Jarný haul


Neviem ako u Vás, ale tu v Košiciach konečne začína byť teplejšie. Už som sa aj začala báť, že jar tohto roku vôbec nepríde. Neviem sa už dočkať teplých dní, pretože som si začala objednávať oblečenie na jar a leto. A kde inde ako z môjho milovaného ZAFULu.

Prvým kúskom je tento kvetinový overal. Dlho som na neho pozerala, pretože ma odrádzali zvonové rukávy, ale potom som si povedala, že treba sem tam vyjsť z ulity a vyskúšať nové veci.  A teraz je to vraj aj trend. Konkrétne pri tomto modeli mi až tak veľmi nevadia. No ich fanúšikom sa asi zo dňa na deň nestanem. Každopádne overal je nádherný. Skvele mi sadol aj keď som si objednala veľkosť S, pretože je to taký voľnejší strih. Materiál je zvláštny (vo vnútri nie je žiadna vysačka, takže nemám ani šajnu z čoho to je), no páči sa mi. Samozrejme je to umelina, ale príjemná a ľahučná, no otestujem až bude teplejšie.



Druhým kúskom je táto nádherná kabelka v bielo hnedom prevedení. Páčila sa mi kvôli svojej jednoduchosti a drobnému akcentu v podobe výšivky kvietkov a hrdličky. Zapínanie je taktiež rafinované, pretože vyzerá akoby ho držala len tá zlatá aplikácia. No popravde ho držia dva magnety. Kabelka nie je obrovská a zmesí sa do nej iba ten základ, teda svätá trojica (peňaženka, mobil, kľúče) a možno jeden rúž. No je nádherná a neľutujem. Mali ju aj v iných farebných prevedeniach, takže ak ste na odvážnejšie farebné kombinácie tak máte na výber.


Pozeráte sa už aj vy po nejakých nových kúskoch na jar a leto? Nezabudnite mi napísať čo si myslíte o takýchto zvonových rukávoch a volánoch. Ide to vraj teraz do módy.


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

14 comments

  1. Jee, ten overal je vážně nádherný, moc ti sluší:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  2. No páni, jak kabelka tak i overal je super :) A sluší ti to :)

    ReplyDelete
  3. Kabelka je nádherná, je taková jednoduchá a to se mi líbí :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  4. Love photos, dear. I love the bag.

    ReplyDelete
  5. U nás dneska konečně bylo trochu teplejší počasí, takže bylo venku docela příjemně. Po jarních kouscích se ještě nedívám, ale líbí se mi kabelka. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  6. Šaty sú nádherné! Niečo také podobné by sa mi veľmi hodilo do šatníka!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  7. wow, overal je naozaj krásny, taktiež niekedy objednávam zo Zafulu ;)

    ReplyDelete
  8. Ta kabelka je opravdu krásná! Na jaro bude skvělá. :)
    jsem Katrin

    ReplyDelete
  9. Beautiful pictures and bag ^_^

    I'm new if you want check my blog, follow and lieve comment. I follow you back.. <3

    New post
    https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  10. Ďakujem krásne baby ste super :)

    ReplyDelete
  11. Just bump into your blog. Great post!

    ReplyDelete