Líčenie očí s GOSH COPENHAGEN


Minulý mesiac sa ku mne dostal obrovský balíček s kozmetikou GOSH COPENHAGEN a ja som sa nemohla dočkať až všetky produkty poriadne otestujem. O ich produktoch na pery ste si už mohli prečítať a pokiaľ ste článok zmeškali tak ho nájdete TU. Dnes Vám poviem čo si myslím o ich produktoch na oči.


Očný makeup stále začínam s podkladovou bázou. Na mojich mastných viečkach bez báze nevydržia ani tie najkvalitnejšie očné tiene, takže pokiaľ nemám po ruke bázu, tak je pre mňa zbytočné si dávať niečo na oči. 

GOSH Eye Shadow Primer je trošku nezvyčajný v tom, že je v takejto tyčinkovej forme. Obsahuje 1,4 g produktu a na druhej strane má guľatý aplikátor s ktorým sa má primer pravdepodobne rozmazávať a zapracovať no príde mi to trošku ako zbytočnosť. Aplikátor je trošku drsný a dosť ťahá kožu. Ja si aj tak najradšej primer zapracovávam prstom. Samotný primer sa mi však veľmi páči. Je v telovej farbe, dobre sa zapracováva a tiene vydržia na mieste celý deň. A to je všetko čo od dobrej podkladovej bázy potrebujem.


Očný makeup pokračujem aplikovaním očných tieňov. GOSH majú v ponuke viacero paletiek. Doma mám tieto nádherné paletky, ktoré sa navzájom úžasne dopĺňajú. 


Paletka 9 Shades obsahuje 9 farebných očných tieňov a veľké zrkadlo. Všetky tiene až na jeden sú metalické. Čo ma taktiež mrzí je to že neobsahuje žiadne neutrálne hnedé tiene, takže je určite potrebné ju kombinovať s inou paletkou. Teda pokiaľ nechcete len čisto farebný a extravagantný look. Tiene sú veľmi dobre pigmentované, no keďže sú metalické tak je oveľa lepšie ich nanášať na viečko pomocou prstu, alebo navlhčeného štetca aby sa dobre ukázala intenzita farieb.  Pri aplikácii neopadávajú veľmi pod oči, ale keďže sú to dosť výrazné farby, tak by som ich odporúčala nanášať ešte pred nanesením makeupu.


Paletka je kvalitná a obsahuje nádherné farby. V ponuke je však aj v troch ďalších verziách, ktoré sú už viac nositeľné na bežný deň, takže je z čoho vyberať. 


Druhá paletka obsahuje neutrálne a viac nositelné očné tiene, ktoré sú vhodnejšie na bežný deň. Eye Xpression v odtieni 001 Back To Nature obsahuje 4 očné tiene z ktorých sú 3 matné. Veľmi pekná a kompaktná paletka, ktorú si obľúbite na každodenné líčenie. Všetky majú úžasnú maslovitú konzistenciu a sú veľmi dobre pigmentované. Dobre sa nanášajú na viečko a perfektne sa medzi sebou blendia.


Pokiaľ máte radi neutrálne líčenie, tak táto paletka obsahuje dobrú kombináciu tých základných farieb, ktoré potrebujete.


Po nanesení očných tieňov je pre mňa ďalším dôležitým krokom očná linka. Bez nej som stratená. Po ruke som mala rovno tri. Najviac z nich mi sadla prvá na obrázku 24H Pro Liner. Ultra čierna automatická ceruzka. Na druhej strane ma malú gumenú vecičku, ktorou sa dá ceruzka rozmazať pekne do stratena a taktiež stúhadlo. Linka ma prekvapila tým, že sa vôbec neotláča a ani sa nerozmazáva a vydrží ozaj dlho. Nebudem tvrdiť že 24 hodín, pretože tak dlho som na sebe makeup nikdy nemala a ani to neplánujem 24 hodín testovať. :D 

Rovnako dobra je aj druhá linka Infinity Eye Liner, ktorá sa taktiež neotláča ani nerozmazáva, ale nemám veľmi rada ceruzky, ktoré treba stúhať, pretože som proste lenivá.


