Moje obľúbené denné líčenie s Estee Lauder

Ahojte baby,

dnes mám pre Vás článok s mojím obľúbeným denným líčením. Nie je to nič prevratné, nič extra a nič čo by nezvládol každý. No mám ho veľmi rada, pretože takéto líčenie sa hodí na každú príležitosť a zvládne ho skutočne každý. Líčím sa takto ak chcem len niečo jednoduché, nemám náladu vymýšľať niečo nové, alebo ako sa ponáhľam.


Najradšej používam paletku od Estee Lauder, ale na tento look sa hodí akákoľvek ktorá obsahuje neutrálne matné a lesklé tiene.


Na pleť som naniesla nováčika v mojej zbierke a to Estee Lauder Double Wear, ktorého recenzia tu bude čoskoro. Pracuje sa sním dobre a na pleti drží celý deň. Na obočie mám rada ceruzku od Catrice, alebo tieň no teraz som testovala túto od Essence Eyebrow Designer, ktorá je celkom decentná.


Na horné viečko a do ohybu som blendiacim štetcom naniesla hnedý prechodový tieň (č.1). Na celé pohyblivé viečko som potom naniesla hnedý lesklý tieň (č.2), aby som trošku oživila look. Do stredu pohyblivého viečko som naniesla ešte trochu svetlého trblietavého tieňa (č.3). Tým istým tieňom som rozjasnila aj vnútorný kútik. Nakoniec som použila tmavší tieň (č.4) spolu s matným hnedým (č.1) na spodné viečko.


S gélovou očnou linkou od Maybelline som natiahla veľmi tenkú linku a riasy som zvýraznila maskarou od Estee Lauder. A look je hotový.


Aké farebné kombinácie volíte na bežné denné líčenie vy?

Vaša AN :-) 

8 comments

  1. Když už si dávám stíny a nebo rtěnku, tak volím růžové, fialové, samozřejmě decentně :) ale občas taky hnědé nebo červené, ale to spíš tu rtěnku :D

    ReplyDelete
  2. Tak tomuto vravím dokonalá paletka s krásnymi odtieňmi :) Využila by som asi všetky. Čo sa týka denného líčenia, vždy volím podobné no striedam to - raz matné, raz trblietavé. Krásny článok.

    ReplyDelete
  3. Taky mám takové líčení nejraději. Paletka má krásné odstíny a líčení máš velmi povedené, líbí se mi. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. Tá paletka vyzerá úžasne a pekné líčenie ♥

    ReplyDelete
  5. EL Double Waer je moje láska. V poslední době, jsem zjistila, že používám většinou odstíny hnědé a zlaté, od dob, kdy jsem nosila pořád jen barvy je to velký kus cesty.

    ReplyDelete
  6. krásne, jemné, vhodné na akúkoľvek príležitosť!
    inak, paletka obsahuje nádherné farbičky! :).

    KEJMY ♥.

    ReplyDelete
  7. Haha, já si na ten štětec vždycky hodim tak x barev jen doufám, že to dopadne dobře.
    Jinak když už se fakt namaluju, tak si dělám hlavně výraznou pusu. Červenou. Tmavě, světle, jakkoliv.

    Prolhaná Mrcha

    ReplyDelete
  8. Pekné a prirodzené ♥ Ako som už tuším na IG spomínala, tá paletka má veľmi pekné farebné odtiene °₊·ˈ

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete