Plantur 21 nutri-kofeínová starostlivosť o vlasy

plantur 21

Vlasy sú pre ženy korunkou krásy a preto každá z nás nedá na svoje vlasy dopustiť. Chceme ich mať husté, dlhé, krásne lesklé a zdravé. No nie každá z nás má to šťastie, aby mala od prírody krásne vlasy ako z reklamy. V dnešnej dobe je však dosť častým javom to, že v dôsledku stresu, vyčerpania alebo nedostatku správnych vitamínov zvyknú vlasy nadmerne vypadávať a vtedy začne každá z ná panikáriť. Našťastie máme dnes produkt, ktoré dokážu dodať vlasom to čo im chýba a to buď zvnútra v podobe vitamínových doplnkov, ale aj starostlivosť zvonku a to vo forme vlasových produktov.


plantur 21

Jedným z vlasových produktov, ktoré sú zamerané na starostlivosť o oslabené a vypadávajúce vlasy je Plantur 21. Produkty Plantur 21 zlepšujú prívod energie a stabilizujú rast vlasov. Nutri-kofeinový komplex, ktorý obsahujú sa dostáva až do vlasových korienkov, ktoré aktivuje a tým zlepšuje rast vlasov. 

Produkty obsahujú:
kofeín - aktivuje korienky a podporuje rast vlasov
biotín - vyrovnáva energiu vo vlasových korienkoch a udržuje zdravý rast
zinok - podporuje rast vlasov a je to základný prvok, ktorý sa nachádza aj vo všetkých vitamínoch pre podporu rastu vlasov
vápnik a horčík - zvyšujú obranyschopnosť vlasových korienkov 

plantur 21

Prvým krokom je samozrejme šampón Plantur 21 Nutri-kofeínový Šampón, ktorý dodáva vlasovým korienkom potrebné živiny a energiu. Počas 2 minút pôsobenia vo vlasoch preniká hlboko do vlasových korienkov kde pôsobí. Je vhodný pre farbené a namáhané vlasy a nakoľko je bez obsahov silikónov, tak je vhodný aj pre jemné vlasy.

Šampón má príjemnú vôňu a po nanesení na vlasy vytvorí hustú penu, ktorú treba poriadne zapracovať do pokožky hlavy a nechať pôsobiť 2 minúty. Potom ho stačí zmyť a samozrejme na to aby sa prejavili jeho účinky ho treba používať pravidelne. Je vhodný dokonca aj na každodenné použitie.

plantur 21

plantur 21

plantur 21

Druhým produktom je Plantur 21 Nurti-kofeínový Elixír, ktorý je v podstate vlasovým tonikom. Chráni pokožku hlavy pred predčasným vypadávaním vlasov. Tonikum je vhodné používam v dni kedy si neumývame vlasy aby sme zabezpečili pravidelný prísun energie pre vlasy a vlasové korienky.

Keď som elixír prvýkrát otvorila zarazila som sa nad jeho zvláštnym aplikátorom. Potom som však pochopila, že zvláštne vyzerajúci aplikátor slúži na lepšiu aplikáciu produkt ku korienkom vlasov. Elixír sa totižto aplikuje iba do pokožky hlavy, kde sa poriadne vmasíruje a už sa neoplachuje. Používam ho už pár týždňov a som rada, že nijak nemastí vlasy a ani nezanecháva žiadne stopy na vlasoch.

Okrem týchto dvoch produktov dopĺňa celú sadu ešte aj tretí produkt, ktorým je balzám na vlasy, ktorý posilňuje štruktúru vlasov pomocou ovocných kyselín a extraktu z avokáda. Vlasy sú lesklejšie a ľahšie sa rozčesávajú.

plantur 21

plantur 21

plantur 21

plantur 21

Až do Vianoc viete v lekárňach na Slovensku aj v Čechách kúpiť set týchto troch produktov za skvelú cenu, kedy zaplatíte iba za šampón a elixír a balzám máte úplne zdarma. Zoznam lekárni viete nájsť na stránkach plantur21.com. Cena setu sa pohybuje okolo 22 Eur (550 Kč). Pokiaľ máte problémy s vypadávaním vlasov, tak určite sa tento set oplatí vyskúšať a keďže sa blížia Vianoce, tak by to mohol byť aj skvelý darček pre niekoho o kom viete, že by potreboval posilniť vlásky.

plantur 21

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

2 comments