Dermacol letné novinky

dermacol starostlivosť o telo a pleť

Ahojte baby, dnes by som sa s Vami chcela pozhovárať o značke Dermacol. Určite všetky viete, že je to česká značka, ktorá funguje už od roku 1966 a každým rokom sa mi zdá, že sa len a len zlepšujú. Musím sa priznať, že ja som dlhú dobu túto značku obchádzala. Nie úmyselne, ale možno to bolo spôsobené aj tým, že u nás (v Košiciach) nikdy nebola predajňa Dermacolu a jednotlivých drogériach boli ich produkty rozhádzané kade tade a nie v jednom plnohodnotnom stojane.

Sem tam som vyskúšala nejaký sprcháč a mala som aj púder. Taký zelený na akné, ktorého názov si ani za nič nespomeniem. Prvá vec, ktorá viac upriamila moju pozornosť na Dermacol boli ich dlhotrvajúce rúže 16H. Dlhotrvajúce tekuté rúže sa stali v posledných rokoch veľkým trendom a značka, ktorá ich nevyrába je dosť pozadu. V mojich obľúbených drogérkach som ich nenašla nikde. Našťastie Dermacol predávajú svoje produkty aj online a tak som si urobila väčšiu objednávku. Povedala som si, že túto značku musím poriadne otestovať a viac sa s ňou zoznámiť. Od tej doby som otestovala asi všetky kategórie produktov, ktoré Dermacol ponúka a ťukám si po hlave ako som mohla tak dlho túto značku obchádzať. Stáva sa aj Vám, že máte niečo rovno pod nosom a nevidíte to?

Najnovšie však otvorili nové predajne v Košiciach a tuším aj v Žiline, takže sa teším. Zatiaľ som predajňu ešte nestihla navštíviť, ale hneď ako ma chytí nákupná horúčka som tam. :D

dermacol aroma rituals

Čo ma najviac šokuje je to, že neustále prichádzajú s novými produktmi a stále viac a viac prekvapujú. Niekdy sa nestíham ani čudovať. Pred pár dňami ma tiež prekvapil obrovský balíček s ich letnými novinkami. Rozšírili svoju ponuku voňavých sprcháčov Aroma Rituals o nové vône ako: broskyňa a vodný melón, papája a mäta, vanilka a marhuľa. Po ktorej siahnuť ako prvej?

dermacol aroma rituals

Pre mladé baby majú nové krémy na tvár Love My Face v rozkošných cukríkových obaloch. Sú neskutočne roztomilé. V predaji sú  verzie a to hydratačný, regeneračný a upokojujúci. Nezanechávajú pleť nechcene mastnú a sú neskutočne voňavučké. Určite na ne mrknite.

dermacol love your face

No keď už máte trošku zrelšiu pleť tak Vám odporúčam mrknúť na rad Aqua Beauty s ktorým dosiahnete lepšiu hydratáciu pleti. Nový čistiaci gél je dokonca 3 v 1, teda odličuje, čistí a zároveň aj tonizuje. Pecka produkt pre moje lenivé ja, ktorému sa sem tam chce preskočiť niekoľko krokov. Obsahuje extrakt z morskej riasy, panthenol a extrakt z uhorky a neobsahuje silikóny a parabény. Svoju starostlivosť môžte pokojne doplniť ja o hydratačný krém z tohto radu s obsahom kyseliny hyalúronovej pre extra hydratáciu.

dermacol aqua beauty

dermacol aqua beauty

Pokiaľ Vás trápi veľmi suchá pokožka, tak určite neprehliadnite rad Karité, ktorý je určený presne pre Vás. Zhydratuje celú pokožku tela a zanechá ju pekne hladkú. Na výber máte medzi telový krémom a telovým mliekom.

dermacol karite

Novinky Dermacolu sa mi neskutočne páčia. A čo na ne hovoríte vy? 

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

11 comments

  1. Mňa najviac zaujali nové vône sprchových gélov, najmä vôňa papáje a mäty a marhule so žltým melónom. Voňajú skutočne nádherne. Rovnako sa teším aj na toto nové telové mlieko :)

    ReplyDelete
  2. Dermacol je skvělá značka :) Zrovna mám doma krém Love My Face, ten tmavě růžový. Kupovala jsem si DM Box a krém byl součástí, tak jsem na něj zvědavá, ale už samotná vůně mě opravdu hodně nadchla.

    everyday-lifecz.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Hey! :)
    Vey nice blog dear. I´d followed you if you want I would like you would follow me too. Let´s be blogger friends.<3

    Kisses
    www.trendsandfashionblog.pt

    ReplyDelete
  4. Tie ich voňavé sprchové gély zbožňujem! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  5. Láká mě vyzkoušet nový sprchový gel s vůní papaji :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  6. Já zbožňuju jejich sprchové gely, snad všechny, co jsem vyzkoušela, voněly naprosto fantasticky. :-)

    ReplyDelete
  7. Mám Dermacol moc ráda a tyhle novinky se jim fakt povedly:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  8. I love your post and your blog!

    I follow you, please check my blog and follow back!

    Have a nice day!

    https://minnieart.blogspot.com/#

    ReplyDelete