Čo vôbec nie je môj štýl sú kajalové ceruzky. Sú síce úžasne pigmentované a nemusíte vôbec použiť žiaden tlak a kreslia akoby samé, no tým že sú také mäkké sa aj dosť otláčajú ak sa aplikujú na viečko. Táto je určená skôr na vnútornú vodnú linku, ktorú si nevykresľujem, pretože už teraz mám dosť malé oči. Pokiaľ kajalky používate a máte ich radi, tak možno aj táto Vám sadne, ale keďže ich nepoužívam tak ich nechcem ani veľmi hodnotiť.



Posledným krokom v líčení očí je u mňa maskara. GOSH COPENHAGEN My Favourite Mascara s obsahom dubového extraktu riasy pekne oddelí a mierne ich zahustí a nadvihne. Vytvára na riasach pekný prirodzený efekt. No na moje krátke a dolu-smerujúce riasy to nepostačuje a preto si ešte musím dopomôcť kulmou, aby som ich vytočila tak ako potrebujem. Pokiaľ však máte riasy prirodzené vytočené a chcete na riasach dosiahnuť pekný prirodzený efekt tak táto maskara splní vaše požiadavky.


Na fotke mám na ľavom oku iba maskaru bez použitia klieštikov, alebo kulmy. Vidno pekne rozdiel a riasy sú prirodzene zvýraznené, no chýba mi to vytočenie aby mi to viac otvorilo oko. Maskara však nie je zlá, no ja osobne uprednostňujem také ktoré mi riasy viac vytočia bez použitia kliešitkov. Pre mňa sú klieštiky ďalším krokom navyše a preto sa mu veľmi rada vyhýbam.


A pokiaľ by Vás zaujímal tip na líčenie s produktmi tak som na Youtube pre Vás nakrútila aj krátky tutoriál.


Nezabudnite mi napísať, ktorý z produktov Vás zaujal najviac a pokiaľ ste nejaké skúsili tak mi dajte vedieť, ktoré aby som vedela na čo sa v budúcnosti pozrieť. Všetky produkty nájdete samozrejme na ich oficiálnom internetovom obchode www.goshcph.sk. Môžte si tam pekne z pohodlia domova vybrať svoje obľúbené produkty a nemusíte nikde chodiť. :) Na záver Vám tu ešte pripájam fotku mojej malej chlpatej sabotérky, ktorá sa veľmi rada zapája do fotenia a váľa sa po mojej kozmetike. Asi dúfa, že z nej bude modelka. :D


Dúfam, že sa Vám článok páčil a prajem Vám pekný víkend. :)

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

14 comments

  1. Značku moc odzkoušenou nemám, ale líbí se mi ta paletka s neutrálními odstíny. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  2. Já mám strašně ráda Gosh řasenky, potom mám taky paletku korektorů a ta je taky super:D. Jinak chci určitě vyzkoušet ten primer, vypadá skvěle:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je praktický že je v tyčinkovej forme, ale zase nie je to úplne moj favorit .)

      Delete
  3. Tiež mám tieto výrobky od Gosh ale som nespokojná s tým primerom na oči, presne ako píšeš že oko ťahá, tak som ho nanasala prstom no výsledok bol pre mňa veľmi zlý tieň na ňom vôbec nedržal:( ale napríklad maskara je veľmi dobrá:) a ta paletka vyzerá úžasne <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mne zase tiene držia pekne :) ale ono je to pri primeroch individuálne :)

      Delete
  4. Great post, my dear! I absolutely love that eyeshadow palette. :)

    New post is on my blog ---> Antes Que No And my IG is ;) @xan_dr_a

    Poljupci!

    ReplyDelete
  5. Great post ! The products look really good. I love the eyeshadows *_* Really colourfull!
    I followed you on GFC, can you follow back? thank you <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  6. Zaujaly mě obě paletky. Se značkou nemám moc velké zkušenosti. Pár týdnů od ní vlastním pár produktů, ale zatím je stále zkouším :) A zase se rozplývám nad tvojí krásnou Britkou :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  7. Krásny článok Ali! My Favourite maskara nesedí ani mne, a to mám stredne husté vytočené riasy. Robí skutočne veľmi prirodzený efekt, riasi mi zvýrazní len minimálne a navyše vyzerajú po jej použití o polovicu redšie ako v skutočnosti sú.

    ReplyDelete