Veľký nákup kórejskej kozmetiky

Tento mesiac som sa s nákupmi zamerala čisto na kórejskú kozmetiku. Jeden z dôvodov bol ten že ju milujem a druhý ten, že som chcela otestovať kórejskú 10 krokovú starostlivosť o pleť. A nato som chcela použiť len čisto kórejské produkty, aby som to vedela 100% otestovať.

Prvý nákup bol od značky SKIN79 ktorú kupujem na bb-cream.cz. Je to jediný e-shop, ktorú túto značku predáva a preto som rada, že doručuje aj na Slovensko. Kúpila som si zásobu zvieracích a ovocných masiek a čistiaci gél na tvár s aloe. A keďže začína mánia cushion makeupov, tak som neodolala tomuto cushion BB krému (recenzia). K nákupu mi pribalili aj vzorku bublinkového gélu na čistenie pleti.


Tento rok som objavila nový e-shop, ktorý predáva kórejskú kozmetiku a to koreankosmetika.cz. Moja prvá objednávka od nich obsahovala peelingový gél od Holika Holika (recenzia) a pleťové sérum od It´s Skin. A samozrejme aj pár vzoriek :)


Z missha.sk som si objednala BB čistiaci olej na tvár, pretože môj starý už expiroval a bola som s ním celkom spokojná. A nesmie chýbať ani zásoba bavlnených masiek, pretože sú skvelé a majú ich za super cenu 1,80 (či tak nejak). K nákupu mi tiež prihodili vzorku očného krému.


Značka Mizon tiež patrí k známejším značkám, no ešte som nemala možnosť ju vyskúšať. Preto keď som ju našla na notine, tak som si povedala, že to skúsim a objednala som ti tento Placental Ampoule Cream. Na všetky veci budú samozrejme recenzie, ale o tomto prezradím, že ma až tak nenadchol. :(


Posledný nákup som realizovala na missha.cz. Česky e-shop má v ponuke oveľa viac produktov a ja som už dlho pozerala na túto Time Revolution sadu s esenciou a sérom. A tak som si povedala, že keď už rozhadzujem peniaze tak poriadne. a rozhodne neľutujem. A ešte aj slimačí pleťový krém s obsahom platiny Super Aqua, ktorý mali spolu v sade so slimačím čistiacim gélom. K nákupu mi aj oni prihodili a to dokonca 8 vzoriek. Neviem či toľko vzoriek dávajú bežne, alebo či to bolo len kvôli tomu, že som sa buchla po vrecku a urobila veľkú tržbu.


Takže veľké nákupy sú za mnou a ja mám preto budúci mesiac na nakupovanie veľkú stopku. :(

Majte sa krásne a nezabudnite sa zapojiť do prebiehajúcej giveaway.

Vaša AN :-)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)


16 comments

  1. Krásny nákup! Kórejskú kozmetiku síce nemám moc vyskúšanú, no mám ju veľmi rada a rozhodne sa chystám niektoré značky viacej preskúmať. Najviac ma asi láka Skin79 :)
    Klaudy´s enjoyment

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem. Od Skin79 sú najlepšie BB-čka a ich plátené masky :)

      Delete
  2. Skvělé nákupy, těším se na recenze. Poslední dobou na korejskou kosmetiku čtu skoro samou chválu. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. panda! tak to túžim vyskúšať! :).

    KEJMY ♥.

    ReplyDelete
  4. Hneď som išla pozrieť na eshop a myslím, že nepotrvá dlho kým aj ja objednám niečo na vyskúšanie :D
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Budu muset nějaký produkt korejské kosmetiky také vyzkoušet :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite vyskúšaj, je to kvalitná kozmetika

      Delete
  6. kórejska kozmetika ma vždy fascinovala, hlavne všetky rôzne dizajny ;)

    ReplyDelete
  7. Po tvém článku jsem dostala chuť si objednat nějaké tyto produkty! Vše vypadá skvěle! BEAUTYPUSINKA

    ReplyDelete
  8. tie masky vyzerajú úžasne!! :3 milujem tieto kórejské obaly :3 ja som osobne skúšala značku holika holika lebo ma kórejská kozmetika vždy veľmi lákala a mala som neskutočnú alergickú reakciu takže už to bohužiaľ neskúšam ďalej :/
    Ivana xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fíha tak to je smola že ti nesadla. Musím poklopať, že mne zatiaľ všetko sadlo ako uliate.

      Delete
  9. Ty masky vypadají opravdu skvěle! :D Určitě na ne taky mrknu, díky za tip :)


    LITTLETHINGSFOREM

    ReplyDelete