Hello Spring


Ahojte baby, po dlhej dobe sa hlásim s novým outfitovým článkom. Chceli sme to s mojim drahým nafotiť už skôr, ale počasie bolo neúprosné. No tento štvrtok konečne slnko ukázalo svoju pravú tvár a mohli sme ísť na fotoprechádzku po sídlisku.



Neviete si ani predstaviť aká som rada, že sa konečne oteplilo a človek môže ísť von bez hrubej zimnej bundy. A verím, že  ani Vás nebavilo to neustále kolísanie teplôt. Jeden týždeň 10 stupňov a na druhý deň -2. Takúto bláznivú jar si veru nepamätám. :) Konečne sa počasie začalo ustaľovať tak sme s drahým konečne vyšli z nory trošku sa prejsť. Vonku bolo ozaj príjemne, slnečno a v ovzduší bolo cítiť tú pravú jar.  A konečne som mohla aj prevetrať svoj nový červený trenčkot, ktorý mám z e-shopu ROSEGAL.


Trenčkot sa mi veľmi páčil kvôli svojmu atypickému golieru a uvažovala som aj nad šedou verziou, ktorú na stránke ponúkali, ale k mojim čiernym vlasom sa táto červená proste pýtala. Veľmi sa teším, že mi sadol ako uliaty a tá farba je proste pecka. A keďže sa už teším na jarné nákupy, tak k tomu mi nesmela chýbať ani nová veľká čierna shopper bag. Je veľká a priestranná. Síce sa hovorí, že nízke baby by nemali nosiť veľké kabelky, ale kde mám potom dať všetko čo nakúpim. Na veľké nákupy treba predsa veľa miesta :D





Teraz keď finišujem článok tak sa smejem, pretože fotky pôsobia viac jesenne ako jarne. Sama som čakala viac zelene, či aspoň nejaké malé púčíky sem a tam. No ani sa tej prírode nečudujem, že sa nestihla zobudiť. Ja som tiež ešte stále taká zaspatá a proste nijaká. Je to takto aj u vás?


Prajem Vám pekný zvyšok víkendu :) Páááá

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)


10 comments

  1. Nádherný outfit, moc ti to sluší:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  2. Great post! You look stunning. Red suits you amazing! :)

    My new fashion post is on the blog ;) ---> Louder Than A Drum

    Kisses!

    ReplyDelete
  3. Moc hezkej článek :) takový kabátek mám taky, ale má ještě chlupaté kapsy :D byla jsem do něj zamilovaná a na Vinted mě vyšel na 200 kč včetně pošty a je nový!!! :D♥

    ReplyDelete
  4. Červený kabát mám také a velmi ho miluji. :) Tobě to sluší.
    Miska blog

    ReplyDelete
  5. ten červeny kabat je krasny a velmi ti pristane! :3
    Ivana xx

    ReplyDelete
  6. Moc ti to sluší, kabátek je nádherný. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  7. Moc se mi líbí outfit. Miluji červené kabátky. :)

    ReplyDelete
  8. Také mám červený kabátek, krásné fotky :) Ještě, že už je to jaro!

    LENN

    ReplyDelete
  9. Ďakujem za všetky Vaše krásne komentáre :)

    ReplyDelete