SKIN79 novinky

Krásnu stredu Vám prajem. Konečne sa mi podarilo sadnúť si a napísať recenziu na novinky od SKIN79. Ja som na ne pozerala už pred mesiacom, keď sa objavili na e-shope. No minulý mesiac som to trošku prepískla s nákupmi a musela som si dať malú stopku. Potom sa mi však z bb-cream.cz ozvali, či by som nechcela vyskúšať niečo z ich ponuky. Skoro som odpadla, pretože od nich stále nakupujem a preto som ponuku nemohla odmietnuť. Najviac ma zaujala pleťová maska s obsahom zeleného čaju. Do balíčka mi však ako prekvapenie pribalili aj dve nové plátené masky. A ako blázon do kórejskej kozmetiky som sa hneď vrhla do testovania.


I wish you a beautiful Wednesday. Finally, I managed to sit down and write a review of  SKIN79 new products. I´ve seen them a month ago when they appeared online. But last month a puchased a lot od things so I wanted to buy them next month . But then I was contacted from bb-cream.cz whether I wanted to try something out of their new stuff. I was shocked, because I always buy from them and so I couldn´t reject this offer. I was most interested in Green Tea purifying clay mask. But they put into the package also some of their new sheet masks. And as a Korean cosmetics maniac, I started testing immediately.


Začneme kaolinovou pleťovou maskou na hĺbkové čistenie pleti. Je určená hlavne na zmiešanú mastnú a problematickú pleť. Obsahuje zelený čaj, bentonitový íl a prášok z fazule adzuki. Je určená na hĺbkové prečistenie pleti z ktorej odstraňuje nečistoty, odumreté bunky a prebytočnú mastnotu vo vnútri pórov. Vôňu má jemnučkú pripomínajúcu zelený čaj. Textúra je hustá no aj napriek tomu sa dobre aplikuje a rozotiera po pleti.

I´ll start with a kaolin skin mask for deep cleansing. It is mainly for mixed, oily and problematic skin. It contains green tea, bentonite clay and adzuki bean powder. It is designed for deep cleansing, removing dirt, dead skin cells and excess grease inside the pores. The scent is very gentle and it reminds of green tea. The texture is little bit dense, yet it is very easy to apply on the skin.


Maska mi došla v čierno zelenej kartónovej krabičke na ktorej nájdete popis v kórejčine a angličtine. Samotná maska je balená v zelenom plastovom tégliku s čiernym uzáverom s obsahom 95 ml.

Clay mask cames in a black, green cardboard box on which you can find a description in Korean and English. The mask itself is packed in a green plastic pot with a black lid and containing 95 ml.



Maska sa používa po umytí tváre a aplikácii tonika. Nechá sa pôsobiť 10 minút a potom ju stačí zmyť vodou krúživými pohybmi po tvári. Keďže obsahuje drobné čiastočky, poslúži trochu aj ako píling.

The mask is used after facial washing and tonic application. You should let it work for 10 minutes and then wash it with water by circular motion on the face. Since it contains small particles, it works a little bit as a peeling.


Jej príjemná vôňa pôsobí ukľudňujúco a relaxačne. Síce v nej asi nikto nebude vyzerať veľmi príťažlivo, ale dobre odstráni kožný maz, odstráni odumreté bunky a či aj hĺbkovo čistí a ukáže až po čase. Samozrejme pri pravidelnom  používaní. Tento typ masiek však zvyknem často používať a moja pleť je oveľa čistejšia. Maska sa mi páči a hneď som si ju obľúbila. Pokiaľ máte radi tento typ čistiacich masiek tak na ňu nezabudnite mrknúť na bb-cream.cz. Stojí 9,99 Eur/ 245 Kč a na konci článku nájdete aj kód na 10% zľavu na nákup produktov SKIN79 :)

It´s scent is quite relaxing. Nobody will look very attractive in it, but it will remove grease, dead skin cells. And of course, on the regular use it also purifies the skin. I often use this type of mask and my skin is much cleaner. Just loving this mask. If you like this type of deep cleaning clay masks, make sure you look at it at bb-cream.cz. It costs 9,99 Eur / 245 CZK.


Novinkou medzi plátenými maskami je rad Venetian Carnival. Sú z nich dokopy 3 druhy: Rising Sun, Shiny Star a Dewy Moon. Práve tú poslednú som si našla v balíčku a hneď som ju otestovala. Jedna sa o klasickú plátenú masku, ktorá je ale narozdiel od iných s potlačou karnevalovej masky. Je určená všetkým typom pleti a obsahuje minerálnu vodu z Talianskych termálnych prameňov, výťažok z pupalky, ženšenu a aloe. Pleť hydratuje, vyhladzuje, tonizuje, skľudňuje a revitalizuje.

