Letné osvieženie s Dermacolom

Dermacol pleťové vody

V Dermacole ani tento mesiac nezaháľali a prišli s osviežujúcimi voňavými novinkami. 3 pleťové vody a 4 parfumované telové spreje, ktoré nás počas týchto horúcich letných dní osviežia a zahalia do príjemných vôní.

Všetky 3 pleťové vody sa predávajú v 100 ml balení s rozprašovačom, vďaka ktorému sa veľmi dobre a rovnomerne aplikujú na pleť. Jasmine Water je tonizujúca pleťová voda na osvieženie pleti. Jeho vôňa pôsobí relaxačne, odbúrava stres a napätie. Lavender Water obsahuje levanduľu lekársku, ktorá upokojuje podráždenú pleť a zmierňuje začervenanie. Je vhodná pre aknóznu pleť a po dlhodobom slnení. Levanduľa je vo všeobecnosti vhodná aj na upokojenie a pre lepší spánok. Mojim favoritom je Rose Water, ktorá obsahuje výťažky z Ruže Damascénskej. Pleť osvieži, tonizuje a vypína. Taktiež je vhodná aj ako fixačný sprej. Všetky taktiež príjemne voňajú a na leto sú to top produkty, ktoré sa by Vám nemali chýbať.

Dermacol Rose water

Pokiaľ milujete vône a zároveň sa chcete osviežiť, tak tieto parfumované telové spreje si určite obľúbite. V predajniach máte na výber zo štyroch vôní. Obaly sú rovnaké ako pri pleťových sprejoch no vo väčšom objeme 150 ml. Body Love Mist Waikiki Sun obsahuje extrakt z uhoriek a panthenol vďaka ktorým pokožku tela hydratuje. Jeho vôňa je kombináciou vanilky, šťavnatých pomarančov a exotických kvetín. Práve tento sprej je mojim favoritom. Okrem neho som sa zamilovala aj do Body Love Mist Ibiza Party s vôňou granátového jablka a malín. Tretím zo štvorice sprejov je Body Love Mist St.Tropez Night s vôňou bergamotu a bielych kvetov. Tento a dokonca aj Body Love Mist Portofino Kiss s vôňou citrusov mi vôňajú tak jemne mužsky ako žensky, no je to asi vec názoru.

Všetky majú skvelý aplikátor a jemné no svieže vône, ktoré sú perfektné na leto. Ako stále aj tentoraz Dermacol zabodovali so skvelými novinkami, ktoré si jednoznačne obľúbite. Skvelé je na nich aj to že ich môžte nosiť pohodlne v kabelka a kedykoľvek počas dňa sa osviežiť.

dermacol telové spreje

dermacol waikiki sun

Zvyknete v lete používať takéto pleťové a telové vody na osvieženie? 

12 comments

  1. Mám variantu Waikiki Sun, která byla v DM boxu. Přijde mi to jako super náhrada za těžký parfém, na léto ideální :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  2. Telové spreje Portofino Kiss a St. Tropez Night prídu aj mne ako pánske :D. Waikiki Sun je aj môj favorit, aj keď je to na mňa troška viac sladšia vôňa ako som zvyknutá :).

    ReplyDelete
  3. o týchto sprejoch som čítala už veľmi veľa, ale ani jeden som ešte nevoňala - no mala by som, určite sú úžasné <3

    ReplyDelete
  4. To naozaj môže byť skvelé osvieženie, hlavne v lete :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    ReplyDelete
  5. Mam waikiki sun a za me bozi vune.

    ReplyDelete
  6. Very interesting products!I didn't know about this brand :).

    ReplyDelete
  7. Novinky vypadají skvěle a moc se mi líbí povedené obaly :)
    Beauty by K.

    ReplyDelete
  8. So nice post and great product. I must to try ...kisses

    Follow for follow? <3

    http://www.ioannesstyle.com/

    ReplyDelete
  9. Ty nové spreje jsou úžasné ♥ já mám ten Waikiki a je skvělý, ráda bych vyzkoušela i nějaké další :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  10. Nějakou vůni určitě do konce léta vyzkouším!! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  11. Ta levandulová voda se mi moc líbí a stejně tak ta růžová. Celkově všechny ty spreje vypadají hezky, ale tyhle dvě mě zaujaly nejvíc :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    ReplyDelete