Starostlivosť o telo s NUXE


Tohto týždňové počasie nám dalo určite všetkým riadne zabrať. Čím viac sa blížil marec, tak tým viac som sa tešila na teplejšie dni a potom prišla zima ako zo Sibíru. Neviem ako vy, ale ja keď som nemusela ísť von tak som sedela pekne v teplučku prilepená o radiátor :D 

Určite mi dáte za pravdu, že takéto počasie dá zabrať aj našej pokožke. Ja to pociťujem najmä na perách a pokožke rúk. Preto som sa rozhodla napísať článok o tom ako sa v zime starám o pokožku tela a udržiavam ju hydratovanú pomocou značky NUXE.


Začala by som starostlivosťou o telo. Mojim najnovším obľúbencom je telové mlieko NUXE Body 24H Moisturising Body Lotion, ktoré mám z e-shopu NOTINO. Perfektné hydratačné mlieko na suchú pokožku, ktoré sa veľmi ľahučko rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Pokožka je potom neskutočne jemnučká a hydratovaná na ozaj dlhú bodu. Najviac na ňom zbožňujem jeho vôňu. Obsahuje totiž extrakty z okvetných lístkov mandľovníka a kvetov pomaranča. Veľmi dobrý pomocník počas týchto studených dní.


Niekedy však moja pokožka potrebuje trošku viac výživy a vtedy prichádza na rad ikonický olejček od NUXE Huile Prodigieuse suchý olej.  A vďaka jeho univerzálnosti je vhodný nielen na telo, ale i tvár a vlasy. Bola to proste láska na prvý pohľad (či pocit?). So svojím obsahom, ktoré tvorí 97 % ingrediencií rastlinného pôvodu, je dokonalým pomocníkom každej ženy. Obsahuje vitamín E, ktorý je dôležitý pre krásu a zdravie pokožky a 6 vzácnych rastlinných olejov. A nenájdeme v ňom žiadne silikóny, minerálne oleje a ani parabény.


Všetky plusy tohto zázračného olejčeka sú umocnené aj jeho prekrásnou vôňou. Kombinácia kvetu pomaranča, vanilky a magnólie. Pokiaľ ho ešte nepoznáte tak ho odporúčam všetkými desiatimi. Je to pomocník na každý deň.


V zime najviac trpí pokožka mojich rúk. Sú vysušené, popraskané a boľavé. Bez krému na ruky by som asi neprežila. NUXE Hand and Nail Cream som prvýkrát skúsila koncom minulého roka a ihneď som sa zamilovala. Je neskutočne hydratačný a pekne zjemní pokožku rúk. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva vôbec lepkavý pocit. Je perfektný dokonca aj na nechty pokiaľ sa Vám často lámu. Ja to zvyknem robiť tak, že si po odlakovaní na nechty nanesiem hrubú vrstvu krému a nechám pôsobiť 30 minúť. Nechty to nenormálne oživí. 


Ani tento krémik nezaostáva perfektným zložením. Mandľový a arganový olej, bambucké maslo a vitamín E. Zamiloval sa do neho dokonca aj môj brat, ktorý si ho požičal a už nevrátil :D Musím si kúpiť nový. :)


Mojim posledným pomocníkom je NUXE Lip Moisturizing Stick, ktorý obsahuje med a slnečnicový, makadamiový a arganový olej. Pokiaľ máte suché pery rovnako ako ja, tak sa v zime asi bez balzamu na pery ani nepohnete. Tento balzam moje pery zachránil už mnohokrát. Zhydratuje ich a chráni po veľmi dlhú dobu. A k tomu tá úžasná vôňa medu. No nemám už čo dodať. Je to proste jednotka.


Budem rada ak mi do komentárov napíšete či používate produkty NUXE a ktorý je Váš obľúbený. 


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)


13 comments

  1. Od Nuxe jsem ještě nic nezkoušela, ale produkty vypadají krásně a určitě jsou moc super, podle toho jak píšeš :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  2. Velmi mě láká tato značka, co jsem tak zkoušela bylo nějaké noční sérum v cestovním balení a bylo super. :)

    ReplyDelete
  3. Od Nuxe jsem vyzkoušela pouze párkrát krémy na obličej a byla jsem s nimi velmi spokojená. Do budoucna mě láká vyzkoušet multifunkční olej :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  4. Osobně s Nuxe nemám zkušenost, ale každý tuhle značku vychvaluje, a tak se na to budu muset podívat také. Mimochodem, máš naprosto perfektní fotky ❤️

    CZECHHONEY: V.’s World  

    ReplyDelete
  5. im loving all the beauty products :)


    https://littlejay999.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  6. Ďakujem krásne za všetky Vaše milé komentáre :)

    ReplyDelete
  7. Great review. I'm really excited for your next review.

    ReplyDelete
  8. Wow, amazing selection. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. I've heard good things about this nuxe reve de miel lipstick product. Going on my wish list now!

    ReplyDelete