Saďme stromy s Yves Rocher


Pokiaľ poznáte Yves Rocher a pravidelne tam nakupujete, tak určite ste už postrehli koncentrované sprchové gély. Malé balenie no bohatý obsah. Vďaka menšej potrebe plastu chránia prírodu a okrem toho kúpou produktov s logom I Love My Planet prispievate Nadácii Yves Rocher, ktorá do dnešného dňa vysadila už vyše 70 miliónov stromov. 



Minulý piatok sa v predajniach objavil nový koncentrovaný produkt s logom I Love My Planet. Tentokrát sa jedná o koncentrovaný šampón. Malé 100 ml balenie vystačí na toľko umytí ako veľký 300 ml šampón. A okrem toho že je ohľaduplný k prírode je aj veľmi praktický na letnú dovolenku, kedy si so sebou všetci chceme brať čo najkompaktnejšie veci.

Tento ekologický šampón tvorí 98% zložiek prírodného pôvodu a na flakónik sa použilo o 39% menej plastov ako by sa použilo na veľký 300 ml obal.  Vďaka jeho vysokej koncentrácii stačí na umytie vlasov oveľa menej ako sme zvyknuté. A po spotrebovaní nezabudnite recyklovať, pretože flakónik je 100% recyklovatelný.


A okrem toho, že si kúpite skvelý produkt, tak tým pomáhate aj prírode, pretože I LOVE MY PLANET = 1 STROM. Túto rovnicu si určite zapamätajte a nezabudnite ju šíriť ďalej. V dnešnom svete sociálnych médií je oveľa ľahšie zdieľať naše zážitky a dať vedieť našim známym a kamarátom o novinkách. Tak prečo nebyť iniciatívny aj v tomto smere a nešíriť niečo čo pomôže našej planéte.

Napíšte túto rovnicu hocikde kde Vás napadne (kreativite sa medze nekladú) a zdieľajte ju s #sadimtedasom #ilovemyplanet #actbeautiful #yvesrocherslovensko a #yvesrochercesko. Dostanete tým viac do povedomia túto nádhernú myšlienku a podporíte tým výsadbu nových stromov po celom svete.


Všetky ekologické produkty z tejto kampane viete zakúpiť v predajniach Yves Rocher, alebo v ich e-shope yvesrocher.sk. A nezabúdajte, že za každý zakúpený produkt bude zasadený 1 strom. Šampón sa predáva za 4,29 € a sprchové gély za 3,99 €.

Určite mi nezabudnite napísať či ste sa už stihli zapojiť a zdieľať túto krásnu myšlienku.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

6 comments

  1. Fotky som už videla aj na instagrame, skvelý nápad! Celé to balenie vymysleli naozaj úžasne :) Sprcháče od Yves Rocher sú najlepšie

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  2. Ďakujem krásne za všetky Vaše komentáre :)

    ReplyDelete
  3. Zajímavý nápad! Strašně moc se mi líbí design a fotky na tvém blogu, boží! :D
    Jdu si za svým snem

    ReplyDelete