Oriflame novinky z katalógu 5/2018


Ahojte baby, v dnešnom článku si predstavíme pár noviniek z nového Oriflame katalógu 5/2018. Najnovšia kampaň trvá od dnes 19.3. do 8.4.2018 a najnovší katalóg nájdete TU.


Hneď na začiatku katalógu ma zaujala novinka Love Potion So Tempting parfumovaný telový sprej. Okrem vône medu vonia po orientálnych tónoch mandarinky, marhule a bergamonu za ktorými nasledujú tóny jazmínu, ylang-ylangu, orchidey a vanilky. Nádherná vôňa ktorú môžte nastriekať na telo, vlasy, či len tak do ovzdušia v miestnosti. 75 ml flakónik teraz stojí 5,99 €. A ak sa Vám vôňa zapáči tak určite siahnite aj po novom masážnom oleji z rovnakého radu.


Pokiaľ ste linkové ako ja, tak určite viete, že niet nad dobrú dlhotrvajúci linku ktorá sa neotláča, nerozmazáva a pokiaľ je k tomu aj vodeodolná, tak je to výhra. Nová vodeodolná očná linka v pere The ONE všetko toto spĺňa a v novom katalógu ju nájdete dokonca v dvoch farbách za 4,49 €.


Linka je dobre pigmentovaná, vodeodolná a dokonca aj oteruvzdorná. Má vydržať až 24 hodín, ale keďže som na sebe nikdy nemala tak dlho makeup, tak to neviem potvrdiť. Linka sa s ňou kreslí veľmi dobre a precízne a je vhodná na hrubšie a výraznejšie linky.


Ďalšou príjemnou novinkou je rúž na pery The ONE Colour Obsession v 10-tich výrazných farbách, z ktorých si vyberie každý. Či si zvolíte jemnučkú Nude (ako mám ja), či výraznú červenú, alebo odvážnu fialovú. Rúže obsahujú technológiu chromaload, ktorá im zabezpečuje intenzívnu a dlhotrvajúcu farbu. 


Rúž je veľmi dobre pigmentovaný a vďaka svojej krémovitej konzistencii aj veľmi hydratačný. Veľmi hladko sa nanáša, ale keďže je dosť krémovitý, tak po jedle ho treba opäť reaplikovať, pretože nie je veľmi dlhotrvajúci. V najnovšom katalógu stojí 5,99 €.


Hubky na nanášanie makeupu sa stali veľkým trendom. No nie je to len trend, pre nič za nič. S hubkou sa makeup zapracováva do pleti oveľa lepšie ako so štetcom a ja už po štetcoch vôbec nesiaham. V najnovšom katalógu nájdete novú skosenú hubku na nanášanie makeupu. Hubka je po navlhčení jemnučká a makeup sa s ňou perfektne zapracováva. Skosená strana je perfektná na väčšie plochy ako čelo a oblasti líc a špicatá strana na oblasť pod očami a záhybov nosa. A stojí len 3,49€.


Zázračný balzam nie je v katalógu Oriflame žiadnou novinkou. No chcela som Vám dať do pozornosti, že ešte stále majú v ponuke limitovanú zlatú edíciu z osláv 50. výročia. Takže ak ste milovníkom tohto zázračného vajíčka, tak toto Vám nesmie vo Vašej kabelke chýbať. A k tomu všetkému za skvelú cenu 2,99 €.



Nezabudnite mi napísať, ktoré novinky z katalógu sa Vám páčia najviac.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

6 comments

  1. krásne fotky :) ja mám taktiež tú hubku a veľmi som s ňou spokojná :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
  2. Zaujala mě ta houbička, mám od Oriflame tu fialovou , je tato stejně dobrá ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tú fialovú mám tiež. Sú z iného materiálu. Tá fialová ´´spapá´´ menej makeupu, ale tá zelená mi sedí tvarom oveľa viac ako tá fialová. No výsledný efekt je u oboch rovnaký.

      Delete
  3. Zázračný kelímek je už pro mě klasika, miluju ho:D.
    Windy pink style

    ReplyDelete
  4. Mě se hrozně líbí kelímek zázračného balzámu. Jinak ta první vůně mě v katalogu taky zaujala. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete