Tipy na Vianočné darčeky

Prvý decembrový deň je tu a Vianočná nálada už určite dostala každého z nás. Aj keď tie preplnené obchodné centrá, náhliaci sa ľudia a obchodníci, ktorý majú regále plné vianočného tovaru už od polky októbra tomu nijak neprajú. Teda aspoň mne to na vianočnej nálade viac uberá ako pridáva. Tento rok sa však veľmi teším, pretože je prvého decembra a mne už chýba kúpiť len posledný darček a som pripravená rozdávať ich. Minulého roku som trošku zaspala a potom som ako blázon behala a nevedela čo kúpiť. Preto som sa teraz posnažila a môžem sa s radosťou tešiť na príchod Vianoc bez stresu z nakupovania. A ako ste na tom vy? 

Pokiaľ Vás ešte nakupovanie len čaká, tak mám tu pre Vás pár tipov. Navštívila som svoje obľúbené e-shopy a vybrala som pre Vás pár vychytávok, ktorými určite potešíte svojich blízkych, alebo aj samých seba :D



Na stránkach SEPHORA.cz nájdete množstvo nádherných a cenovo výhodných darčekových balíčkov, ktorými potešíte srdcia Vašich najmilších. Nájdete tam napríklad Benefit X-mas Cracker Hoola, ktorý obsahuje obľúbený bronzer Hoola a krásny náramok. GlamGlow Cracker obsahuje 2 obľúbené masky a o obočie a riasy a postará Benefit Eye Got Brow Booste Set. Set piatich top produktov ponúka aj MakeUp For Ever My First Makeup Set. Rozkošným darčekovým balenia kraľuje Clarins Precious Box Lips and Eye Set obsahujúci balzám na pery a riasenku.


Na LOVEBEAUTY.sk nájdete taktiež obrovskú nádielku balíčkov. Do pozornosti dávam najmä úžasný Estee Lauder Blockbuster 2017, ktorý som si sama kúpila a neľutujem. Potešíte tým každú milovníčku makeupu. A pokiaľ váhate tak sa mrknite na recenziu TU. Pokiaľ nie ste fanúšikom Estee Lauder, možno nájdete zaľúbenie v kufríku od Lancome 2017. Ani MAC neotáľal a pripravil tiež pár vianočných setov, ako napríklad tento MAC Snow Ball Gold Smokey Set 2017. Too Fced mi úplne vyrazilo dych novou limitkou Too Faced Boss Lady Beauty Agenda. A keďže žiadnej žene by nemal v kabelke chýbať rúž, nezaškodí doplniť niekomu jeho zbierku touto prekrásnou sadou BareMineral Go Nude Mini Lipstick.




Asi najširší sortiment ponúka každoročne aj NOTINO.sk. Prečo nepotešiť niekoho úžasným voňavým darčekom ako napríklad setom Versace Bright Crystal. O Vlasy sa postará set troch produktov Orofluido Beauty Ritual Pack a o pleť vianočný balíček Vichy Neovadiol Magistral. Určite neprehliadnite aj krásny balíček od Collistar Macara Shock. A aby páni neboli smutný nezabudnite kúpiť niečo aj im. Napríklad set Natura Siberica Men.


A ako milovníčku kórejskej kozmetiky mi nedá nespomenúť aj ju. Na stránkach MISSHA.sk a MISSHA.cz nájdete skvelé sady pre dámy a dokonca aj pre pánov. Darujte niekomu set obľúbeného BB krému Missha M B.B Duo Trial Kit a svoje polovičke Missha For Men Travel Kit. Na stránkach KOREANKOSMETIKA.cz nájdete super darčekový balíček od Holika Holika Makeup Set alebo obrovský balíček pre Perfektnú Pleť v 10 Krokoch. A pokiaľ sa vaši blízky neboja experimentovať darujte im set slimačej kozmetiky SKIN79 z BB-CREAM.cz Golden Snail Set. Plus nezabudnite, že s kódom ANBEAUTY na tejto stránke dostanete zľavu 10%.

Tak čo, vybrali ste si niečo?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

8 comments

  1. Líbí se mi ten balíček od značky Orofluido :) jednou jsem od ní měla olejíček na vlasy a byl skvělý!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  2. No to je nádhera, vybrala jsi skvěle, protože i já bych brala hned všechno :D
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. this post was great !!!
    this information will definitely be useful :)
    look a this - https://oskarandbianka.blogspot.com/

    ReplyDelete