Oriflame katalóg 14/2018

Oriflame katalog 14/2018

Ahojte baby, je tu nový týždeň a aj nová Oriflame kampaň 14/2018, ktorá bude prebiehať od 24.9. do 14.10.2018. Okrem obľúbených produktov je tam aj kopec noviniek na ktoré sa pozrieme. Najnovší katalógu si môžte pozrieť TU.


oriflame The one lip sensation matte mousse

Začnem produktom, ktorý si určite obľúbia milovníčky nahých rúžov. V novom katalógu nájdete novú škálu nahých rúžov na pery s matným finišom The One Lip Sensation Matte Mousse. Nejedná sa o klasický tekutý rúž, ale skôr o jemne našľahanú penu, ktorá je veľmi jemnučká a na perách nie je vôbec cítiť. To mu však neuberá na kvalite, pretože aj napriek svojej jemnosti dosiahnete na perách plné krytie a intenzívnu farbu. Jeho výdrž je priemerná a preto po jedle a pití ho treba opäť doplniť. Ja som siahla po odtieni Spicy Caramel, no aj všetky ostatné odtiene sú krásne a hlavne nositeľné. Teraz ich kúpite za 6,99Eur.

oriflame The one lip sensation matte mousse

oriflame The one lip sensation matte mousse spicy caramel

Nový produktový rad Swedish Spa ma začiatkom mesiaca tak zaujal, že som po ňom musela opäť siahnuť. Siahla som vtedy po pílingu, ktorý je skvelý a preto som sa rozhodla spoznať aj ďalšie produkty.

Oriflame Swedish Spa

Pílingové a masážne modré mydielko Swedish Spa, ktoré je okrem použitia na celé telo vhodné aj na masírovanie problémových partií, ktoré prekrví. Druhou pílingovou stranou odstránite z tela odumreté bunky. Všetko je doplnené ešte skvelou kvetinovou vôňou. A stojí len 2,99 Eur.

Oriflame Swedish Spa pílingové mydlo

Pokiaľ máte radi oleje, tak aj tu si nájdete to svoje. Sprchový olej Swedish Spa sa po kontakte s vodou mení na krémovú penu, ktorá zjemni pokožku celého tela a zároveň ju hydratuje. Olej obsahuje červenú morskú riasu Carolina Officinalis, ktorá má skvelé zvlhčujúce a antioxidačné účinky. Okrem toho obsahuje aj kanolový a mandľový olej a vitamín E. A samozrejme, že rovnako ako aj ostatné produkty tejto rady má krásnu kvetinovú vôňu. Olej teraz stojí 7,99  Eur.

Oriflame Swedish Spa sprchový olej

Posledným produktom tejto rady je vyživujúce telové maslo Swedish Spa, ktoré je skvelým doplnkom na nadchádzajúce studené počasie. Obsahuje bambucké maslo, kokosový, kanolový a mandľový olej a obnovujúci červenú riasu. Má krásnu vôňu a vďaka svoje dobrej konzistencii sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pokožku tela lepkavú. 200ml balenie stojí 5,99 Eur.

Oriflame Swedish Spa vyživujúce telové maslo

Keďže sa blíži studené počasie, tak treba dbať nielen na hydratáciu tela ale aj pleti. Nová hydratačná pleťová maska Optimals okrem hydratácie pleť rozžiari a chráni ju pred voľnými radikálmi. Obsahuje výťažky z černíc, malín a čučoriedky. Vďaka svojej gélovitej konzistencii sa veľmi ľahko aplikuje na pleť a aj sa ľahko zmýva. Cena masky je 4,99 Eur. A pokiaľ často používate pleťové masky, tak určite neprehliadnite aj novú sadu na nanesenie a zotretie pleťovej masky. Obsahuje silikónovú špachtľu v tvare kačacej nohy s ktorou sa maska ľahšie nanáša, malý zelený bavlnený uterák na ľahšie zotretie masky a samozrejme všetko zabalené v cestovom púzdre. Taktiež za 4,99Eur.

hydratačná maska optimals

Oriflame sada na nanesenie a zotretie pleťovej masky

Čo hovoríte na tieto novinky?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

5 comments

  1. Oriflame má vždy fakt nádherné obaly. :) zaujal mě ten kartáček, to je proti celulitidě i ne?

    ReplyDelete
  2. Ta rtěnka má nádherný odstín. Každý Oriflame katalog vždycky prolistuju s radostí tak se těším i na to, co bude v tom příštím :)

    MagicBeautyLife

    ReplyDelete
  3. Rtěnka mě hodně láká, má nádhernou barvičku :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  4. Všetky novinky vyzerajú fantasticky! :) V predchádzajúcom katalógu som aj ja objavila produkty Swedish Spa a ani ja som im neodolala. Veľmi ma zaujala aj sada na aplikovanie masky.

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete