V náručí prírody so SOAPHORIOU


Kozmetika, ktorá je inšpirovaná prírodou. Pri výrobe svojich produktov uprednostňujú vegetariánske, vegánske a produkty pochádzajúce z ekologického hospodárstva. V ich produktoch, ktoré sú vyrábané ručne nenájdete žiadne parabény, silikóny, farbivá, parfémy a dokonca ani palmový olej. A na obaloch, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu nájdete dokonca veselého zajačika. Pokiaľ ste sa s touto značkou už stretli tak viete, že hovorím o značke SOAPHORIA.

Slovenská prírodná kozmetika so sebou prináša závan prírody a neskutočných vôní. Práve preto som neskutočne šťastná, že som mala možnosť otestovať ich produkty a dnes sa ich pokúsim priblížiť aj Vám. 


3-2-1 WHOW. Názov čistiacej masky s aktívnym uhlím je ozaj výstižný. Maska  je určená hlavne ľuďom s problematickou pleťou, ktorá má skony k akné a taktiež na zmiešanú a mastnú pleť. S problémami si poradí hlavne aktívne uhlie, bylinky a esenciálne oleje, ktoré dokážu pleť do hĺbky vyčistiť a zbaviť pleť problémov.


Maska sa však odlišuje od iných masiek najmä tým, že je prášková. Keďže samotný prášok by sa na pleť aplikoval dosť ťažko, je potrebné ho pred použitím zmiešať s niečím tekutým, ako napríklad voda, mlieko, alebo jogurt. Je to len na Vás, čo Vám viac vyhovuje. A dokonca aj samotnú aplikáciu môžte prispôsobiť svojim potrebám. Môžte ju aplikovať na tvár ako masku a nechať ju tam pôsobiť 15-20 minút. Tým sa samozrejme dosiahne najlepší efekt, pretože maska a jej aktívne zložky majú dosť času na dokonalé vyčistenie pleti. No ak Vás súri čas, dá sa použiť aj ako čistič pleti. Stačí ho len naniesť na pleť krúživými pohybmi a potom jednoducho zmyť.


Tento práškový čistič ma veľmi milo prekvapil. Veľmi dobre vyčistí pleť, stiahne mastnotu a zanechá pleť čistú, jemnú a hladkú. Používam ho 2x týždenne a aj keď nemám už také akné aké som mala v puberte (nie žeby mi chýbalo), aj tak sa čas od času vyhodím a mať takúto masku poruke je na nezaplatenie. No aby som len nechválila. Maska síce pekne vyčistí pleť, ale čierne uhlie aj pekne zašpiní umývadlo. :D Žiaľ to je jedna malá nevýhoda čierneho uhlia. 

Masku viete kúpiť v 50 ml balení za 6 Eur, no vzhľadom nato, že je v balení len samotný prášok, tak vydrží neskutočne dlho.

Zloženie: Kaolinite (biely íl)*, Activated Charcoal (aktívne uhlie)*, Avena Sativa Kernel Meal (ovos)*Phyllanthus emblica Fruit Powder (embilika lekárska)*, Zinc Oxide (oxid zinočnatý bez nano častíc)
*certifikovaná organická zložka 

Kráľovský pleťový peeling na zmiešanú a mastnú pleť. Okrem toho, že odstraňuje z pleti odumreté kožné bunky, aj čistí a normalizuje. Zbavuje pleť mastnoty a zároveň reguluje tvorbu kožného mazu. Preto je vhodný aj na pleť so sklonom k akné. Pokiaľ však máte iný typ pleti, nemusíte zúfať, pretože SOAPHORIA myslí na každého. V ponuke majú aj peelingy pre suchú, normálnu, citlivú aj starnúcu pleť.


Peeling je ľahkej krémovej konzistencie, bielej farby s drobnými zrniečkami. Obsahuje esenciálne oleje levandule lekárskej a muškátu omamného, ktoré okrem krásnej vône upokoja pleť. Používa sa ako klasický peeling. Je potrebné ho naniesť na pleť a pomocou rúk, kefky, alebo hubky krúživými pohybmi ošetriť pleť. Po umytí tváre je pleť svieža, jemná a hladká. Pleť zbaví všetkej prebytočnej mastnoty a zanechá ju čistú.


