MISSHA Time Revolution Eye Cream

Ahojte baby, dnešný článok bude opäť venovaný kórejskej kozmetike a to mojej obľúbenej značke MISSHA. Tentokrát som testovala očný krém z radu Time Revolution a priznám sa že som mala trošičku obavy.

Missha Time Revolution očný krém


Moje obavy pramenili so skúsenosti s úplne prvým očným krémom, ktorý som od značky MISSHA skúšala. Ten mi veľmi nesadol a pálil ma v očiach. Jeho účinky boli viditeľné no to pálenie sa nedalo zniesť a tak som ho musela vyhodiť. Jednalo sa však o iný produktový rad a s radom Time Revolution mám len a len dobré skúsenosti. A ani teraz ma nesklamal.

MISSHA Time Revolution sa nesie v znamení luxusu a je zameraný na intenzívnejšiu starostlivosť a na náročnejšie požiadavky. Všetky produkty sú balené v sklenených a luxusne vyzerajúcich obaloch a všetky produkty tejto rady boli podľa mojich skúsenosti top kvality.

MISSHa Time Revolution Vitality Eye Cream

MISSHA Time Revolution Vitality Eye Cream je očný krém na predchádzanie a zmiernenie vrások očného okolia. Je balený v 25 ml sklenenom obale červenej farby. Krém má veľmi rafinovaný téglik, pretože na uzávere je malé praktické zrkadlo, ktoré sa zíde najmä na cestách. Smotný krém je bielej krémovitej konzistencie. Je ľahký, čo zabezpečuje jeho jednoduchú aplikáciu a rýchlo sa vstrebe do pokožky očného okolia. K očiam je taktiež veľmi jemnučký a vôbec nepáli a ani nijak inak oči nedráždi. Krém mám doma už pár mesiacov a na napísanie recenzie som sa odhodlala až teraz. Rada totiž dávam očným krémom viac času, pretože podľa mojich skúsenosti sa ich úplne účinky prejavia po dlhšom čase. Tento krém som si však obľúbila hneď pretože očné okolie je po jeho pravidelnom používaní jemné a hladké. Krém stačí používať každé ráno a večer ako súčasť svojej starostlivosti o pleť. V balení bola aj špachtlička čo zabezpečí hygienické naberanie krému a jeho aplikáciu. S krémom som po vyše dvoj mesačnom používaní spokojná. Robí to čo má, krásne vonia a je taktiež pekným doplnkom na mojom toaletnom stolíku.

MISSHA očný krém proti vráskam

Ja som s krémom veľmi spokojná. Aj keď je jeho cena vyššia, tak pri dobrých a kvaltiných očných krémoch je to úplne normálne. Pritom treba brať do úvahy fakt, že tento krém sa aplikuje iba do očného okolia a každý deň sa spotrebuje ozaj iba maličké množstvo krému. Preto 25 ml téglik vydrží ozaj dlho. Tento krém a aj iné produkty MISSHA nájdete na stránkach notino.sk, kde samozrejme nájdete aj iné skvelé značky kórejskej kozmetiky.

MISSHA kozmetika

Určite mi do komentárov nezabudnite napísať, či používate kórejskú kozmetiku a ak áno, ktorá značka je Vaša naj.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

10 comments

  1. Veľmi sa mi páči to balenie, červená farba je fakt krásna. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  2. Z korejské kosmetiky jsem nic nezkoušela, ale některé produkty asi nemusí být vůbec špatné :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  3. Má krásné balení. Korejskou kosmetiku moc nepoužívám,vyzkoušela jsem jen pár výrobkù a už se k nim nevrátila.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. Měla jsem krém z černé řady Time Revolotion a byl boží :-)

    ReplyDelete
  5. Túto kórejskú značku som videla už na niekoľkých blogoch, no sama s ňou zatiaľ žiadnu skúsenosť nemám :) Očný krém však vyzerá super, ja som si pred nedávnom zakúpila jeden prírodný

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  6. Misshu naprosto miluju. Kupuju ji už pár let a nikdy jsem neměla nic, co by mi nesedělo a to pořád zkouším něco novýho :D

    Karolína & Korea v Česku

    ReplyDelete