Gerard Cosmetics Slay All Day fixačný sprej


Tohto krásavca ste už mohli vidieť v mojom videu o obľúbencoch za rok 2017, kde som ho vychválila do nebies. Recenziu na blogu som plánovala už odkedy som ho kúpila. No povedala som si, že ho vyskúšam spotrebovať takmer do konca a uvidíme či ma neomrzí a či naň budem mať rovnaký názor ako na začiatku.

Značka Gerard Cosmetics je Americká značka, ktorú založila v roku 2014 Jennifer Gerard. Aj keď je to pomerne mladá značka, vďaka svojím skvelým a kvalitným produktom si našla obľubu po celom svete a jej popularita čoraz viac rastie. Okrem fixačných sprejov majú v ponuke produkty na pery, oči a obočie. 


O tejto značke som prvý krát počula do austrálskej Youtuberky Nikie Joy. Nikia s touto značkou spolupracuje a vo vzájomnej spolupráci prišli na trh s novou ružovou vôňou. Takže najbližší nákup od GC bude práve táto vôňa. Doma mám od nich zatiaľ len jeden fixačný sprej s vôňou zázvoru a čaju. Kupovala som ho zo stránky StayUniquie, ale najnovšie ich majú aj na Krasotike. Pokiaľ však zvyknete objednávať z BeautyBay odporúčam ho kúpiť odtiaľ, pretože ich tam majú najlacnejšie.


Všetky setting spreje sa predávajú v 100 ml plastových obaloch s čiernou pumpičkou. Tá produkt naaplikuje na tvár rovnomerne a je to asi najlepšia pumpička zo všetkých fixačných sprejov, ktoré doma vlastným. Samotný produkt je zafarbený podľa toho akú vôňu si vyberiete. Okrem toho sa predávajú ešte aj malé cestovné balenia v objeme 30 ml a aj set 3x30 ml s názvom Garden Party. Cenovo však toto cestovné balenie vychádza oveľa drahšie ako klasické 100 ml balenie (v prepočte na ml), takže ho veľmi neodporúčam. Len na ňom preplatíte.

Na obale okrem samotného názvu produktu nájdete ingediencie, kde na druhom mieste je alkohol, takže ak hľadáte niečo bez alkoholu, tak toto asi nie je ten správny smer. Ja tiež uprednostňujem produkty bez obsahu alkoholu. Alkohol je však vo fixačných sprejoch veľmi častou ingredienciou, pretože aj on dopomáha tomu aby makeup vydržal dlhšie. Takže sem tam treba urobiť výnimku. 


Ako som už spomínala vyššie, všetky setting spreje sú parfumované. Môžte si vybrať z vôni ako: kokos, uhorka, grep, zelený čaj, jazmín, levanduľa, citrónová tráva, mango, broskyňa, ruža a melón. Vôňa sprejov je ozaj silná a intenzívna, ale nie prehnaná. Najmä kvôli tomu po ňom siaham asi častejšie ako po iných sprejoch. Páči sa mi to, že vôňu potom na tvári cítiť skoro celý deň. Z môjho pohľadu je to veľké plus, ktoré iné značky neposkytujú.


Po aplikácii na tvár veľmi rýchlo schne. Je to určite aj vďaka kvalitnej pumpičke, ktorá roznesie produkt na tvár rovnomerne. Setting sprej zbaví pleť púdrového efektu a pekne zafixuje makeup, aby sa po tvári nehýbal. Pokiaľ chcete dosiahnuť ešte lepší efekt môžte ho použiť aj pred nanesením makeupu ako podklad.

Samozrejme, že Gererd Cosmetics Slay All Day nie je žiadny zázračný produkt, ktorý keď si nastriekame na tvár, tak makeup vydrží na tvári donekonečna. Fixačné spreje životnosť makeup len predlžujú, takže stále je dôležité aj to aký kvalitný makeup si na tvár dáme. 


Ja som s Gererd Cosmetics veľmi spokojná. S ich setting sprejom vyzerá makeup oveľa krajšie a prirodzenejšie, predchádza zlievaniu makeupu a zbavuje pleť nepekného púdrového vzhľadu. Makeup sa na pleti nehýbe a vydrží oveľa dlhšie na mieste. Pokiaľ Vám nevadí alkohol a parfumácia, tak po ňom určite siahnite.

Do komentárov mi nezabudnite napísať či ste už niekedy skúšali Slay All Day Setting Spray? Alebo ste skúšali nejaký iný produkt od Gerard Cosmetics? Počula som že ich matné rúže sú tiež pecka.


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

15 comments

  1. Od značky jsem ještě nic nezkoušela, ale lákají mě hlavně jejich rtěnky :)

    Praguetales

    ReplyDelete
    Replies
    1. No to mňa tiež, len mi prídu dosť drahé :/

      Delete
  2. Škoda toho alkoholu, pretože mňa produkty s jeho obsahom dosť vysušujú...ale ako vravíš, niekedy treba urobiť výjnimku :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
    Replies
    1. NO to hej. Je dosť ťažké nájsť setting sprej bez alkoholu, ale myslím, že ich pár je na trhu.

      Delete
  3. Tahle značka vypadá skvěle, díky za tip:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  4. Hi darling!
    Awesome blog and photos!! Want to follow each other? Let me know on my blog. :D <3
    xx

    www.trendsandfashionblog.pt

    ReplyDelete
  5. Zančku neznám, ale vypadá moc dobře, díky za tip :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  6. Look so useful. Great post, so lovely and interesting! Like it!
    Have a nice weekend dear friend! ♥

    Malefica

    ReplyDelete
  7. Na tieto fixačné spreje slay all day som nepočula krivého slova. Pri najbližšími nákupe na beautybay obiednávam.!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite odporúčam, len určite budeš mať problém vybrať vôňu pretože ich tam je neúrekom :D

      Delete
  8. O značke som ešte nepočula, ale produkty vyzerajú sľubne ❀ ✿◝(ᵔᵕᵔ)◜

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  9. Akurát zháňam nový fixačný sprej, môj od Elfu mi už došiel a vôbec nevoňal. Fixoval však fakt parádne a aj ten rozprašovač bol fajn. Asi sa po tomto produkte pozriem, značku vôbec nepoznám.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od elfu som ešte neskúšala. Určite tiež pozriem :)

      Delete