Peeling je ozaj veľmi dobrý. Pleť pekne vyčistí a zbaví odumretých buniek a zanechá ju hladučkú. Zároveň nie je veľmi drsný, takže nepodráždi pleť a je možné ho používať až 3x týždenne. No ja osobne používam peeling maximálne 2x a myslím si, že aspoň na mojej pleti je to dostačujúce.

V tégliku nájdete 150 ml produktu, ktorý stojí 14,90 Eur. 

Zloženie: Aqua (voda), Caprylic/Capric Triglyceride Oil (frakcionovaný kokosový olej), Glyceryl Stearate (emulzifikačná zložka), Cetearyl Alcohol (emulgačná zložka rastlinného pôvodu), Glycerine (glycerín rastlinného pôvodu)*, Cocus Nucifera Fruit Oil (kokosový olej)*, Cetyl Alcohol (emulgačná zložka rastlinného pôvodu), Pumice Powder (Pemza)*, Pelargonium Roseum Flower Oil (Muškát omamný)*, Lavandula Angustifolia Flower Oil (Levanduľa lekárska)*, Xanthan Gum (stabilizátor rastlinného pôvodu)*, Camellia Kissi Seed Oil (Čajovník japonský)*, Tocopheryl Acetate (antioxidant, Vitamín E), Aloe barbadensis Leaf Powder (Aloa pravá)*, Ethylhexylglycerin (konzervačná zložka), Citral**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**
*certifikovaná organická zložka 
**zložky 100% čistých, parou destilovaných esenciálnych olejov

Svoj najobľúbenejší produkt som si nechala až úplne nakoniec. Telový peeling romantická ruža. Musím povedať, že lepšiu vôňu som si asi nemohla vybrať. Hneď ako som otvorila uzáver skoro som odpadla. Vonia úúúúžasne. A tá nádherná vôňa ostala v miestnosti ešte celý deň. 


Okrem úžasnej vône obsahujú ruže množstvo prospešných látok pre telo a pokožku. Pôsobí protizápalovo, tonizujúco a veľmi dobre hydratuje pokožku. V kombinácii so soľným peelingom, ktorý odstraňuje odumreté bunky a vyčistí pokožku do hĺbky je tento produkt neprekonateľný.


Tento peeling je dokonalý. Moja pokožka je po ňom nielen vyvoňaná, ale aj neskutočne hladučká. Olejčeky ktoré obsahuje pokožku tak zhydratujú, že keď vyleziem zo sprchy nepotrebujem použiť dokonca ani telové mlieko. Treba si však dávať aby ste nemali na tele žiadne ranky alebo podráždenú pokožku. Peeling totiž obsahuje soľ a potom to môže dosť štípať v mieste poranenia.



Peeling by sa nemal používať viac ako 3x týždenne. Okrem peelingu ho môžte použiť aj namiesto soli do kúpeľa a nechať sa hýčkať úžasnou vôňou.

Produkt je balený v 225 ml sklenenom obale a stojí 8 Eur. A pokiaľ produkt dopoužívate môžte tento obal použiť na skladovanie inej kozmetiky, alebo ho môžte jednoducho vrátiť do predajne a dostanete tak zľavu na ďalšie produkty. No nie je to skvelé? 

Zloženie: Sodium Chloride (kamenná soľ)*, Potassium Iodide (jodičnan draselný), Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej)*, Cocos Nucifera Oil (kokosový olej)*, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo)*, Rosa Canina Flower Extract (ruža šípková)*, Aniba Rosaeodora Wood Extract (ružové drevo)*, Rosa Damascena Flower Extract (ruža damascénska)*, Rosa Canina Flower (ruža šípková)*, Iron Oxide (minerálna farbiaca zložka)
*certifikovaná organická zložka 

V balíčku som si našla aj dve malé vzorky mydielka s vôňou ovocný sad a sprchovej peny s vôňou levandule. Oboje boli super, ale keďže išlo o vzorečky tak mi veľmi dlho nevydržali. No už sa teším na to až si kúpim nejaké plné balenia.


Značku SOAPHORIA som doteraz nikdy neskúsila. Mala som v hlave nejak mylne zafixovane, že predávajú iba tuhé mydlá. A ja na tuhé mydlá akosi nie som. Asi som tak usudzovala kvôli ich názvu. No niekde som si o ich produktoch prečítala viac a zistila som, že ono to nie je len o mydielkach. Som rada, že som sa o značku začala zaujímať viac, pretože ich produkty sú neskutočne kvalitné a voňavé.


