Ako na jeseň hydratovať pokožku

Jeseň začína naberať svoju pravú podobu. Slnečné lúče uberajú na svojej sile a strieda ich sychravé a uzimené počasie. Mňa už minulý týždeň dostala jesenná únava a nemala som chuť na nič. Totálne lenivá a vyšťavená. Prvé známky jesene už vidím aj na svojej pokožke, ktorú mám pri takomto chladnom počasí často suchú. Dokonca aj moja mastná pleť sa mení na zmiešanú a niektoré miesta sa mi doslova šúpu. Preto Vám dnes ukážem, ktoré produkty sú mojimi favoritmi práve v tomto ročnom období.

hydratácia pokožky produkty


Neutrogena a Nivea hydratácia tela

Začnem s hydtaráciou pokožky tela, pretože neviem čím to je, ale hneď ako sa ochladí, tak moja pokožka začne byť suchšia a suchšia. Bude to asi znieť smiešne no najmä pokožka celých nôh :-D Netuším čím to je. Vtedy siaham po produktoch, ktorú sú určené na extrémne suchú pokožku. Buď po značke Neutrogena, ktorá je vo všeobecnosti naj značkou na suchú pokožku. Či už máte suché pery, ruky či telo. Toto telové mlieko je určené pre citlivú pokožku a je bez parfumácie. Pokiaľ však mám chuť na niečo voňavé, tak telová pena od NIVEA s vôňou uhorky a čaju matcha je mega dobrá. Extrémne hydratačné, voňavé a ešte k tomu aj srandovné, pretože je vo forme peny.

NIVEA mousse

Na pokožku rúk tiež rada používam Neutrogenu, no svoj krém som požičala bratovi, ktorý mi ho už asi nevráti :-D Takže momentálne používam tento krém od Oriflame, ktorý mi zatiaľ postačuje no keď udrie tvrdšia zima, tak asi si budem musieť zaobstarať silnejší kaliber. Od Oriflame taktiež zbožňujem ich hojivé zázraky v forme vajíčka, ktoré sú skvelé takmer na hocičo.

Oriflame krém na ruky

Pokiaľ ma sledujete dlhšie, tak viete, že masky sú mojou veľkou slabinou a kupujem ich na tony. Maska, ktorá je však trošku netradičnejšia je maska na pery. Je to skvelá vec pokiaľ máte suché pery a potrebujete ich extra hydratovať. Mojou obľúbenou je maska od kórejskej značky Korika o ktorej som už raz písala a ukazovala som Vám aj práve túto masku. Pery budete mať ako znovu zrodené, takže ak máte aj na jeseň a v zime suché pery, tak takéto masky sú  must have.

Korika hydrogel lip mask

Korika maska na pery

Od Koriky jednoznačne odporúčam aj ich plátené masky na pleť. Pleť je dôležité hydratovať celoročne, no obzvlášť extra keď prichádza zima. Určite Vám odporúčam masku KORIKA SciBeauty, ktorá nie je klasická plátená maska. Je to niečo ako veľmi tenučký hydrogél, ktorý sa doslova prilepí na tvár a perfektne tam drží a hydratuje pleť. Podobnú masku to ešte nikdy neskúšala a pleť je po nej úžasne hydratovaná ešte aj na ďalší deň a okrem toho ju aj pekne vyhladí. Maska, ktorá si jednoznačne zaslúži Vašu pozornosť.

Korika SciBeauty

Korika SciBeauty aplikácia

Plátené masky síce zbožňujem, no viem, že vzhľadom na to, že sú iba na jedno použitie, tak je to trochu drahšia záležitosť a preto ani ja ich nepoužívam každý deň. No pokiaľ chcete svoju pleť hydratovať a Váš súčasný krém vám nestačí, tak vyskúšajte nočné masky. Ja som sa do nich tento rok zamilovala a používam ich skoro každý druhý či tretí deň. Skvelou a veľmi dostupnou maskou je Dermacol Sleeping Beauty Mask, ktorú si stačí naniesť pred spaním a ráno po zobudení zmyť. Pleť bude ráno rozjasnená, hydratovaná a svieža.

Dermacol Maska

Takže dúfam, že som Vám dala pár dobrých tipov ako udržať svoju pokožku hydratovanú aj počas týchto chladných dní. A pokiaľ sa chystáte na nákupy kozmetiky, či už pre seba, alebo blízkych na Vianoce, tak Vám dám ešte jeden tip. Počkajte s tým až do pondelka, kedy na Notine začína BLACK FRIDAY, kde od pondelka 19.11.2018 do nedele 25.11.2018 môžte kúpiť vybrané značky zo zľavou 25% s kódom BF25SK. Okrem toho budete mať dopravu zadarmo pri nákupe nad 50 Eur a zľavu až 70% na bestsellery.

black friday notino

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

5 comments

  1. Taky mám většinou přes zimní období suché nohy a taky používám Nivea pěnu akorát tu druhou vůni a nebo mám olej od Weledy. Zázračné kelímky od Oriflame mám neskutečně ráda.
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Tú telovú penu od Nivei budem musieť vyskúšať, vyzerá lákavo :-)
    PS: Fotka s maskou na pery ma fakt pobavila. Zlatá :-D

    ReplyDelete
  3. Tu tělovou pěnu chci určitě zkusit. Miluji různé produkty, co jsou takhle v pěně :))) ale maska na rty je v mém případě zbytečná, taková kravinka k ničemu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete