Starostlivosť o pery s GOSH COPENHAGEN


Ktorá s z nás by nemilovala rúže? Decentný nude, sexy červený, romantický ružový, alebo odvážny čierny? Farba rúžu dokáže dodať celému looku ten správny feeling. No nato aby rúž na perách vyzeral dobre je dôležité aby aj samotné pery boli zdravé, hydratované a pekne vyzerajúce.



Tekuté matné rúže sú v posledný rokoch veľkým trendom. No mnohé tekuté rúže majú tendenciu pery vysúšať. Preto je lepšie siahnuť po kvalitnejších rúžoch, ktoré dokážu pery zároveň hydratovať a nevysúšať ich. Ako napríklad GOSH Liqid Matte Lips. Všetky ich odtiene nájdete TU. Majú intenzívnu farbu, veľmi dobre sa nanášajú a pery zbytočne nevysušujú a nezaťažujú. No aj ten najkvalitnejší rúž dá perám po celom dni zabrať. Preto je starostlivosť o pery rovnako dôležitá ako starostlivosť o pleť.


Myslím, že každá z nás na ochranu a starostlivosť pier používa minimálne balzám na pery. Je to základ a balzám by mal mať pri sebe každý. No keď príde zima a začne úradovať studené počasie, tak to pociťujeme nielen my, ale aj naša pokožka a naše pery. A niekedy nepomôže ani ten najlepší balzám. 

Preto keď sa už stane, že máme pery vysušené a popraskané, je neskutočne dôležité ich ešte viac hydratovať. S tým nám pomôžu olejčeky na pery. Najnovším miláčikom v mojej starostlivosti o pery je GOSH Lip Oil. Dodáva perám pekný lesklý vzhľad. Na výnimočnosti mu pridávajú prírodné oleje, ktoré udržujú pery chránené a hydratované. Obsahuje rakytník, arganový a makadamiový olej a je bez parabénov. Odkedy mi došiel balíček od GOSH COPENHAGEN, tak tento olejček používam denno denne a moje pery sú aj v tomto studenom počasí pekné a zdravé.


Používam ho večer po odlíčení pier, alebo počas nomakeup dní len tak ako lesk. Neviem si ho jednoducho vynachváliť. Doma mám číslo 001 Clear, ktorý je bez farby  a vône, no na stránkach goshcph.sk majú v ponuke ďalšie tri: 002 Sea Buckthorn, 003 Rose a 004 Raspberry. A keď blog sledujete už dlhšie viete, že vôni ruže nikdy neodolám, takže do svojej zbierky si určite doplním aj túto príchuť :) Tak si nezabudnite aj vy pozrieť aktuálnu ponuku a vybrať si svoj odtieň v pohodlí domova pri nákupe online. Ku každému nákupu totiž dostanete ako darček rúž na pery od GOSH COPENHAGEN.

Či už na starostlivosť pier zvolíte balzámy, olejčeky či iné produkty hlavné je to aby ste sa o ne starali pravidelne každý deň. Nikto predsa nechce suché a popraskané pery. A samozrejme okrem všetkých vecí ktoré na pery dávame zvonku je dôležité ich hydratovať aj zvnútra a to pitím dostatočného množstva vody. Ja sama na to veľmi často zabúdam a preto som si do mobilu stiahla appku, ktorá mi každú hodinu pripomenie aby som sa napila. Je to sem tam otravné, ale pomáha to.

Čo používate na pery vy? Aké sú Vaše najobľúbenejšie balzámy a olejčeky? Skúšali ste už nejaké produkty na pery od GOSH COPENHAGEN?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Ďakujem www.goshcph.sk za poskytnutie produktu na odskúšanie. Recenzia je napísaná pravdivo podľa môjho osobného názoru a nie je ovplyvnená skutočnosťou, že mi bol produkt zaslaný.

10 comments

  1. Rúže milujem a hlavne tie matné! Tieto vyzerajú super a zaujal ma ten bezfarebný, musím vyskúšať ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ten olejček je jedno super. Dal mi dokopy moje suché a popraskané pery

      Delete
  2. Já používám na rty:
    tužka na rty - růžová - Regina
    tužka na rty - hnědá - Miss sporty
    dlouhotrvající barva na rty - růžová - Dermacol
    rtěnka - hnědá - odstín Heather shimmer - Rimmel
    rtěnka - růžová - od Vietnamců
    balzámy, které vlastním:
    fit a pohoda
    Labello pearly shine
    Labello soft rosé

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rúže od Dermacolu mám tiež rada :)

      Delete
    2. A jaké jsou Tvoje nejoblíbenější produkty na rty vůbec? Ty rtěnky od Dermacolu dobře drží a líbí se mně i ta druhá fáze: Ultra lesk a jemná péče.

      Delete
  3. Ten olej na rty vypadá skvěle, hned bych ho brala. Momentálně mám rty v hrozném stavu a nic na ně nepomáhá. Dneska jsem si zkusila koupit balzám na rty od Havlíkovy apotéky, tak snad pomůže. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hádam pomôže. Neviem čím to je ale posledný mesiac to počasie dáva neskutočne zabrať perám, ale aj celkovo. Nech už je jar :)

      Delete
    2. Balzám od Havlíka je top! Mne vždy pomôže keď mam suché pery alebo ako prevencia keď viem, že vonku je zima alebo pod tekutý matný rúž. Včera som si akurát kúpila ten lip oil a musím uznať, že je tiež super! :-)

      Delete
  4. Olej vypadá dobře. :) Já trpím na suché rty hlavně v zimě. Oba odstíny rtěnek ti moc sluší. :)

    ReplyDelete