Elnino oslavuje 15. narodeniny

elnino 15 narodeniny

Elnino.sk Vám asi nemusím nijak špeciálne predstavovať. E-shop plný skvelých parfémov a kozmetiky za bezkonkurenčné ceny. Pred dvoma týždňami ma prekvapil kuriér so zásielkou práve od elnino.sk, ktorá obsahovala veľký balíček na oslavu ich 15. narodenín. Tento balíček posielali blogerkám s ktorými spolupracujú a som veľmi rada, že patrím medzi ne. Elnino majú ozaj veľký výber skvelej kozmetiky a stále si tam nájdem niečo nové čo ma dokáže nadchnúť. Takže ešte raz chcem elnino.sk popriať všetko najlepšie.

elnino narodeniny

Keď som krabicu otvorila tak prvá vec ktorá na mňa vykukla bol zošit s veľmi atypickou potlačou. Tento zošit vznikol v spolupráci s neziskovou organizáciou Loono a jeho kúpou podporíte kampaň v prevencii proti rakovine s motom Sahám si na ne každý měsíc. Dávajú do povedomia to, že samo-vyšetrenie každý mesiac je veľmi dôležité a to nielen u žien ale aj u mužov. Takže baby aj chalani, určite na to myslite, pretože človek ozaj nikdy nevie.

prsakoule

prsakoule

Pod zošitom sa však nachádzalo aj kopec kozmetiky z ktorej ma najviac zaujal parfém BVLGARI Omnia Ametyste v nádhernej fialovej krabičke. Praktický 25 ml flakónik je skvelý na nosenie v kabelke. Najviac sa však teším z toho, že mi vôňa sadla ako uliata. S vôňami je to totiž veľmi individuálne no do tejto som sa zamilovala hneď. Je to svieža, kvetinová vôňa vhodná na každý deň.

bvlgari omnia ametyste

Druhá vôňa je takáto rozkošná miniatúrka parfému Karl Lagerfeld s rovnako krásnou vôňou, ktorú Vám jednoznačne odporúčam. Rovnako jemná citrusovo kvetinová vôňa, ktorú si určite zamiluje väčšina žien. A keď so videla za akú skvelú cenu ju majú na elnino.sk, tak určite neváhajte dlho.

karl lagerfeld

Pokiaľ bojujete s čiernymi bodkami na nose, tak možno by ste sa mali popozerať po maske proti čiernym bodkám. Jednou z nich je aj čierna maska Pilaten. S ňou už mám skúsenosti, pretože som si pred pár mesiacmi zaobstarala túto masku v menších cestovných baleniach. Je praktická v tom, že si ju viete naaplikovať na miesta na ktoré potrebujete, alebo pokojne aj na celú tvár. Treba potom počkať pokiaľ zaschne a potom ju stiahnuť aj s čiernymi bodkami. 

platen

Značka Escada je známa svojimi parfumami, no majú aj krásne voňajúce parfumované telové mlieka. Konkrétne toto, Escada Fiesta Carioca má okrem super vône aj svieži a farebný obal.

escada fiesta

Posledné dva produkty, ktoré elnino ukrylo do balíčka sú z oblasti dekoratívnej kozmetiky. Prvým je ceruzkový rúž na pery v červenej farbe Elizabeth Arden Lip Pencil. Toto je úplne moja farbička a myslím si, že každá žena by mala mať doma aspoň jeden červený rúž. A nakoniec maskara Max Factor Masterpiece Transform. Už strašne dávno som neskúšala nič od Max Factor, tak som na maskaru  zvedavá.

elizabeth arden

max factor

Ešte raz chcem elnino.sk poďakovať za krásny balíček, ktorý ma veľmi potešil a prajem ešte veľa úspešných rokov.


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

5 comments

  1. Mco krásný balíček, přeji Elninu vše nejlepší :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  2. Mne sa balíček páči tiež, najviac ma zaujala vôňa tak, ako aj teba. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  3. Balíček je krásný. Pilaten masky mám doma taky a ta miniatura od Lagerfelda vypadá úžasně. Těším se, až ji někde budu moct očichat :)

    MagicBeautyLife

    ReplyDelete
  4. Tú čiernu masku mám. Zatiaľ som ju vyskúšala len raz, no bola som prekvapená že fakt fungovala.

    ReplyDelete