Lumene Sheer Luminosity Eye Cream

Lumene Sheer Luminosity Eye Cream

Starostlivosť o pleť je u mňa stále na prvom mieste. Milujem dekoratívku a rada sa líčim no stále sa držím presvedčenia, že pokiaľ sa budme starať o svoju pleť a budeme ju mať zdravú a peknú, tak potom nám stačí menej make-upu. Preto oveľa viac investujem do starostlivosti o pleť ako do dekoratívky. Ste na tom podobne? 


Lumene Sheer Luminosity Eye Cream

Už niekedy okolo 25-teho roku života začína v pleti klesať hladina kyseliny hyalurónovej a preto najmä po tomto období sa začínajú tvoriť jemné linky a mimické vrásky na pleti. Najjemnejšia pokožka na pleti sa nachádza práve v oblasti očí a práve tam sa začínajú tvoriť prvé vrásky. Preto mať doma dobrý očný krém je must have. Pokiaľ ešte nemáte 25 rokov tak si možno vravíte, že ešte máte času dosť. No nie je to úplne tak. Prevencia je podľa môjho názoru najlepšia, pretože keď sa už vrásky vytvoria, tak ich žiadnym krémikom neodstránite. A pokiaľ už ste po 25-ke, tak očný krém by mal byť Vašim každodenným spoločníkom. 

Očný krém samozrejme nechýba ani na mojom toaletnom stolíku a momentálne ich tam mám viacero. Posledných pár týždňov však testujem pre mňa novú značku, Lumene. Prvýkrát som o nej počula minulý rok a zaujala ma svojim designom a pozitívnymi ohlasmi, ktoré som na ňu počula. Jedná sa o fínsku značku, ktorá je na trhu vyše 40 rokov a jej produkty obsahujú veľké množstvo prírodných zložiek. Preto, keď som zistila že táto značka je dostupne na elnino.sk, tak som sa rozhodla ju hneď vyskúšať.

Lumene Sheer Luminosity Eye Cream

Siahla som po očnom kréme Lumene Kuulas Sheer Luminosity Eye Cream. Je to hydratačný očný krém bez parfumácie, ktorého hlavnou úlohou je spevnenie a vyhladenie očného okolia. Obsahuje extrakt z arktickej brusnice a vyživujúci peptid, ktorý má vysoké antioxidačné účinky. Pri pravidelnom používaní má taktiež zmierňovať kruhy a vačky pod očami. Krém sa nachádza v 15 ml tube bielej farby s červeným písmom. 15 ml sa možno zdá byť málo, ale na očné okolie ozaj stačí len veľmi malé množstvo, takže krém vydrží ozaj veľmi dlho. Samotný krém je bielej farby a veľmi ľahkej krémovitej konzistencie. Skvele sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Nezanecháva pritom mastné očné okolie a ak sa Vám náhodou dostane do očí, tak vôbec ich nedráždi. 

Zloženie: 
AQUA (WATER), OCTYLDODECYL MYRISTATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, PANTHENOL, COCO-GLUCOSIDE, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, COCONUT ALCOHOL, ACACIA SENEGAL GUM, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, POLYACRYLAMIDE, ALCOHOL DENAT., C13-14 ISOPRAFFIN, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, PEG-8, SORBIC ACID, STEARETH-20, LAURETH-7, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ASCORBYL PALMITATE, CROCUS CHRYSANTHUS BULB EXTRACT, N-HYDROXYSUCCINIMIDE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, CHRYSIN, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, (CI 77491) IRON OXIDES.

Lumene Sheer Luminosity Eye Cream

Krém už po prvom použití zanecháva očné okolie jemnučké na dotyk a pri pravidelnom používaní je pokožka jemná a pružná. Z krémov ktoré mám teraz na toaletnom stolíku je tento svojimi účinkami najlepší a siaham po ňom každý deň. Obľúbil si ho dokonca aj môj priateľ, ktorého sem tam tiež zapájam do môjho testovania. Nie je to síce najjednoduchšie presvedčiť ho, no na očné krémy ho dokážem stále zlomiť, pretože vrásky neobchádzajú ani chlapov :-D a už si ich tam pár našiel. Po pár dňoch za mnou sám prišiel a povedal mi, že ten krém je ozaj super, že zo všetkých, ktoré som mu zatiaľ dávala je tento najlepší. A keď si niečo také všimne dokonca aj chlap, tak to musí byť pecka :-)

Krém Vám jednoznačne odporúčam, je pravda že patrí do takej strednej cenovej hladiny, no pokiaľ sa blížite k 25-ke, alebo ste už dávno po, tak investíciu do dobrého očného krému nebudete ľutovať. Je to oblasť, ktorá si zaslúži extra starostlivosť a už neraz som doma mala krém, ktorý bol síce lacný no nerobil nič, takže v konečnom dôsledku som zbytočne vyhodila peniaze. 

Lumene Sheer Luminosity Eye Cream

Určite mi dajte vedieť, či sa staráte o očné okolie a či pravidelne používate očné krémy a ja sa na Vás teším pri ďalšom článku. :-)

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

4 comments

  1. Krém vypadá super, až budu trochu starší tak něco podobného asi budu používat :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  2. The packaging are very pretty,
    Your photos always beautiful!
    Great review ♥


    xx
    Amira
    www.amirahayupratiwi.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Vypadá dobře, značku jsem ale vůbec nezkoušela. :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  4. Já krém na oči nepoužívám, ale asi bych to měla změnit :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete