Too Faced Beauty Sleep Kit

Too Faced Beauty Sleep

Dnes sa s vami podelím o moju skúsenosť s touto krásnou ružovou sadou značiek Too Faced a Beauty Blender. Obe tieto značky mi samozrejme boli už dávno známe a určite ste už o nich počuli aj vy. Zatiaľ čo Beauty Blender som poznala len z počutia a videnia na blogoch a YouTube, tak značku Too Faced som už mala otestovanú. Minulého roku som totiž investovala do nádhernej limitovanej paletky Natural Love, do ktorej som ešte stále zamilovaná. Na základe tejto dobrej skúsenosti som chcela od Too Faced vyskúšať aj niečo iné. Váhala som medzi ich čokoládovými paletkami, či broskyňovými no nakoniec som zbadala túto super sadu a siahla som po nej.


Too Faced Hangover

Hlavnými hviezdami tejto sady sú podkladová báza pod makeup a fixačný sprej zo série Too Faced Hangover. Sú to samozrejme miniatúrky, ale na otestovanie je to úplne postačujúce. Filozofia tohto komba je tá, že aj po ťažkej noci Vás tieto produkty zachránia a budete vyzerať k svetu. Na to by som sa až tak úplne nespoliehala :D, ale je pravda, že produkty vďaka svojej vôni kokosu pleť rýchlo osviežia. Ako všetky produkty Too Faced, tak aj tieto majú krásne oku lahodiace obaly.

Too Faced hangover primer

Začala by som podkladovou bázou Too Faced Hangover Replenishing Face Primer, ktorú mám v tomto malom 5 ml balení. Nejedná sa o silikónovú bázu, ale ani o bázu, ktorá by vyplnila póry a vrásky. Pleť však pekne osvieži, zhydratuje a pripraví tak správny podklad pod makeup. Je bielej farby krémovo vodnatej konzistencie, ktorá sa vďaka tomu veľmi dobre rozotiera a dobre vstrebáva do pleti. Obsahuje kokosovú vodu, probiotiká a vyživujúce oleje, ktoré pleť hydratujú a dodajú jej žiarivejší vzhľad. To všetko je ešte umocnené skvelou kokosovou vôňou. Bázu som si hneď zamilovala a rada ju používam, no je trochu škoda, že nedokáže vyplniť póry, pretože potom by bola dokonalá.

too Faced

Too Faced Hanghover 3 in 1


Too Faced Hangover 3 in 1  je podľa popisu na obale hydratačná podkladová báza a fixačný sprej v jednom. Pokiaľ teda nemáte radi krémové podkladové bázy, tak môžte na prípravu pleti na makeup použiť aj tento sprej 3 in 1. Rovnako obsahuje kokosovú vodu a probiotiká, takže o žiadne benefity neprídete. Okrem toho aj dobre fixuje makeup a funguje aj ako skvelé osvieženie počas dňa. Neobsahuje žiadne silikóny, alkohol a ani oleje, takže je vhodný aj pre mastnejšiu pleť. Za mňa je toto skvelá vecička, ktorá robí svoju robotu na 100% a k tomu všetkému ešte krásne vonia.

Too Faced Hanghover 3 in 1

A nakoniec tu mám poslednú vec v balení a tou je Beauty Blender. Toto vajíčko urobilo vo svete makeupu veľký boom. Hubky na nanášanie makupu existovali aj predtým no nikdy nikoho nenapadlo to, že trocha vody dokáže urobiť taký veľký rozdiel. Na trhu sa odvtedy začali objavovať rôzne napodobeniny a dnes už pomaly všetky kozmetické značky majú svoju vlastnú hubku na makeup. 

Stále som sa uchyľovala k nákupu lacnejších variánt, pretože originálny Beauty Blender mi prišiel veľmi predražený. Mala som hubky od kadejakých značiek a stále som si hovorila, že sú fajn a prečo je niekto ochotný vyhodiť takmer 20 Eur za Beauty Blender. To som pochopila až keď som ho vyskúšala. A tu ozaj platí, že originál je len jeden. Ten materiál je ozaj jemnučký, je pórovitejší a nanášanie makeupu je oveľa ľahšie a konečný finiš je ozaj krásny. Je to ozaj hubka s veľkým H :-D Na druhej strane si nie som až tak úplne istá, či by si niekto všimol ten miniatúrny rozdiel medzi pleťou nalíčenou s Beauty Blendrom a inou hubkou. Rozdiel tam ozaj je ale neviem či až taký markantný pre ostatných. Každopádne určite toto nie je môj posledný Beauty Blender, no stále budem k nemu hľadať aj nejakú lacnejšiu a rovnako dobrú alternatívu.

Beauty Blender recenzia

Za mňa je táto sada skvelá a pokiaľ ste si tieto produkty chceli už dávno vyskúšať tak jednoznačne odporúčam. Ja som tento set kúpila cca za 36 Eur na lovebeauty.sk tak sa tam určite mrknite či ju tam ešte nemajú, pretože je to ozaj výhodná cena a produkty sú top kvality a robia presne to čo majú.

Too Faced

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

7 comments

  1. Obaly jsou opravdu krásné. Samozřejmě se mi líbí i obsah sady a úplně nejvíce mě zaujaly probiotika v složení.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  2. Podkladovka bez silikonů je výjimka, sama bych do jiné ani nešla :-) nač si zacpávat póry. A s těmi houbičkami je to také kumšt. nedávno jsem si koupila jednu v DMku a v drogerii Teta a obojí průšvih. teď jsem objevila tu od Bell a nikdy už žádnou nechci :-) takže i za obyčejnou, ale dokonalou hubkou může být dlouhá cesta :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  3. Úplne nádherné balenie :) originál beauty blender si chcem zaobstarať aj ja, ale zatiaľ mi dokonale postačujú hubky BrushArt alebo Douglas :D

    ReplyDelete
  4. I like this brand and I have never seen this kit, thank you for sharing!
    I already follow the blog, I liked it a lot, you follow back?
    Have a nice day!


    Sweetie

    ReplyDelete
  5. Amazing post dear and lovely pictures! :) Thank you for sharing♥
    Would you like to follow each other? Let me know. xoxo♥

    BLOG
    INSTAGRAM

    ReplyDelete
  6. Tak táto sada vyzerá nádherne! Nikdy som od Too Faced nič nevyskúšala, no ich produkty ma veľmi lákajú :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete