Spoznajte značku Jeu´Demeure


Ahojte baby, dnešný článok bude opäť o kórejskej kozmetike, ktorú ako dobre viete milujem. Preto keď sa mi naskytla možnosť otestovať novú značku, ktorá sa objavila na našom trhu tak som neváhala.

Značka Jeu Demeure znie síce francúzsky, ale je vyrábaná v Kórei. Je to nová ambiciózna značka, ktorá využíva peptidovú technológiu, ktorá je vyvíjaná odborníkmi v laboratóriách Cellicon Lab. Kórejská spoločnosť Cellicon Lab je v podstate laboratórium, ktoré sa špecializuje na vývoj peptidov využívaním svetových unikátnych technológií, ktoré sú zároveň šetrné aj k životnému prostrediu.

Peptidy sú látky, ktoré sa nachádzajú aj v našom tele a používajú sa ako ingrediencia v mnohých značkách. Motom spoločnosti je: zdravá pokožka = krásna pokožka. Preto sa ich produkty priamo nezameriavajú na skrášľovanie pleti, ale na riešenie rôznorodých problémov pleti. Momentálne majú v ponuke 4 druhy plátených masiek.

Prvou maskou je Jeu Demeure Aqua Mask. Hydratačná maska, ktorá poskytuje dlhodobú hydratáciu všetkých vrstiev pokožky. Je vhodná pre všetky typy pleti, ale vďaka svojim hydratačným účinkom hlavne suchému typu pleti. Jej hlavnými zložkami sú Trehalóza, Kyselina hyalúronová, Beta-glukan, Komplex triple M, Tripeptid-1 medi, Acetylhexapeptid-8 Nonapeptid-1, výťažky z Myrty obyčajnej, Kapucínky veľkej a sečuánskeho pepra.

Maska ma veľmi prekvapila svojou príjemnou vôňou a zo všetkých štyroch mi voňala najviac. Maska je extrémne hydratačná a je určite vhodná pre suchú pokožku najmä v takom mrazivom počasí, ako bolo minulý týždeň. No určite ju môže používať ktokoľvek, kto potrebuje extra dávku hydratácie.


Druhou maskou je Jeu Demeure Soothing Mask, ktorá sa zameriava na upokojenie podráždenej a citlivej pokožky a chráni ju pred vonkajšími faktormi. Preto je najviac vhodná pre ľudí s citlivou a podráždenou pleťou. Jej hlavnými zložkami sú Trehalóza, Kyselina hyalúronová, Beta-glukan, Komplex triple M, vitamín A a taktiež výťažky z Myrty, Kapucínky a sečuánskeho korenia.

Maska má veľmi jemnučkú najnevýraznejšiu vôňu zo všetkých štyroch masiek. Čo sa týka upokojenia podráždenej pleti tak k tomu sa veľmi neviem vyjadriť, pretože nemám citlivú pleť. Maska však pokožku pekne zhydratovala a v oblasti čela a nosa sa mi zdalo akoby som mala trochu stiahnutejšie póry a vyhladenejšiu pleť. Nikde v popise som však nenašla, že by niečo také mal robiť, ale nesťažujem sa :)


Predposlednou maskou je Jeu Demeure Refresh Mask, ktorá by mala pleť prejasniť a dodať jej energiu. Je vhodná pre unavenú pleť, napríklad v piatok po celom týždni v práci :D. Obsahuje: Niacinamid, Trehalózu, Beta-glukan, Komplex Triple M, extrakt z čučoriedky, Glutathion, extrakty z Pupočníku ázijskeho, Ohňovca brázditého a taktiež Kapucínky, Myrty a sečuánskeho korenia.

Maska má veľmi sviežu vôňu. Pleť veľmi dobre zhydratovala a vyzerala po použití zdravšie. A keďže obsahuje niacinamid je určite vhodná pre zmiešanú a mastnú pleť so sklonom k akné.


Poslednou maskou je Jeu Demeure Balancing Mask. Má zaisťovať rovnováhu mastnoty a vlhkosti pokožky. Je určená hlavne na zmiešanú pleť a pleť s nedostatkom živín. Obsahuje: Trehalózu, Kyselinu hyalúronovú, Beta-glukan, Komplex tripleM, Tripeptid-1 medi, Acetylhexapeptid-8, Nonapeptid-1, a výťažky z byliniek.

Pleť bola zhydratovaná na veľmi dlhú dobu, ale čo sa týka regulácie tvorby mazu, tak tým si nie som až tak istá. Je to možno aj tým, že tieto masky používam väčšinou večer a tak ten výsledok neviem odpozorovať, ale že by sa mi po jednom použití zregulovala tvorba mazu je nereálne. No pri pravidelnom používaní to je možné. Ale neviem to potvrdiť.


Tkanina pri týchto maskách je veľmi kvalitná a dobre nasiaknutá. Je veľmi dobre strihaná, a počas aplikácie sa nikde neodlepuje a drží celých 30 minút. Veľmi sa mi páči aj to že esencia vo všetkých štyroch maskách nie je lepkavá a nezanecháva na pleti nepríjemný pocit. 


S maskami som veľmi spokojná a naozaj dosahujú tú kórejskú kvalitu plátených masiek na akú som zvyknutá. Musím sa priznať, že som bola z počiatku skeptická, pretože masky nepôsobia vôbec ´´kórejskym dojmom´´, ale som rada, že som sa mýlila. A aj keď obaly masiek sú viac sofistikovanejšie ako som pri kórejskych značkách zvyknutá (a mne osobne sa viac páčia také roztomilé a infantilné obaly), tak skutočne kvalitou hovoria samé za seba. Mne sa veľmi páčia a som s nimi spokojná. A určite ich nemám doma naposledy.


Masky viete zakúpiť na stránke nadherna-plet.cz, kde jedna maska stojí 3,19 Eur. No pokiaľ chcete ušetriť tak v sete stojí v prepočte 2,49 Eur, čo je taká klasické priemerná cena takýchto masiek. Nie je to ani najmenej no sú aj drahšie masky. Pre maskového maniaka určite povinnosť vyskúšať :D


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

10 comments

  1. O maskách jsem už párkrát četla a líbí se mi jejich obaly. No, sama je vyzkoušené nemám. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sú dobré a pokiaľ poznáš nejaké kórejske masky tak kvalitou sú rovnaké.

      Delete
  2. Už jsem o nich něco četla, ale mě moc nezaujali.
    Miska blog

    ReplyDelete
  3. Teiž som ich skúšala, sú uplne super :)
    Drew's Beauty

    ReplyDelete
  4. Takové mám velmi ráda, tak jsem ráda za další tip. :)

    ReplyDelete
  5. Enthralled by the writer’s ability to write in this magnificent way.
    mirror with lights

    ReplyDelete
  6. Ďakujem krásne za komentáre a podporu :)

    ReplyDelete
  7. I haven’t any word to appreciate this post.....Really i am impressed from this post....the person who create this post it was a great human..thanks for shared this with us. designer sliders

    ReplyDelete
  8. Believe it or not, it is the type of information I’ve long been trying to find. It matches to my requirements a lot. Thank you for writing this information. buy idol lash

    ReplyDelete
  9. Yes i am totally agreed with this article and i just want say that this article is very nice and very informative article.I will make sure to be reading your blog more. You made a good point but I can't help but wonder, what about the other side? !!!!!!Thanks Where to buy CBD bath bombs?

    ReplyDelete