Oriflame Novinky z katalógu 6/2018


Ahojte baby, dnes sa opäť pozrieme aké novinky so sebou priniesla najnovšia Oriflame kampaň 6/2018, ktorá trvá od 9.4.2018 do 29.4.2018.


Hneď na prvej strane ma zaujala nová limitovaná novinka plná voňavej exotiky. Z nových balzámov na pery Love Nature Lip Balm máte na výber z melónu, kokosu a manga. Okrem nádhernej vône perfektne zhydratujú pery a dodajú im aj výživu vďaka vitamínu E. Stojí len 1,99 Eur a ja som hneď siahla po kokose, pretože milujem jeho vôňu. Po ktorom by ste siahli vy?


Pokiaľ máte po zime nielen suché pery, ale napríklad aj lakte či kolená, tak určite Vám doma nechýba tento malý zázračný kelímok. V najnovšom katalógu nájdete zázračný balzám s moruškovým olejom a ako milovníkovi tohto balzamu mi nesmel doma chýbať. Okrem vitamínu E a včelieho vosku obsahuje samozrejme aj olej z moruškových semien, ktorý hydratuje, zjemňuje a chráni pokožku. A k tomu všetkému aj perfektne vonia. V najnovšom katalógu ho viete kúpiť za akciovú cenu 1,99 Eur.



Neviem ako vy no ja mám zarezervovanú dovolenku na leto už pár mesiacov a neskutočne sa teším, pretože si konečne trochu oddýchnem. No bez kozmetiky sa z domu nikdy nepohnem a stále so sebou na dovolenku toho donesiem viac ako je ´´zdravé´´. Veď predsa nikdy neviem čo budem potrebovať :D A aby som so sebou na dovolenku dotiahla všetko to potrebné, je na nezaplatenie mať priestrannú toaletnú tašku. Hneď ako som zbadala túto nádhernú kvetinovú toaletnú taštičku Kay som vedela, že je to presne to čo potrebuje každá z nás na cesty.


Vďaka množstvu priečinkov sa tam zmestí neskutočne veľa kozmetiky, od šampónov, sprcháčov, dekoratívky až po štetce. Pri nákupe z katalógu ju môžte kúpiť za akciovú cenu 12,99 Eur.



Oriflame majú aj nové produkty na vlasy  HairX Advanced Care pre krásne a zdravé vlasy. A keďže nikto nemá úplne rovnaké vlasy a rovnaké problémy s nimi, tak máte samozrejme na výber. Či už potrebujete vlasom dodať lesk, obmedziť ich vypadávanie, dodať im objem, chrániť ich pred poškodením, alebo uchovať intenzívnu farbu, tak si v katalógu nájdete to pravé pre svoje potreby.


Nezabudnite mi napísať, ktoré novinky z katalógu sa Vám páčia najviac.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

7 comments

  1. Celkem by mě zajímalo jak voní zázračný kelímek, musí to být zajímavá vůně.
    Miska blog

    ReplyDelete
  2. Ta taštička je nádherná. Vůni kokosu mám moc ráda, ale asi bych sáhla po mangovém balzámu. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som tiež váhala medzi jedným a druhým. Je to ťažký výber :D

      Delete
  3. Ten kokosový balzám na rty vypadá moc pěkně:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  4. Ten hojivý zázrak som objednávala priateľovi, lebo mi vždy kradol môj. :-D Ale moc ma zaujali aj tie nové balzamy. :)

    ReplyDelete
  5. Ďakujem Vám krásne za všetky komentáre

    ReplyDelete