KONAD - sada na pečiatkovanie nechtov


Ahojte baby, dnešný článok bude celý o nechtoch. Minulý mesiac sa mi dostala do rúk pečiatkovacia sada kórejskej značky KONAD. Predtým som nikdy nič podobné neskúšala a bola som veľmi zvedavá či niečo také zvládne aj totálny amatér ako ja.


Pečiatkovaciu sadu KONAD a aj iné produkty na skrášlenie nechtov nájdete na professionail.sk. Sada stojí 18,50 Eur a obsahuje všetko potrebné na pečiatkovanie: špeciálny lak na pečatkovanie v bielej farbe, platničku s viac ako 20 vzormi, škrabku a pečiatku. Pokiaľ ste podobný amatér ako ja, tak sa nemusíte báť, pretože v balení je priložení aj zrozumiteľný návod na to ako postupovať. 

No aj keď tam bol návod, tak som si pred úplne prvou aplikáciou nebola vôbec istá či sa mi to podarí. Je predsa rozdiel vedieť niečo teoreticky a potom to robiť prakticky. A aby ste videli ako moja úplne prvá aplikácia prebiehala, tak som Vám to aj nakrútila. Video nájdete na konci článku :)



Ako na to? 

Pred prvý použitím sady si treba samozrejme nalakovať nechty. V tomto prípade je najlepšie použiť tmavší lak, pretože pečiatkovací lak je bielej farby. Ďalším krokom je naniesť špeciálny lak na platničku s konkrétnym vzorom. Prebytočný lak treba odstrániť pomocou škrabky a samotný vzor potom naniesť na pečiatku a potom na samotné nechty. Znie to celkom jednoducho. No všetko to treba stihnúť v čo najkratšom čase pretože špeciálny pečiatkovací lak schne veľmi rýchlo. Dôležité je aj čistenie pečiatovacej sady. Po každom nechte je dôležite vyčistiť pečiatku, stierku a aj platničku, čo je dosť otravné, no nevyhnutné. Pečiatku je potrebné čistiť valčekom na oblečenie aby pečiatka ostala lepkavá. A platničku a stierku najlepšie bezacetónovým odlakovačom.



No a ako vyzerala moja úplne prvá aplikácia? To si radšej pozrite :)


Prvý pokus veľmi nevyšiel, ale aspoň som ku koncu prišla na systém, akým postupovať. A druhá aplikácia už bola nad moje očakávania. Veď presvedčte sa sami. A tretí pokus už bol dokonalosť sama. :D Najprv som sa sa ozaj bála, že to bude prepadák no teraz mi to už ide ľahko a hlavne aj rýchlo.


Pokiaľ si potrpíte na pekné nechty a radi skúšate niečo nové, tak toto si určite obľúbite. No ako vravím, treba sa s tým trošku potrápiť na prvýkrát, aby ste zistili ako na to, ale potom to už ide ako po masle. S výsledným efektom som veľmi spokojná a určite si budem takto robiť nechty celé leto :)

Nezabudnite mi dať vedieť do komentárov či poznáte takéto pečiatkovacie sady a či ich používate?


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

6 comments

  1. Já měla takovou razítkovací sadu z Aliexpressu, ale vůbec mi to s ní nešlo. Tahle vypadá fakt skvěle a hlavní je, že funguje. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak som rada že som prišla na to ako to funguje

      Delete
  2. Nikdy jsem žádnou razítkovací sadu neměla, vypadá dobře. :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  3. Pečiatková súprava je celkom fajn vec, doma mám jednu od Essence a siaham po nej hlavne v lete. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  4. Já mám obtisky na nehty strašně ráda a tahle sada vypadá moc pěkně:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  5. Ja som mala túto sadu od nejakej takej drogérkovej značky a málokedy sa mi podaril taký efekt aký by som si predstavoala, najmä ma to nebavilo neustále zakaždým čistiť :D
    THE NOELA

    ReplyDelete