Musím sa priznať, že nie som vyslovene zaťažená len na prírodnú kozmetiku. Pokiaľ blog sledujete pravidelne viete, že ja píšem o všetkom. Som kozmetický nadšenec a rada testujem kozmetiku bez rozdielov. Či je prírodná, alebo nie, či je drahá, alebo lacná, či je Slovenská, alebo Čínska atď. Rada ju skúšam a testujem a snažím sa rozširovať svoj rozhľad, aby som aj Vám mohla interpetovať svoje skúsenosti. Vyskúšala som toho už mnoho, ale už dávno ma nič takto nenadchlo ako práve SOAPHORIA a ich produkty. A o to viac je to potešujúce, že sa jedná práve o prírodnú kozmetiku, pretože všetci podvedome vieme, že čo je prírodné je pre naše telo lepšie.

Ich produkty používam rada a ihneď ako ich spotrebujem letím do Optimy a dopĺňam zásoby. Pokiaľ radi používate prírodnú kozmetiku, tak verím tomu, že túto značku už máte určite odskúšanú. Pokiaľ nie tak to bežte rýchlo napraviť. Pokiaľ nie ste z Bratislavy, Košíc, alebo Nitry, kde majú svoje predajne, tak ich produkty viete nájsť aj na ich internetovom obchode www.soaphoria.sk. A pokiaľ ste z Čiech, tak www.soaphoria.cz

Budem rada ak mi do komentárov napíšete či ste už SOAPHORIU skúšali a ak áno ktorý je Váš najobľúbenejší produkt. Nech viem čo si najbližšie kúpiť :)

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Ďakujem www.soaphoria.sk za poskytnutie produktu na odskúšanie. Recenzia je napísaná pravdivo podľa môjho osobného názoru a nie je ovplyvnená skutočnosťou, že mi bol produkt zaslaný.

20 comments

  1. Soaphorie je super. Velmi ráda ji používám. Neoblíbila jsem si ani tak žádný výrobek, jako jejich vůni mléčné pohlazení. To je něco úžasného a to až tak, že jen těžko odolávám ochutnání. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  2. Ten telový peeling romantická ruža je presne niečo pre mňa ☃ ❄

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  3. Tělový peeling vypadá skvěle .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odporúčam, zatiaľ najlepšie čo som skúšala :)

      Delete
  4. Soaphorii mám ráda :) a lákají mě zkusit nějaké ty čistící masky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maky ma tiež prekvapili kvalitou. Len si treba nájsť tú správnu ku svojmu typu pleti :)

      Delete
  5. Soaphoria je perfektná, ja som si raz u nás v lekárni kúpila ich vodičky na tvár a bola som ohúrená :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  6. Peeling na pleť mě hodně láká. Tělový peeling jsem zkoušela a byl fajn. :) Já měla sprchovou pěnu, tu jsem si zamilovala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sprchovú penu som mala len vzorku, ale tiež plánujem skúsiť väčšie balenie :)

      Delete
  7. Mala som zatiaľ celkovo dva produkty a to jojobový olej a mydlo. Nejako extra ma produkty neohúrili, mydlo slabo voňalo a olej mi zase na pleť vôbec nesadol. Avšak určite dám značke ešte šancu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to je zvláštne, ja som mala vzorku mydielka a neskutočne voňalo. A olejčeky som neskúšala tak neviem posúdiť :)

      Delete
  8. Soaphoria je moja naj značka, úplne ju milujem. Práve testujem novinky. :) Potom si príď prečítať na blog moje hodnotenia. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to sa teším. Určite sa prídem pozrieť .)

      Delete
  9. Ze Soaphorie by mě lákalo:
    Tělové suflé Mléčné Potěšení
    Univerzální balzám měsíčkový
    a ta maska s aktivním uhlím, kterou jsi ukazovala
    Měj se skvěle, ahoj.

    ReplyDelete
  10. Položím Ti neoriginální otázku: jaké masky jsou podle Tebe nejlepší? Možná, že začnou vyrábět produkty s hnědým uhlím, co myslíš?

    ReplyDelete
  11. Já jsem od ní ještě nic nezkoušela, ale už si musím něco pořídit, slýchám o ní už dlouho :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    ReplyDelete