Tipy na silvestrovský outfit

Rok 2017 sa blíži ku koncu a už o pár dní tu máme Vianoce. K dokonalej vianočnej nálade mi chýba už len sneh. Tuším, že vianočné darčeky už máte z väčšej časti nakúpené a užívate si posledné predvianočné dni. No ste aj pripravené na posledný deň v roku a na Silvestovkú oslavu? Prskavky, ohňostroje, šampus a aj pekný outfit. 

Pokiaľ ste nad tým ešte nepremýšľali mám pre vás pár tipov. Inšpirácie som čerpala z mojej obľúbenej zahraničnej stránky ZAFULU, kde mimochodom prebiehajú aj obrovské Vianočné zľavy 2017 Takže ak Vám ešte ostalo po nakupovaní darčekov pár eur chodte sa tam mrknúť a možno si uchmatnete pekný kúsok za pár drobných.

Pokiaľ ste šatová, tak určite využijete posledný deň v roku a vytiahnite zo skrine nejaký pekný kúsok. Či už zvolíte šaty romantické, sexy, alebo extravagantné, dôležité je aby ste v nich zažiarili a zároveň sa cítili aj vo svojej koži.
-----
Year 2017 is coming to its end and we have Christmas here in a few days. I suspect that everybody has already bought all Christmas gifts and enjoing the last pre-Christmas days. But are you ready for the last day of the year and the New Years Eve celebration? Sparklers, fireworks, champagne and a nice outfit.

If you haven´t thought about it yet, I have some tips for you. I took inspirations from my favorite site, ZAFUL, and there are huge CHRISTMAS DEALS. So if you love Zaful you might want to look there and maybe you will find some good deals. 

If you love dresses, you sould definitely wear them on the New Years Eve. Whether you choose a romantic, sexy or extravagant dress, it is important that them make you feel unique and comfy at the same time. 


A pokiaľ nie ste šatová, tak ani voľbou iného typu oblečenia neurobíte krok vedľa. Sako, plášť, či elegantná blúzka, ktoré vystihujú vašu osobnosť. Veď dôležité je aby sa človek pri vítaní nového roku cítil dobre a pohodlne.
-----
If you don´t want to wear dress, you can choose a blazer, cape or some romantic shirt which defines your personality. But you should definetly feel in his own skin while welcoming the new year.


A samozrejme, že netreba zabudnúť ani na doplnky. Samozrejme, že ich voľba je závislá od outfitu, ale lepšie je uprednostniť menšiu kompaktnejšiu kabelku, ktorá Vám nebude zavadzať. Všetko ešte ozdobiť pekným šperkom a môžte sa ísť lúčiť so starým rokom.
-----
And of course don´t forget about accessories. Of course, their choice depends on the outfit, but it is better to prefer a smaller, more compact handbag that will not bother you. And the last is a nice jewel and you can go to celebrate New Years Eve.
Štrasová kabelka/ Náramok/ Vintage náhrdelník
Faux pearl cluth/ Bracelet/ Vintage necklace


Kam sa chystáte na Silvestra?
 
AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

15 comments

  1. Such an amazing post. Thanks for sharing this wonderful post with us... HAve a nice day, dear ^_^

    ReplyDelete
  2. Nice selection of dresses :) Wonderful post dear <3
    Beauty and Fashion Freaks

    ReplyDelete
  3. Přesně taková bych chtěla být bitchka na Silvestra.

    ReplyDelete
  4. Ja si tento Silvester plánujem zobrať zamatový crop top a k tomu nejakú sukničku :)
    World of Nicol

    ReplyDelete
  5. ciao sono tua follower, se ti va passa da me.
    http://recensioni-mamycapfini.blogspot.it/

    ReplyDelete
  6. božee tie flitrované šaty sú dokonalé!!
    Drew's Beauty

    ReplyDelete
  7. Flitrované šaty 100x áno!
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    ReplyDelete