Avon Planet Spa a oveľa viac

Avon novinky

Ahojte baby, dnes tu mám pre Vás opäť pár produktov z AVONu, ktoré ma veľmi zaujali a chcela by som Vám ich ukázať. Moja posledná objednávka obsahovala aj pár noviniek, tak ak ste zvedavé či zato stoja, alebo nie tak určite čítajte ďalej :)


avon planet spa

Perfektným produktom je Planet Spa Sleep Serenity relaxačný vonný sprej s harmančekom a levanduľou. Tento sprej je vhodný ako vonná hmla do ovzdušia, alebo ako spej na vankúš, ktorý pomôže upokojiť myseľ a pomáha so zaspávaním. Vôňa je príjemná ale zároveň aj dostatočne jemná, aby človeka nerušila pri zaspávaní. Veľmi dobrý pomocník pri relaxácii.

avon planet spa

Keďže značku Planet Spa mám od AVONu najradšej, tak som siahla aj po ďalšej pleťovej maske z tohto radu. Planet Spa Perfectly Purifying Face Mask je hĺbkovo čistiaca maska s minerálmi z mŕtveho mora. Maska je sivej farby a hustej konzistencie. Na pleť sa nanáša veľmi dobre a nezasychá úplne, takže počas aplikácie sa nestane, aby nepríjemne sťahovala pleť. Potom ju stačí po 10 - 15 minútach zmyť z tváre. Pleť je zbavená nečistôt a aj mastnoty. 75 ml balenie stojí v najnovšom katalógu len 3 Eurá, takže je to skvelá maska za super cenu.

avon planet spa

avon planet spa

avon planet spa

Posledný produktom z tohto radu je Planet Spa Radiant Gold Body & Massage Oil. Masáže sú pre mňa kvôli sedavému zamestnaniu veľmi dôležité, no nie stále mám čas ísť k masérke a tak si niekedy musí človek pomôcť sám. Preto mať doma masážny olej je na nezaplatenie. Tento k tomu obsahuje aj drobné zlaté trblietky, ktoré krásne vyzerajú na opálenej pokožke. Preto ho môžte okrem masáže použiť aj ako telový olej :)

avon planet spa

AVOn Planet Spa

Dostávame sa k dekoratívke a mám tu nový dlhotrvajúci tekutý rúž na pery AVON Estra Lasting. Je to dvojkrokový rúž, pri ktorom si môžte zvoliť buď matný, alebo lesklý efekt.

AVON dekoratívna kozmetika

Pre matný efekt stačí použiť krok jedna: naniesť si na pery rúž a nechať uschnúť. Pre lesklý efekt a dlhšiu výdrž je potrebné použiť druhý krok. Pri druhom kroku cítiť na perách jemný mentol. Rúž na perách drží veľmi dobre. Pokiaľ sú na perách naaplikované obe kroky, tak sa neotláča no po jedle je ho aj tak potrebné reaplikovať. Veľmi dobrý rúž, ktorý viete kúpiť v štyroch odtieňoch.

AVON extra lasting rúž

AVON extra lasting rúž

AVON extra lasting rúž

Pokiaľ si lakujete nechty a radi skúšate nove farby a nové efekty, tak tu si tiež nájdete to svoje orechové. Ja si lakujem nechty asi od siedmej triedy základky a stále keď vidím nejakú novinku, tak neodolám. V poslednej dobe sa na trhu objavuje množstvo krásnych farieb, ale aj podivných efektov. V katalógu ma preto zaujal lak AVON Colour Trend Concreate Effect, ktorý by mal vytvárať betónový efekt. Musím sa priznať že je to ozaj zvláštny efekt, no je to niečo iné a netradičné. Len trošku ľutujem, že som si vzala takú tmavú farbu a nesiahla radšej po nejakej sviežej teraz na leto.

avon lak na nechty

Nakoniec je tu niečo voňavé a to parfém Avon Perceive, ktorý ma zaujal už začiatkom roka, keď som si prezerala katalóg. Neviem ako vy, ale ja som stále milovala tie voňavé strany o ktoré som si potom šúchala zápästie. Naposledy ma zaujal tento parfém a keďže ma parfémy od AVONu nikdy nesklamali tak som to riskla a neľutujem. Hlavné tóny parfému sú: frézia, hruška a pižmo. Je veľmi jemnulinká, svieža a vhodná na každý bežný deň.

avon_perceive_parfem

Čo naposledy zaujalo Vás z katalógu AVON?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

4 comments

  1. Já celkově s Avonem nemám žádné zkušenosti a nejvíce se mi líbí asi ten flakónek s vůní a i odstín rtěnky je moc pěkný. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Avon majú inač veľmi dobre parfémy a toaletky. Mám doma už tretiu a so všetkými som spokojná.

      Delete
  2. Nejsem zastáncem Avonu, ale odstín rtěnky nevypadá špatně. :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  3. Moc hezky jsi nafotila masku na pleti s ouškama :-) řadu Planet Spa od Avonu mám moc ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete