Čistá a hydratovaná pleť s MIZON

Mizon starostlivosť o pleť

Ahojte baby, opäť tu mám pre Vás novú recenziu zameranú na kórejskú kozmetiku. Tentokrát sa pozrieme na zúbok značke MIZON. Pre mňa je to tiež pomerne nová značka, pretože od MIZON som testovala iba jeden krém niekedy minulého roku a ten mi veľmi nesadol svojou konzistenciou. Dnes tu mám produkty z iných kategórií a to čistiacu penu a plátenú masku.


Mizon Black Clean Up Pore Deep Cleanser

MIZON Black Clean Up Pore Deep Cleanser je čistiaca pena spolu s pílingom so solí z Mŕtveho mora a obsahom dreveného uhlia na hĺbkové prečistenie pórov. Už podľa samotného popisu je tento produkt zaujímavý. Okrem toho obsahuje výťažky z černice a papaye a aj kyselinu mliečnu ktorá dopomáha s pílingovým efektom a kyselinu salycilovú, ktorá pomáha prečistiť póry do hĺbky. Pena sa predáva v 120 ml tyrkysovom plastovom obale, aký je pre tento typ produktov bežný. 

Keď však obal otvoríte a vytlačíte z neho samotný produkt tak zistíte, že on už taký tradičný nie je. Je totiž tmavo-sivo-striebornej farby. Niečo také som ozaj ešte nevidela. Obsahuje v sebe aj drobné pílingové čiastočky, takže ak máte veľmi citlivú pleť tak možno tento produkt nie je úplne pre Vás. Pena nádherne vonia, na pleti dobre pení a už po jednom umytí je pleť zbavená všetkých nečistôt, mastnoty a aj odumretých buniek. Nakoľko obsahuje pílingové čiastočky má sa používať maximálne 2 krát týždenne, aby ste si nepodráždili pokožku. 

Produkt som si veľmi obľúbila, robí všetko čo sľubuje, takže ak ste milovníkom kórejskej kozmetiky, alebo potrebujete skvelý produkt na prečistenie pórov do hĺbky, tak ho jednoznačne odporúčam. 

Mizon Black Clean Up Pore Deep Cleanser

Zloženie:
Water-Myristic acid-Potassium Hydroxide-Lauric Acid-Zea mays starch-Plant extract-Glycerin-Polyethylene-Palmitic Acid-Stearic Acid-Glyceryl Stearate-Dipropylene glycol-Polyquaternium-7-Charcoal powder-Glycol Distearate-Fragrance-Disodium EDTA-PEG-14M-Butylene Glycol-Lactic Acid-Salicylic Acid-Sea Salt-Propylene Glycol-Rubus Fruticosus Fruit Extract-Carica Papaya Fruit Water-Hedera Helix Extract-Plant extract-Gypsophila Paniculata Root Extract-PEG-40 -Hydrogenated Castor Oil


Mizon Black Clean Up Pore Deep Cleanser

Mizon Black Clean Up Pore Deep Cleanser



MIZON Joyful Time Essence Mask Rose je klasická plátená bavlnená maska. Je určená na hydratáciu, spevnenie pleti a stiahnutie pórov. Obsahuje výťažky z ruže, pupočníka ázijského, chia a taktiež kolagén. Balenie obsahuje jednu masku napustenú 23 g esencie. Maska je napustená dostatočnou tekutinou, takže maska nie je príliš suchá, ale ani z nej tekutina nekvapká keď ju vyberiete z obalu.

Maska sa necháva na pleti maximálne 20 minút po ktorých treba prebytočnú tekutinu vklepkať do tváre a už sa samozrejme neoplachuje. Pleť je po použití masky veľmi dobre zhydratovaná a ešte aj na ďalší deň cítiť na pleti dostatočnú hydratáciu. Je to ozaj skvelá maska, ktorá je zároveň aj cenovo dostupná. Okrem ružovej masky je na výber z uhorkovej, brusnicovej, citrónovej, bambusovej, aloe, slimák a acai, ktoré slúžia na rôzne problémy pleti, takže si vyberie každý. Masku taktiež odporúčam, pretože je perfektnej kvality na akú som pri kórejskej kozmetike zvyknutá a nie je vôbec predražená čo je super.

MIZON Joyful Time Essence Mask Rose

Zloženie:
Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xantham Gum, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sodium Citrate, Rosa Centifolia Flower Water, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Disodium EDTA, Allantoin, Hydrolyzed collagen, Fructo-Oligosaccharides, Saccharide hydrolysate, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Phenoxyethanol, Fragrance

MIZON Joyful Time Essence Mask Rose

Produkty značky MIZON viete kúpiť na e-shope notino.sk, kde nájdete samozrejme aj ďalšie produkty z kategórie kórejskej kozmetiky. A ako milovník tejto kozmetiky som rada, že je tu taký veľký výber a za skvelé ceny. Určite mi do komentárov nezabudnite napísať aký máte vzťah ku kórejskej kozmetike a ktoré značky sú Vaše naj. A ak ju náhodou nemáte radi, tak prečo.

MIZON starostlivosť o pleť

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

2 comments

  1. O značce čtu poprvé a úplně nejvíce mě zaujala čistící pěna. Možná i svou neobvyklou barvou.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  2. Značku vůbec neznám. Produkty vypadají docela slibně.
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete