Luxusný darček od LANCOME

Pred pár týždňami sme mali na blogu článok s tipmi na Vianočné darčeky. Myslím, že dnes už mám každý nakúpené, alebo už má aspoň akú takú predstavu čo kúpi, alebo nekúpi. No ak ešte stále neviete čo, tak mám tu pre Vás ešte jeden tip na trošku drahší no luxusný darček od značky LANCOME. Myslím si že toto je tip vhodný skôr pre pánov, ktorý chcú obdarovať svoju polovičku, ale môžte si týmto nádherným kufríkom urobiť predčasné Vianoce aj sama.


Jedná sa o Lancome The Beauty Collection kufrík, ktorý objavil môj priateľ na Notine a samozrejme, že v tom momente sa vo mne opäť prebudil nákupný maniak. A keďže je to ozaj nádherný a aj veľmi výhodný set, musela som sa s Vami o tom podeliť. Pokiaľ sledujete môj YouTube kanál, tak ste určite videli aj video kde kufrík rozbaľujem. Pokiaľ nie tak nech sa páči: 


Musím sa priznať, že netuším o akú kolekciu sa jedná. Tohtoročný Lancome kufrík je ružový a o tomto som nenašla žiadne informácie. Buď sa jedná o nejakú z minuloročných kolekcií, alebo o nejakú špeciálnu edíciu. No buď je to jedno či ono, kufrík stojí, za tie prachy :D




Obsahuje 29 produktov, 12 v plnej verzii a 17 v miniatúrnej verzii. Nájdete tam všetko od skincare (ich ikonické sérum Genefique, krém na pleť, sérum a krém na oči), cez prípravky na odlíčenie (odličovací gél a dvojfázový očný odličovač), až po makeup (primer, make-up, korektor, očné paletky, lícenky, rúže, riasenky, linky a ceruzky) a parfémy.


Najviac som sa tešila na ich ikonické sérum Genefique, teším sa na paletky tieňov a líceniek a samozrejme kopec riaseniek Hypnose. Prekvapili ma aj ich rúže aj keď sa musím priznať, že som ešte nestihla otestovať všetky. Je ich tak veľa a tak málo času :D



Pre mňa veľkým bonusom sú aj dva parfémy, jeden v plnom balení a jedna miniatúrka. La Vie Est Belle je trošku ťažšia vôňa a neviem či po nej budem siahať tak často, no mini Tresor Midnight Rose už teraz patrí k mojim favoritom. Jeden už doma mám (v inej verzii) a preto som rad, že môžem svoji zbierku rozšíriť.



Celý kurfík stojí práve teraz na cca 213 eur, čo nie je málo. Uvedomujem si to, ale práve teraz v predvianočnom období prichádzajú takéto luxusné značky s výhodnými ponukami. Tak potom kedy si takýto balíček kúpiť keď nie na Vianoce? Čo ma však ešte viac šokovalo, je že hodnota všetkých 29 produktov, ktoré sú v tomto kufríku presahuje 600 eur. Pokiaľ ste milovník značky LANCOME, tak nečakajte, pretože je to samozrejme limitka.


Kupujete si takéto darčekové sety a balíčky?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

11 comments

  1. Tomuto vravím dokonaloť! Takýto darček by ma určite potešil :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) To asi každá žena by vyronila slzičku radosti :)

      Delete
  2. Od značky Lancome jsem toho moc nevyzkoušela, každopádně má přenádherné a opravdu luxusní produkty. Snad do budoucna tuhle značku vyzkouším lépe i já :)

    Krásné Vánoce!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doteraz som tiež odnich skúšala len pár vecí, ale som rada že som zainvestovala. :)

      Delete
  3. Wow, tak tohle je nádhera, ale přiznám se, že takový balíček bych si asi nekoupila. Ale pod stromečkem by radost určitě udělal. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. wow, to je krása! Lancome jsem ještě nezkoušela, ale někdy bych ráda, hlavně proto, že tváří značky je Lily Collins :D
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oplatí sa :) Je to síce drahá no ozaj luxusná značka. Neviem sa na ňu vynadívať .)

      Delete
  5. I want all these x

    Your blog is interesting!! Informative!!
    ♡Beauty Drugs♡ ♡ Stay in touch. ♡ Love xoxox

    ReplyDelete
  6. I need this in my life. Loving the lipstick shades!!!
    I just followed you back :)

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete