Oriflame katalóg 11/2018 za skvelé ceny

oriflame katalóg 11 2018

Ahojte baby, je tu nový Oriflame katalóg nabitý skvelými cenami, takže ak máte nejaký obľúbený produkt, tak práve teraz je ten najlepší čas zalistovať si katalógom. Najnovšia kampaň 11/2018 trvá od 23.7.2018 do 12.8.2018 a katalóg nájdete TU.

oriflame hairx šampóny

Šampóny HairX som si veľmi obľúbila a pokiaľ ste tiež ich milovníkom, tak v najnovšom katalógu nájdete nielen klasické 250 ml balenia ale aj veľké výhodné 400 ml balenie. A keďže sa tento katalóg nesie v duchu super cien, tak 250 ml kúpite za 4,49 Eur a 400 ml balenie za 4,99 Eur.

oriflame hairx šampóny

Základom krásnych nechtov je to, aby boli zdravé a neštiepili sa. Preto je dôležité sa o ne aj patrične starať. Pokiaľ nechty pravidelne lakujeme, tak tým sa stále viac a viac zaťažujú a oslabujú. Po každom odlakovaní nechtov sa o ne starám tým, že ruky aj nechty ošetrím krémom na ruky a následne použijem vyživujúci olejček. Novinkou Oriflame je aj tento olej na nechty a nechtovú kožičku The ONE, ktorý obsahuje arganový olej a uhorkovú šťavu. Keďže obsahuje dve zložky, tak pred použitím je ho potrebné pretrepať, aby sa obe spojili a použiť na nechty a nechyť pôsobiť. Pri pravidelnom používaní sa Vám nechty odvďačia. Teraz ho v katalógu nájdete za 2,99 Eur.

oriflame the one olej na nechty

oriflame the one olej na nechty

Keď chceme mať zdravé vlasy a nechty, tak sa o ne nestačí starať len z vonku, ale aj zvnútra. To, že naše telo potrebuje pre svoje správne fungovanie vitamíny asi nemusím sponímať. A práve vitamíny sú základom hustých a dlhých vlasov a pevnejších nechtov. Wellness By Oriflame Hair and Nail NutriComplex je zloženie všetkých vitamínov potrebných na podporu rastu a výživy vlasov a nechtov. Jedno balenie obsahuje 42 tabliet, ktoré vystačia na 3 týždňovú ozdravnú kúru pre vlasy a nechty. Pokiaľ potrebujete svojim vlasom a nechtom trošku dopomôcť, tak jedno balenie teraz stojí 14,99 Eur.

wellness by oriflame

wellness by oriflame hair and neial nutricare

V katalógu nájdete aj skvelé ceny na pleťovú kozmetiku. Opäť som preto siahla po produktovom rade Love Nature s čajovníkom, ktorý má antibakteriálne účinky a skvelé čistí pleť. Preto je vhodný pre mastnú a aknóznu pleť. Odporúčam čistiace pleťové obrúsky, ktoré sú teraz skvelým pomocníkom na cesty. Pleťové tonikum pomáha sťahovať póry a jemne zmatňuje pleť. Oboje za 3,49 Eur.

love nature tea tree

love nature face toner tea tree

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

7 comments

  1. Šampony od Oriflame mi velmi vyhovují a sprcháče od nich miluji. :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  2. nic z oriflame jsem nikdy neměla, možná i proto, že kamarádka si kupovala BB krémy ale byla oranžová jak pomeranč :D ale ty šampony mě lákají

    V3ronika life

    ReplyDelete
  3. Tie šampóny sú skvelé! Sama som už niekoľko vyskúšala a som len spokojná ❀✿

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  4. Mám ráda tu řadu s čajovníkem, objednávám ji docela často. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  5. Wow, so interesting products, look really useful, i love it!

    Malefica

    ReplyDelete
  6. To jsou krásné novinky, moc se mi líbí ta řada Love Natur :) hned jdu prolistovat katalogem :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete