Naj produkty roku 2017


Rok 2017 ubehol ako voda. Ani sa mi tomu nechce veriť, že je opäť január. Nový rok však vo mne evokuje stále nové možnosti a výzvy. 

Nie som ten typ čo by si rok čo rok dával nové predsavzatia. Nejaké si v kútiku duše sama pre seba poviem, ale zároveň sa aj veľmi dobre poznám, takže o mnohých už dopredu viem, že ich nedodržím. Minulého roku som ich pár tu na blogu spísala a keď sa na ne pozriem spätne, tak som ich aj pár dodržala :D

Najviac ma teší, že som samú seba ´´donútila´´ pravidelne blogovať, pretože roky predtým to bolo dosť sporadické a chaotické. Dnes som už v štádiu kedy si takéto predsavzatie dávať nemusím, pretože už to beriem ako samozrejmosť sadnúť si po práci za počítač a začať písať. A keď vidím že je vonku jasno už si chystám foťák aby som mohla urobiť pekné fotky. Ide to už tak samo od seba.

Jedno som však nedodržala a to je nakupovanie s rozumom. To sa mi úplne vymklo spod kontroly koncom roka. No zároveň mi to umožnilo vyskúšať veľmi veľa vecí z môjho wishlistu. Preto som sa rozhodla urobiť sama pre seba, ale hlavne pre Vás taký zoznam naj produktov roku 2017. Teda tých najlepších, ale aj tých najhorších. Príjemné pozeranie :)

Obľúbenci roku 2017


Sklamania roku 2017


Nezabudnite mi do komentárov napísať aký ste mali rok a či si dávate predsavzatia. A ak áno zvyknete ich aj dodržať, alebo to končí ako minulý rok u mňa 50/50?


AN :)


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

9 comments

  1. You have such a nice blog, I follow you #200. Hope you'll visit me and follow back: Minnah's Life

    ReplyDelete
  2. u mňa to ani nie sú predsavzatia skôr len nejaké plány alebo ciele ktoré by som si rada splnila a tým pádom mám pocit, že som viac motivovavná ich spĺňať :)
    Ivana xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je super to brať takto. A asi je to aj lepšie pretože ciele si potom človek môže dávať aj počas roka a nielen raz za rok :D

      Delete
  3. Great post, dear!

    I'm following you and I hope you will follow me.
    adellinasworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Love these types of posts, they are very interesting!!

    REILLIZA ||| I N S T A G R A M

    ReplyDelete
  5. Absolutely wonderful products and video!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete