Čižmy 2017 Wishlist

Mesiac za mesiacom ubieha a ani sa nenazdáme a je tu zima. Preto som opäť zavítala na ZAFUL pretože už onedlho bude Double 11. To znamená, že dňa 11.11.2017 je obrovský nákupný festival a Zaful počas celého novembra poskytuje obrovské zľavy. Takže pokiaľ stránku milujete a radi odtiaľ nakupujte, tak sa tam určite nezabudnite mrknúť aby ste nepremeškali obrovské zľavy. 
-----
Months are passing by so fast and winter is here in a moment. That's why I went back to ZAFUL because it will be Double 11. It means that on 11.11.2017 there is a huge shopping festival and Zaful offers throughout the whole month of November huge discounts. So if you love the site and love to buy from here, make sure to visit it and don´t miss all of those huge discounts.




Ja som si už našla pár krásnych čižmičiek na zimu. Jediný problém je ten, že sa medzi nimi neviem rozhodnúť pretože všetky sú prekrásne a najradšej by som si ich vzala všetky.
-----
I've already found some pretty winter boots. The only problem is that I can´t decide between them, because they are all beautiful and I'd like to take them all.



















Ktoré Vás zaujali najviac?
-----
Which of them do you like the most?


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

15 comments

  1. Boty jsou krásné, ale já na zimu nocím pouze tmavé. Nebaví mě to každý den čistit, potom co se projdu solí a blátem :D
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Absolutely loving these gorgeous shoes for fall and winter! =)

    - Cielo
    Mermaid in Heels

    ReplyDelete
  3. Najviac sa mi páčia tie prvé aka ponožkové vysoké čižmičky!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  4. I love the over the knee boots my favorite...
    Xoxo from Portugal

    marisascloset.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Super ti je post.Lijepo pises ;)
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/04/muke-zvane-studentski-dom/

    ReplyDelete
  6. Zaful mám veľmi rada, majú tam krásne veci a podľa týchto fotiek aj čižmičky <3

    ReplyDelete
  7. Krásne topánočky. Veľmi sa mi páčia tie čierne s výšivkou ruže. ;)

    www.annslifea.blogspot.sk

    ReplyDelete
  8. Moc krásné jsou ty na podpatku s výšivkou!

    ReplyDelete