Venetian Carnival are the new SKIN79 sheet masks. There are three types: Rising Sun, Shiny Star and Dewy Moon. I found the last one in the package that was send to me and I tested it right away. This is a classic sheet mask, but with a funny print on it. It´s designed for all skin types and contains mineral water from Italian thermal springs, primrose extract, ginseng and aloe. It hydrates skin, smooths, tonifies, cools and revitalizes.


Maska sa používa ako každá iná klasická plátená maska. Nanáša sa na vyčistenú a stonizovanú pleť a nechá sa pôsobiť 10-20 minút. Má jemnú, nie veľmi výraznú vôňu. Potlač na maske je celkom milá a nevyzerám v nej ako duch. No nejaký iný efekt v tom nehľadajte. Po stiahnutí z tváre je pleť veľmi dobre hydratovaná a určite v kvalite nezaostáva za inými SKIN79 maskami. No musím povedať, že zase nebola ani ničím extra výnimočná. Teda až na tú peknú potlač. :) Na bb-cream.cz stojí 2 Eur/45 Kč.

The mask is used like any other classic sheet mask. Apply to cleansed skin and let it work for 10-20 minutes. It has a fine, not very distinct scent. The print on the mask is pretty and I don´t look like a ghost. After removing the mask, the skin is very well hydrated and it definitely isn´t a shame for SKIN79 mask family. But I have to say, that it isn´t something special. Just a regular mask I´m used to. Well, except for that nice print. :) At bb-cream.cz it costs 2 EUR / 45 CZK.


Druhá maska však bola pre mňa veľkým prekvapením. Na obale je obrázok vajíčka a mňa hneď napadlo, že ich bude obsahovať. Na moje prekvapenie však obsahuje membránu z vaječných škrupiniek. Okrem tejto zvláštnej zložky ešte obsahuje kolagén, kyselinu hyaluronovú, extrakt z lotosu, kozieho mlieka, jogurtu a mliečnej bielkoviny. Je určená všetkým typom pleti a je určená na extra hydratáciu, zjemnenie, vyživenie a dodanie pružnosti pleti. Použitie masky je rovnaké a na pleti sa necháva pôsobiť len 10 minút.

The second mask, however, was a great surprise to me. There is an image of an egg on the packaging, so I immediately thought it would contain them. But to my surprise, it contains a membrane of egg shell. Besides this special ingredient, it also contains collagen, hyaluronic acid, lotus extract, goat's milk, yogurt and milk protein. It is formulated for all skin types and is designed for extra moisturizing, softening, nourishing and supplement of skin elasticity. The mask is used the same as other sheet masks and you should let it on your skin for only 10 minutes.


Hneď po otvorení som si všimla, že produkt je bielej farby gélovo krémovej konzistencie. Vôňa je veľmi jemnučká a nevýrazná. Ďalším prekvapením bola ochranná fólia, ktorá bola na samotnej plátenej maske (rovnaké ako pri nových Garnier maskách). Masku si treba na pleť naniesť bielou stranou a potom tú zelenú fóliu stiahnuť. Až potom som pochopila prečo tam tá fólia vlastne je. Samotná maska bola úplne iná ako som zvyknutá, bola jemnejšia, hladšia a viac priľnavejšia. Už po pár minútach som cítila extrémnu hydratáciu pleti, akú som pri žiadnej inej maske doposiaľ nezažila. Pleť bola zhydratovaná ešte dva dni potom a skoro som ju nespoznávala :D. Toto je ozaj niečo nové, od materiálu masky cez konzistenciu až po účinky.

Immediately after opening the package, I noticed that the product is white in gel-cream consistency. The scent is very nice and subtle. Another surprise was the protective film that was on the sheet itself (same as with the new Garnier masks). Apply the mask to the skin with the white side and then remove the green foil. After removing the foil I understood why the film is actually there. The mask itself is completely different from what I´m used to. It´s softer,  and smoother.. After a few minutes I felt an extreme skin hydration that I´ve never before experienced with any other mask. My skin was hydrated for two days.  This is something new, from mask, material, consistency to it´s effects.


Maska ma neskutočne prekvapila svojimi účinkami a už dlho som nebola tak nadšená z nejakého nového produktu. Pokiaľ máte extrémne suchú a dehydrovanú pleť tak určite neváhajte a uvidíte, že si ju obľúbite. Určite bude vhodná aj na cestovanie. Odporúčam ju všetkými desiatim a hneď ako mi nabehne výplata na účet, tak si ju objednávam. Jediné čo by som jej vytkla sú príliš malé otvory na oči a ústa, ale tých 10 minút sa to dá prežiť.  Jej cena je 2,41 Eur/ 59 Kč.

