Letný festivalový look

Polovičku leta už máme za sebou, no pár horúcich dní nás ešte len čaká. Ako ich doteraz prežívate? Ja len pracujem a dovolenka je zatiaľ v nedohľadne. Dúfam, že sa mi podarí aspoň na pár dní niekam vypadnúť, aby som si oddýchla. No medzi tým aspoň stíham fotiť a písať články. A samozrejme ich aj veľa čítam :). Pred pár týždňami som som na blogu Nikol Hess videla výzvu na festivalový glitrový look. Viac ako výhra ma zaujala samotná výzva, pretože som ešte niečo také neskúšala. 

Half the summer is already over, but a few hot days are still waiting for us. How are you spending them? I'm just still working and no wacation booked. I hope I´ll get from work at least for a few days to get some rest. Well, at least, I'm still taking  photos and writing articles. And of course I read a lot of them :). A few weeks ago, I was on the Nikol Hess blog and I´ve seen the challenge (competition) for the festival glitter look. I liked the challenge more than the price, because I haven´t tried a glitter look yet.


Dlho som uvažovala čo vymyslím, aby to bolo originálne. Najprv som chcela urobiť glitrové oči, potom pery a nakoniec som sa rozhodla pre obočie.

For a long time, I was thinking about what kind of look should I do to be original. Firstly I wanted to make a glitter eyes, then the lips and finally I decided for the eyebrows.


Mám doma veľa glitru, ktorý používam na nechty. Vybrala som si fialový, modrý, tyrkysový a zelený a rozhodla som sa z nich urobiť takú malú dúhu. Najprv som si vykreslila obočie očným tieňom rovnakej farby ako gliter. Potom som na obočie naniesla lepidlo na riasy a pomaly nanášala gliter.

I have a lot of glitter at home that I use on my nails. I chose purple, blue, turquoise and green and I decided to make a little rainbow of them. First I drew my eyebrows with an eye shadow of the same color as the glitter. Then I put on the lashglue and slowly applied the glitter.


A keďže obočie už bolo dosť výrazné, tak som zvolila len jednoduché oči. Vzala som si paletku od Too Faced Natural Love a pomocou tieňov Spotlight, Satin sheets a Nudie som vytvorila veľmi jemné líčenie. Linku som spravila pomocou gélovej linky od BH cosmetics. Pod spodné viečko som ešte nalepila pomocou lepidla na riasy malú kvetinku.

And since the eyebrows were already quite extravagant, I chose to do only simple eyes. I used Too Faced Natural Love palette and I created a very fine make-up using the Spotlight, Satin sheets and Nudie shades. I created the cateye using a gel liner from BH cosmetics. Under the lower lid I put a little flower using the lashglue.


Celý look som dokončila s kvetinovým rúžom Kailijumei v odtieni Flame Red.

I finished the look with Kailijumei flover lipstick in shades Flame Red.


Na konci sa mi look neskutočne páčil a je mi ľúto, že nie je v móde farebné obočie. Chodila by som takto každý deň :)

Look is finished and I really like it. I'm realĺy sorry that colorful eyebrow isn´t a fashion trend. I would wear it every day :)


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

19 comments

  1. Pekný look. Som zvedavá, ako by vyzeral outfit :) To obočie je dokonalé.

    Wear the Confidence

    ReplyDelete
  2. Ježiš, to je skvělý! Já si obočí nezvládnu namalovat normální tužkou, natož takhle duhově ❤️

    ReplyDelete
  3. I'm super in love with your glittery brows ♥

    Thank you for following my blog,
    I'm following you back via GFC #119, G+ and Instagram
    Let's keep in touch :)

    xx
    Amira
    www.amirahayupratiwi.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. No a, že to není v módě, jen tak vyjdi když se ti chce! Je to totiž pecka :D A hodně originální nápad, takovéhle líčení jsem snad ještě nikde neviděla :)

    Cosmokočka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) Možno na ten festival by som takto išla, ale do potravin asi nie :D

      Delete
  5. Páni, tak tohle je vážě paráda. Koukala jsem se na to už na instagramu, ale zblízka na počítači to vypadá na detailu ještě lépe! :)

    ReplyDelete
  6. Vyzerá to super! Vedela by som si úplne predstaviť takéto obočie na nejakom festivale :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  7. Wáu toto je vážne krásne! Niečo podobné som chcela aj ja na festivale vyskúšať, ale bola som rada že som si dokázala urobiť makeup. V stane je všetko ťažšie.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) No áno poznám tie ´´bojové podmienky´´ v stane :D

      Delete
  8. Vypadá to skvěle. Ale jakože jinak skvěle. Skvělě ve stylu : sice se to nenosí, nikdy bych tahle ven nevyšla, ale je to fabulous as fuck



    Prolhaná Mrcha

    ReplyDelete