. Preto keď sa objavili tieto nové rúže bola som ozaj rada, pretože z každej strany som na ne počula len chválu. Niet divu, že po tomto úspechu sa rozšírila paleta odtieňov a teraz si viete vybrať takmer z 20-tich odtieňov. Nude, červené, ružové a dokonca aj fialové, záleží na Vašej osobnosti, či nálade, no verím, že si tam nájdete ten svoj obľúbený odtieň.

Maybelline Super Stay Matte Ink swatch

Siahla som po dvoch odtieňoch a to 30 Romantic, sýtej ružovej farbe. Toto bol úplne odtieň ktorý som skúšala a práve vďaka nemu som sa do týchto rúžov zamilovala. Ich pigmentácia je neskutočná a stačí len jedne ťah a máte na perách Váš vysnívaný odtieň. Je to určite aj vďaka skvelému aplikátoru, ktorý naberie dostatočné množstvo produktu a pomocou jeho tvaru sa rúž aplikuje veľmi ľahko a precízne. No Vás určite zaujíma aj jeho výdrž, pretože dnes máme na rúže oveľa väčšie požiadavky ako kedysi a chceme aby s nami vydržal celý deň bez toho, aby sme ho museli opravovať. Tieto rúže spĺňajú tieto požiadavky skvele. Ich výdrž je ozaj neuveriteľná. Po tom ako na perách zaschnú sa takmer vôbec neotláčajú a vydržia jedlo aj pitie. Samozrejme, že to závisí aj od toho čo jete a ako často. Pretože ak zjete niečo veľmi mastné a budete jesť 10x za deň, tak sa to prejaví aj na tom rúži a určite to neprežije.

Maybelline Super Stay Matte Ink 30 Romantic

Maybelline Super Stay Matte Ink 30 Romantic

Druhý odtieň po ktorom som siahla je 50 Voyager, tmavá hnedo-bordová farbička, ktorá sa mi veľmi hodí k tomuto sychravému počasiu ako je práve teraz. Veľmi ma prekvapilo, že aj takáto tmavá farba je skvelo pigmentovaná a nerobí žiadne fľaky. Na čo si však musíte pri tomto rúži dávať pozor je to, aby ste si pri aplikácii naniesli na pery tenkú vrstvu. Určite tento rúž nijak nevrstvite, pretože sa potom začne droliť a nebude to vyzerať pekne. Určite Vás chcem upozorniť ešte na jednu vec a to je fakt, že rúže sú trochu lepkavé. Nezaschnú úplne a mierne lepia, čo niektorým ľuďom dosť prekáža. Ja osobne to neberiem ako nevýhodu a vôbec mi to nevadí. Nie sú potom také vysušujúce ako vedia byť niektoré tekuté matné rúže. Práve z toho dôvodu mi aj tak veľmi vyhovujú.

Maybelline Super Stay Matte Ink 50 Voyager

Maybelline Super Stay Matte Ink 50 Voyager

Ďalší produkt, ktorý má tiež zaujal je riasenka. Už si ani nepamätám kedy naposledy som mala doma riasenku od Maybelline. Muselo to byť ozaj dávno, no pamätám si, že nikdy ma žiadne neohúrila až tak, že by som sa k nej vrátila. No keď som bola minulý mesiac na notino.sk a kupovala som si tieto rúže, tak som si povedala, že sa popozerám aj po ďalších novinkách tejto značky, pretože som dostala chuť na testovanie nejakých nových produktov. A tam som narazila na ďalšiu novinku o ktorej som počula no neskúšala.

Maybelline Total Temptation

Je ňou riasenka Maybelline Total Temptation s krásnym elegantným designom. Jedným z dôvodov, prečo som po nej siahla je klasická kefka. Riasenky s plastovými kefkami veľmi nemusím a táto má presne taký typ kefky, ktorý s mojimi riasami aj niečo urobí. Riasy pekne jednotlivo obalí, zahustí, pekne ich vytočí a vôbec nezlepuje (na poslednej fotke môžte vidieť oko s riasenkou a bez riasenky). Riasenka drží pekne celý deň, vôbec neopadáva, neotláča sa ani nedrolí. Myslím si, že je to veľmi vydarená riasenka, ktorá sadne akémukoľvek typu rias, no ako všetci vieme pri riasenkách je to veľmi individuálne. No ja stále hovorím, že pokiaľ niečo sadne mojím nepodareným riasam, tak to sadne určite každému :-D

Maybelline Total Temptation

Maybelline Total Temptation swatch

Dajte mi určite vedieť ako sa Vám páčia tieto podarené novinky a či ste už nejaké vyskúšali a ako Vám sadli :-)

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

8 comments

  1. Riasenka ma až tak neohúrila ale tie rúže už dlho obkukujem a určite si jeden kúpim. Ten odtieň Voyager ma berie očosi viac :)
    Recenzie-Kozmetiky

    ReplyDelete
  2. Odstíny rtěnek jsou nádherné. Líbí se mi i ta řasenka, ale mám tolik kosmetiky, že ji snad ani nestihnu spotřebovat. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Tak ty rtěnky jsou krásný, hlavně na Tvých rtech tedy :)

    ReplyDelete
  4. Řasenka podle očí mě moc teda nezaujala. Ale rtěnky mě lákají.
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  5. I totally love the colors! But tbh I always buy new lipsticks but I usually don't wear them that often. I prefer more natural colors :)
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    ReplyDelete
  6. Rasenku mam a je fajn, ale znovu už ji asi nepotřebuji :) Ale ty rtenky vypadají úžasně, musím zkusit! :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    ReplyDelete
  7. Oba odstíny rtěnek jsou nádherné!

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete