Jarný wishlist

Január sa blíži ku koncu a ja sa už neskutočne teším až sa nám začne trochu otepľovať. A ani neviem čím to je ale akonáhle skončia Vianoce začínam sa tešiť na jar a na tie prvé teplé slnečné lúče. 





Preto to často končí tým, že aj keď ešte vonku sneží, tak ja už na internete hľadám sandále. :D Ale keďže často nakupujem z internetu a aj zo zahraničných stránok, takýto predstih nie je naškodu. Preto som pre inšpirácie zavítala na svoj obľúbený web ZAFUL

A keďže tam práve prebiehajú Valentínske zľavy tak som už aj niektoré stihla využiť :) Podarilo sa mi kúpiť krásne čipkované body a pár doplnkov. No zaujali ma aj tieto krásne bodkované maxišaty, ktoré si viem predstaviť s jednoduchými sandálami a takou väčšou shopper bag, kde by sa mi zmestil nejaký kardigán, či sveter. Jarné počasie vie byť niekedy nevyspytateľné.
-----
January is coming to it´s end and I'm really looking forward for warmer days. And I don´t even know what it is, but when Christmas ends, I am looking forward for spring and the first warm sunny days.

That's why it often ends like when it´s snowing outside, and I'm looking for sandals on the internet. : D But since I often shop on the Internet and from foreign sites, such an advance is no harm. That's why I've visited ZAFUL for some inspiration.


And since valentines day special  sales are just going on, I've already been able to use some of them :) I managed to buy beautiful lace bodysuit and a few accesories. Well, I was also attracted by these beautiful polka dot maxi-dress .I can imagine them with simple sandals and a bigger shopper bag where I would have a cardigan or a sweater. Spring weather can sometimes be unpredictable.



Neviem čím to je, ale v posledom čase ma neskutočne uchvátila bordová farba. Nikdy to nebola moja obľúbená farba, ale teraz keď vidím niečo bordové, tak to pritiahne môj pohľad. Tieto skinny nohavice sú jednoducho úžasné a niečo podobné si musím určite zaobstarať. Potom to stačí zladiť s jednoduchým topom a doplnkami. Tým človek nikdy nič nepokazí.

Rozmýšľate už aj vy nad jarným počasím, alebo si ešte užívate sneh a lyžovačku?
-----
I don´t know what it is but, in the last time, I've been amazed by the dark vine color. It has never been my favorite color, but now that I see something in this color, it will draw my eye. These skinny waist pants are simply amazing and I really need them. Then, just match it with a simple top and accessories. You can never go wrong with it.

Do you also think about the spring weather or are you still enjoying the snow and ski?


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

13 comments

  1. kabelka vyzerá super, tiež by som potrebovala nejakú tú jarnú ;)

    ReplyDelete
  2. Tie hnedé sandálky sú úžasné! Ja čakám len na jar, táto zima ma ubíja :(

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    ReplyDelete
    Replies
    1. U mňa je to to isté. Tohtoročná zima je dosť únavná. A ani to počasie nevie čo chce :/

      Delete
  3. Se Zafulem mám dobré zkušenosti.
    Valentýn? Užž?
    Nemusím moc puntíky, takže ten druhý outfit je pro mě jasná volba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja tiež nie som veľmi na bodky, ale mám jedny čierne s bodkami, ktoré som dostala ale zamilovala som sa do nich. Na postave to vyzerá zaujímavo :)

      Delete
  4. Taky jsem se dnes přistihla, jak myslím a zároveň se těším na teplejší dny, kdy budu moct vyjít ven jen ve svetříku. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sa už neviem dočkať. Zimu mám rada v predvianočnom a Vianočnom období a potom by som už chcela hneď jar a leto :D

      Delete
  5. Ahoj, pěkný článek. Musím se přiznat, že ta shopper bag kabelka se mi velmi líbí, ale je mi líto za ní utratit tak velký peníz. Pokud shnáníš nějakou prima, která se hodí snad ke všemu, můžu ti doporučit tenhle e-shop - http://moveup-fashion.cz/cs/59-kabelky. Sama jsem si tam svojí našla za fajn cenu a musím říct, že jsem dost spokojená a to ji fakt nešetřím, přetěžuji ji a sem tam někam „pohodím“, ale vůbec to na ní není díkybohu znát O:) normálně reklamy nedělám, ale zkus se tam sama mrknout a udělat si obrázek. :)

    ReplyDelete
  6. Jo, ty vypadají moc pěkně. Díky za odkaz, ještě jsem tam koukala na batůžky. Tyhle se mi moc líbili. Je to moc pěkný obchod. :)

    ReplyDelete