Clarins Daily Energizer Cleansing Gel

Clarins daily energizer cleansing gel

Neviem ako je to možné, že som sa k značke Clarins dostala až tohto roku. Začiatkom roka som si objednala olej na pery do ktorého som sa v momente zamilovala. Práve preto som  sa s radosťou púšťala do testovania čistiaceho gélu Clarins Daily Energizer Cleansing Gel. Keďže čistenie pleti je podľa môjho názoru základ v starostlivosti o pleť, tak stále rada testujem nové a nové produkty a tento je jedným z nováčikov v mojej zbierke.


Clarins daily energizer cleansing gel

Daily Energizer Cleansing Gel je prvý krokom v starostlivosti o pleť. Dokáže z pleti odstraňovať mastnotu a nečistoty a pritom zároveň neutralizuje efekty veľmi tvrdej vody na pokožku. Okrem toho zabezpečuje to aby bola pokožka krásne žiarivá. Je vhodný pre všetky typy pleti a dokonca aj pre veľmi citlivú pleť.

Obsahuje:
Extrakt z koreňa Mydlice Lekárskej, ktorá odstraňuje z pleti nečistoty a make-up
Extrakt z Moringy, ktorá je známa aj ako strom života, pretože obsahuje najväčšiu koncentráciu živín zo všetkých rastlín a má úžasné detoxikačné účinky a chráni pokožku pred znečisteným ovzduším a smogom.
Kyselinu salicylovú, ktorá pomôže s nedokonalosťami pleti

Čistiaci gél sa predáva v klasickej 75 ml tube oranžovej farby a samotný produkt je priehľadný gél oranžovej farby. Konzistenciou je to klasický gél, no čo Vás na ňom hneď zaujme je jeho úžasná vôňa. Perfektné čistí pleť od nečistôt a mastnoty a pritom ju vôbec nevysušuje. Používam ho denno denne už takmer mesiac a ozaj naň nedám dopustiť. Pleť je po použití čistá, svieža a žiarivá.

Clarins daily energizer cleansing gel

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Tromethamine, C12-13 Pareth-3, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, Phenoxyisopropanol, Salicylic Acid, Tetrasodium Edta, Saponaria Officinalis Root Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Phenoxyethanol, Disodium Phosphate, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene.

Clarins daily energizer cleansing gel

Clarins čistaici gél

Tento čistiaci gél od Clarins viete zakúpiť na e-shope elnino.sk za skvelú cenu a taktiež aj iné produkty tejto značky. Ja som za tento gél veľmi vďačná a jednoznačne ho odporúčam. A pokiaľ máte s touto značkou skúsenosti budem rada ak mi poradíte aj iné produkty Clarins, ktoré by som mohla vyskúšať, pretože sa mi táto značka veľmi páči.

Ďakujem, že ste si našli čas a zavítali na môj blog a teším sa na Vás aj nabudúce. :)

clarins



AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

5 comments

  1. Mám ráda, když čistící výrobky voní. Od této značky jsem ještě nic neměla, ale gel se mi líbí. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  2. Hrozně mi ta značka něco říká, určitě se nám doma od ní něco povaluje.


    Dokonalý tabu

    ReplyDelete
  3. Seems like such a nice product! And you are really beautiful btw <3
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    ReplyDelete
  4. Tento som mala, bol celkom fajn, len mi vadili SLS v zložení :)

    ReplyDelete