MISSHA For Men


Ahojte baby, dnešný článok bude opäť trošku netradičnejší, pretože aj keď bude venovaný kozmetike, tak tentoraz to bude kozmetika pre naše polovičky. 


Poznáte ten vtip? Muž má v kúpeľni 5 veci: zubnú kefku, penu na holenie, holiaci strojček, mydlo a uterák. Priemerný počet vecí, ktoré má v kúpeľni žena je 337. Väčšinu z týchto vecí nie je muž schopný identifikovať. Je to síce sranda, ale keď sa nad tým tak zamyslím, tak je to v podstate aj pravda. Muži sú oveľa menej náročnejší na ´´údržbu´´ ako my ženy. Muži si isto myslia, že to neskutočne preháňame a možno v tom je nejaké percento pravdy. No na druhej strane chlap si niekedy neumyje ani zuby pokiaľ ho žena nedotiahne za ucho do kúpelne a nestrčí mu do ruky zubnú kefku.

Ja som preto neskutočne rada, že môj drahý vie čo je zubná kefka, mydlo, žiletka, antiperspirant a parfém. A sem tam použije aj krém na ruky keď mu to asi stý krát poviem. No donútiť ho dať si na tvár niečo ďalšie okrem mydla to je trochu väčší boj. A aj keď som ho sem tam presvedčila dať si na tvár nejaký kozmetický produkt, tak som potom pól hodinu počúvala jeho dudranie. On totižto neznáša mastný pocit na tvári a slovo krém pre neho znamená mastná tvár. 


No keďže ja som kozmetický maniak a viem aké dôležité je starať sa o pleť stále ma to štvalo. Preto som si pred nedávnom vymyslela taktiku, že mu proste nájdem nejakú kozmetiku, ktorá bude určená pre mastnú pleť a bude na nej aj názov FOR MEN. Pretože keď je niečo vyrobené pre chlapov, tak to tí chlapi viac akceptujú :D. A produkty pre mastnú pleť preto, pretože sú väčšinou ľahšej konzistencie a nezanechávajú pleť mastnú. Na notino.sk som narazila na svoju milovanú značku MISSHA a v kategórii muži som našla pár produktov, ktoré spĺňali všetky kritéria. Jedná sa o rad MISSHA For Men Sebum Breaker.


Hneď som mu kúpila pár produktov, o ktorých som si myslela, že by vedel akceptovať. MISSHA Sebum Breaker Cleansing Foam je čistiaca pena s mikro peelingovím zrniečkami, ktoré majú pleť vyčistiť a zbaviť mastnoty a aj odumretých kožných buniek. Je skvelé, že je to v podstate dva v jednom a nemusím ho ešte prehovárať aby si urobil peeling. Druhým produktom je MISSHA Sebum Breaker Emulsion, ktorý predstavuje akúsi odľahčenú verziu krému. Má pleť hydratovať, regulovať tvorbu kožného mazu a pritom ju zanechať sviežu. Poslednou vecou je MISSHA Sebum Breaker Control Serum, ktoré okrem hydratácie a regulácie kožného mazu by malo pôsobiť aj protivráskovo (veď ani naši chlapi nemladnú).


A nakoniec prišiel deň D kedy mohli nastať dve situácie. Buď sa mu produkty zapáčia a bude ich používať, alebo mi ich otrepe o hlavu. Preto si asi viete predstaviť aká som bola prekvapená, že sa mu zapáčili. Podľa jeho slov je čistiaci gél oveľa lepší ako mydlo a vraj to veľmi dobre odstráni mastnotu. Emulziu a sérum si tiež pochvaľuje pretože sa veľmi rýchlo vstrebávajú a nezanechávajú mu na pleti mastný pocit. Vraj má potom veľmi svieži pocit na tvári a aj sa mu tvár tak nemastí. A čo je ďalšie plus je príjemná citrusová vôňa, ktorú môžem potvrdiť aj ja.

Som ozaj rada, že produkty mali úspech a o to viac som rada že sa jedná o jednu z mojich najobľúbenejších značiek. MISSHA mi stále viac a viac dokazuje, že je to jedna z najkvalitnejších značiek, ktoré skutočne robia to čo majú. 

Budem rada ak sa v komentároch so mnou podelíte o to ako sa Vaši chlapi o seba starajú a či ich tiež ´´motivujete´´ pridávať do ich rutiny niečo naviac ako len mydlo.


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

2 comments

  1. Wow. I'd definitely give these a try. Great post.

    ReplyDelete
  2. Parádny výber! :) Ja osobne som aj pokukovala po tých mužských a skúmala zloženie, či sa neoplatia! :D ❀ ✿◝(ᵔᵕᵔ)◜

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete