NIVEA balíček od VIVANTIS


balíček od vivantis

Ahojte baby, začiatkom mesiaca som bola v Tatrách na čerstvom horskom vzduchu načerpať trochu energie. Zmena prostredia mi pomohla no domov je domov. A k tomu ma doma čakalo aj milé prekvapenie od vivantis.sk v podobe veľkej škatule, ktorú som rozbalila rýchlosťou vetra. Vo vnútri ma čakal takýto krásny balíček. Poďme si ho spoločne rozbaliť.



balíček od vivantis rozbaľovanie

Pripadala som si ako na Vianoce a bola som zvedavá čo sa bude vo vnútri ukrývať. Balíček bol naplnený kopou noviniek značky NIVEA + aj malé prekvapenie. Osobne mám NIVEu veľmi rada a človek sa na ňu môže stále spoľahnúť. Veď už neraz ste mal videli na mojom YouTubovom kanáli omieľať o NIVEA aniperspirante na ktorý nedám dopustiť a je to môj svätý grál a taktiež ich očné odličovače sú proste istota ktorú odporúčam každému. Preto som veľmi rada, že môžem vyskúšať aj nejaké čerstvé novinky.

NIVEA novinky

Balíček obsahoval takúto úžasnú nádielku produktov NIVEA, Labelo, veľmi obľúbenú masku KOCOSTAR a vzorku Marulového oleja. Pre mňa sú to všetko novinky a preto si viete predstaviť, že som sa hneď vrhla do skúšania a testovania. A čo na ne hovorím?

nivea novinky a maska kokostar

Ako prvý produkt po ktorom som hneď siahla bola telová pena NIVEA Body Mousse o ktorej som si najprv myslela, že sa jedna o sprchovú penu. Jednu už doma mám a preto som myslela, že sa jedná o novú vôňu. No bola som na omyle. Jedná sa o telovú penu, teda niečo ako telový krém no v penovej forme. Tieto penové produkty sú v poslednej dobe veľmi populárne a ja úplne chápem prečo. Je to totiž hrozná sranda a aplikácia vo forme peny je aj veľmi jednoduchá.

Rovnako je to aj s touto telovou penou s vôňou uhorky a čaju matcha. A skutočne to aj tak vonia. Síce netradičná vôňa a ešte netradičnejšia kombinácia, no veľmi svieža a príjemná. Vďaka tomu, že je v penovej forme veľmi ľahko a rýchlo sa rozotiera a k tomu je to aj srandovné. Pena je určená pre suchú pokožku a je skutočne veľmi hydratačná. Bude to moje must have v zime, kedy mám veľmi suchú pokožku nôh a rúk. Perfektný produkt so skvelou vôňou, ktorý odporúčam pokiaľ potrebujete extra hydratáciu a máte radi tieto penové srandičky. :)

NIVEA body mousse telová pena

nivea telová pena uhorka a matcha

Dnešné počasie nám už naznačuje, že leto sa pomaly lúči no kúsok leta môžte mať tento rok aspoň v kúpeľni. NIVEA Love Waves je letná limitka s vôňou mora pri ktorom sa budete cítiť ako na letnej dovolenke. Myslím, že každá z nás už neraz skúšala NIVEA sprcháče, ktoré sú skvelé, voňavé a za skvelú cenu.

NIVEA sprchový gél

NIVEA sprchový gél LOVE waves

Horúcimi NIVEA novinkami sú 3 MicellAIR produkty zahalené do čiernej farby. Jedná sa o klasickú micelárku, očný odličovač a odličovacie obrúsky. V balíčku som si našla aj jednu z týchto noviniek a to túto micelárku NIVEA MicellAIR Micellar Water, ktorá je vhodná na odličovanie tváre a očí. 

Nie som micelárková a pri odličovaní stále radšej uprednostňujem olejové odličovače a klasické gély no stále keď sa mi do rúk dostane nejaká micelárka tak ju rada otestujem. Nivea micelárka odličuje makeup tváre, oči a pier dokonale a veľmi rýchlo. Prekvapilo ma aj to, že pri odličovaní očí ich nejak nedráždi a nepáli ich. Micelárka je dvofázová, teda obsahuje vodnatú a olejovú časť. Pleť však vôbec nezanecháva mastnú a ani nijak lepkavú. Som z nej ozaj milo prekvapená. Takže ak ste milovníčky micelárok tak túto určite vyskúšajte a nebudete sklamané.

NIVEA MicellAIR micelárna voda

nivea micellair

nivea odličovanie očí

Ďalšou skvelou limitkou je NIVEA Splashy Lime antiperspirant v spreji. Ako som už v úvode článku písala mojím milovaným antiperspirantom je NIVEA Pearl and Beauty, ktorý kupujem stále dookola.  Tento je taktiež skvelý a hlavne voňavý. Má aj skvelý zamykací systém  kedy otočeným hlavy uzamknete aplikátor a preto je skvelý aj na cesty. A keďže v čase keď mi balíček prišiel bolo neskutočne horúco, tak som ho aj hneď vyskúšala.

NIVEA splashy lime

Nivea antiperspirant

Pokiaľ máte suché pery, tak bez balzamu na pery neurobíte z domu ani krok. Ja som na tom rovnako. Stále musím mať doma zásoby, balzámov a olejčekov a preto Labello Pearly and Shine so sladkou vôňou koláčikov je to čo nájdete v mojej kabelke stále. Vonia tak úžasne, že mám chuť ho zjesť :D  Máte už to svoje?

Labelo pearly and shine

A nakoniec sa dostávame k preslávenej Kocostar maske, ktorú každý vychvaľuje. A ako milovníčke plátených masiek mi netreba dvakrát hovoriť aby som ju hneď skúsila. Kocostar Slice Sheet Mask Aloe je plátená maska no nie tak úplne klasická plátená maska. Táto je ´´nakrájaná´´ na menšie kúsky aby na pleti vyzerala akoby ste tam mali skutočné kúsky ovocia a zeleniny. 

Maska vonia úžasne a je to ozaj sranda rozmiestňovať si po tvári kúsky masky. Maska pleť veľmi dobre zhydratuje, ale keďže je ´´nakrájaná´´ na kúsky tak ju nezhydratuje rovnomerne. Keď chcete rovnomernú hydratáciu treba si kúsočky po tvári po čase poposúvať na miesta kde predtým nebola. To je trošičku aj škoda, pretože kvalitou je maska úžasná. 

kocostar aloe

Kocostar slice mask

Kocostar slice mask sheet

Ktorá z týchto noviniek Vás zaujala najviac? Mojim favoritom je uhorková telová pena :) Všetky produkty viete nájsť za skvelé ceny na stránkach vivantis.sk, tak sa tam nezabudnite mrknúť, pretože okrem kozmetiky tam nájdete aj iné vychytávky. A určite si poriadne užite posledný augustový týždeň a teším sa na Vás pri ďalšom článku.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)



3 comments

  1. Nejvíce mě zaujala tělová pěna a ta poslední maska. Labello pearly shine taky velmi ráda používám. Krásný balíček ti dorazil. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  2. Krásný balíček. :) Já mám tělovou pěnu, ale tu druhou a ta je boží. Teda její hydratace je naprosto perfektní až jsem koukala.
    Miska blog

    ReplyDelete
  3. So beautiful post and really nice product. I like your blog... kisses

    Follow for follow? <3

    http://www.ioannesstyle.com/

    ReplyDelete