Jarný Detox s Yves Rocher


Ahojte baby, jar je konečne tu, a s ňou každoročne prichádza aj ten pocit, že človek musí začať žiť zdravšie. A to zdravšie sa stravovať, začať sa trošku hýbať a taktiež detoxikovať. Preto bude dnešný článok o detoxikácii pleti so značkou Yves Rocher.

Ako všetci isto viete, Yves Rocher je značka prírodnej kozmetiky, ktorá dbá nielen o kvalitu rastlinných ingrediencií, ale aj o to aby pochádzali od dodávateľov, ktorý pristupujú zodpovedne k prírode, ľuďom a svojim zamestnancom. Preto tam veľmi rada nakupujem.

Ich jarné novinky Elixir Jeunesse sa nesú v znamení jarného detoxu. A preto ich určite pri najbližšej návšteve ich predajne neprehliadnite. Tieto novinky obsahujú rovnako ako celý produktový rad výťažok z rastliny Aphloia, pochádzajúcej z Madagaskaru. Aphloia podporuje prirodzené detoxikačné a regeneračné procesy v pleti a chráni ju pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia. 


Prvou z noviniek je čistiaci gél Anti-pollution + Detox Daily Exfoliating Cleanser. Tento gél pleť nielen vyčistí a zbaví mastnoty, ale vďaka peelingovým čiastočkám odstráni z pleti aj odumreté kožné bunky. Pleť tým pekne vyhladí a ďalšie produkty sa do nej oveľa lepšie vstrebú. 125 ml balenie stojí 7,90 €.


Čistiaci gél je priehľadnej farby s drobnými mikro čiastočkami z rastlinnej celulózy. Má veľmi príjemnú sviežu vôňu a je určený na každodenné použitie, najlepšie ráno aj večer. Pleť veľmi pekne vyčistí a zanechá ju hladkú a sviežu. Odkedy ho mám stále po ňom siaham.


Druhým produktom je denná starostlivosť s ochranným faktorom UV Beauty Shield Repair + Anti-pollution SPF 30 UVA PA+++. Ľahký denný krém s ochranným faktorom. Pokožka je preto dobre chránená nielen pred vonkajšími vplyvmi, ale aj pre UVA a UVB žiarením. Krém pokožku samozrejme aj hydratuje a tým ju chráni aj pred predčasným starnutím. 30 ml tuba stojí 18,50 €.


Krém je bielej farby a ľahkej krémovitej konzistencie. Dobre sa na pleť nanáša a rýchlo sa vstrebáva. Má taktiež veľmi príjemnú sviežu vôňu tak ako všetky produkty. Hneď mi na ňom bol sympatický ochranný faktor, ktorý sama považujem, za veľmi dôležitý. Krém bude vhodný skôr na normálny typ pleti. S mojou mastnou nie je až tak veľmi ´´kompatibilný´´. Nie žeby jej robil nejak zle, ale nereguluje tvorbu mastnoty a moja pleť sa potom po ňom mastí. :(


Pokiaľ máte suchý typ pleti, tak určite siahnite po dennej omladzujúcej starostlivosti na suchú pleť Repair Anti-pollution Restructurant Care Day. Dodáva pleti jemnosť a redukuje vrásky.  50 ml téglik stojí 23,90 €.


Každodennú starostlivosť treba určite zakončiť nočnou omladzujúcou starostlivosťou Repair Anti-pollution Restructurant Care Night. Krém dodá pleti regeneráciu po celú noc a po prebudení bude jasnejšia a odpočinutá. 50 ml téglik stojí 23,90 €



Okrem detoxikácie pleti nezabúdajte detoxikovať aj celé telo. Veľa ovocia, zeleniny a hlavne veľa tekutín. Veď predsa naše telo má na zbavovanie sa toxínov úžasný orgán, ktorým sú obličky. Preto určite nezabudnite denne vypiť aspoň liter a pol vody.


Ako sa Vám páčia jarné novinky od Yves Rocher?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

11 comments

  1. Produkty vyzerajú super! :-) hneď ma človek chuť si spraviť ten jarný detox :-D

    ReplyDelete
  2. produkty opravdu vypadají skvěle :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  3. s tvojou recenziou môžem iba súhlasiť, pretože mám tiež mierne mastnú pleť, a tieto produkty by ideálne sadli na suchú pleť, takže ich používam, ale iba s mierou :) veľmi sa mi páči práve tá ich svieža príjemná vôňa :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
  4. Milujem tieto produkty! ♥ Používam ich takmer každodenne. Snáď sa mi do týždňa podarí zverejniť aj moju recenziu :)

    https://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. Na ten krém sa pôjdem pozrieť. Môj mi už dochádza a hľadám niečo ľahké pod makeup.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  6. Už jsem koukala na tyhle produkty, hrozně mě zaujaly, líbí se mi ten nápad :) Navíc Yves Rocher mám moc ráda :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  7. Ďakujem krásne za všetky komentáre :)

    ReplyDelete
  8. Prvé dva prípravky mám doma, som na ne zvedavá. Idem asi hneď aj vyskúšať ten gél :) :D

    THE NOELA

    ReplyDelete