The mask really surprised me with it´s effects  If you have extremely dry and dehydrated skin, make sure you don´t hesitate and you will see for your self. It will also be suitable for traveling. I recommend it to everybody, and as soon as my payout is on my account, I´ll order it. The only bad thing I can say about it is that the holes for eyes and mouth are too small. But it´s only 10 minutes so be it. It´s price is 2.41 Eur / 59 CZK.


Ktorý z produktov sa Vám páči najviac? Ja hlasujem za vajíčkovú masku, pretože tá je proste špica a vyrazila mi dych. Ale za zváženie stojí aj čistiaca maska zo zeleného čaju pre čistú a krásnu pleť. Pokiaľ uvažujete nad kúpou, tak všetky produkty nájdete na bb-cream.cz. Poskytli mi pre Vás aj zľavový kupón na 10% zľavu na nákup.

Zľavový kód na 10 % zľavu: ANBEAUTY

Do komentárov mi dajte vedieť či používate kórejskú kozmetiku a ak áno aké značky sú vaše obľúbené.


Which of the products do you like the most? I'm voting for the egg mask because it's just mindblowing. But the green tea cleansing mask for clean and beautiful skin is also worth considering. You can let me know in the comment section below if you are using Korean cosmetics and if so what brands are your favorite.

Ďakujem www.bb-cream.cz za poskytnutie produktov na odskúšanie. Recenzia je napísaná pravdivo podľa môjho osobného názoru a nie je ovplyvnená skutočnosťou, že mi boli produkty zaslané.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

19 comments

  1. Já kromě masky od Missha žádné zkušenosti s korejskou kosmetikou nemám. Ale tyhle masky vypadají dobře, líbí se mi, jak jsi recenzi nafotila :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) Určite vyskúšaj. Missha a Skin79 patria k mojim top obľúbeným značkám z kórejskej kozmetiky.

      Delete
  2. Karnevalová maskas vyzerá skvelo, už len kvôli tomu by som si ju kúpila :D
    World of Nicol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano je to sranda a oveľa krajšie ako klasická biela maska :)

      Delete
  3. po tejto značke pokukujem už dlhšie :) ale najviac ma dostala tá textilná maska so škraboškou :D
    Drew's Beauty

    ReplyDelete
    Replies
    1. Značku určite odporúčam. Používam ju už vyše dvoch rokov a som s ňou veľmi spokojná. :)

      Delete
  4. Ešte som o tejto značke nepočula ale už len kvôli tej karnevalovej maske by som si to kúpila! Milujem sheet masky a tieto funny vzory sú pre mňa veľmi dobrý marketingový ťah 😊
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Majú aj zvieracie masky, ktoré sú tiež srandovné :D

      Delete
  5. Moc pekný článok! Potlač na kaolínovej maske je skutočne veľmi zaujímavá :) Vajíčková maska vyzerá moc dobre, rada by som vyskúšala. Vďaka tebe mám nutkanie si aspoň niečo z e-shopu objednať :D Ak nie tento mesiac, tak na ďalší si určite spravím niečím radosť :) Kórejskú kozmetiku mám rada, no nemám toho veľa vyskúšaného, najviac mám skúsenosti so značkou Missha, no Skin79 mám už dlhšie na wishliste :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite vyskúšaj spolu s Misshou patrí SKIN79 k mojim obľúbencom. :)

      Delete
  6. Tuhle značku vůbec neznám, ale nalákala jsi mě na její vyzkoušení, vypadá fakt super a masky mám ráda! :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite vyskúšaj. Najmä ich masky, tie sú neskutočné. :)

      Delete
  7. Plátýnkové masky jsou fajn a nejsou ani drahé :-) sama už po krémových sahám jen výjimečně.
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. Presne tak. Nemajú vôbec predražené veci ako iné značky a pritom kvalita je 100%-ná. :)

      Delete
  8. Já korejskou kosmetiku nepoužívám vůbec, ale tvoje články a fotky na instagramu mě už nějakou dobu přesvědčují, abych něco vyzkoušela. Hned se jdu odívat na ten eshop. Jinak mám ve velké oblibě plátýnkové masky, takže musím nějakou vyzkoušet :)

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takže mám objednanou masku se zeleným čajem, oční krém a čisticí pásky na nos. Nemůžu se dočkat, až mi vše přijde.

      Delete
  9. Ta vajíčková maska mě dost zaujala, asi na tu stránku zavítám.

    Prolhaná Mrcha

    ReplyDelete