LOREAL Infallible 24H-Matte

Ahojte baby,

určite ste už zaregistrovali makeup od LOREAL Paris Infallible. V DM-ke z neho majú dve verzie a to Stay Fresh Foundation 24H a 24H-Matte. Obidve verzie majú vydržať na pleti až 24 hodín. Pritom jedna verzia je matná a vhodná skôr na mastnú pleť a druhá verzia má vytvárať prirodzenejší žiarivejší vzhľad, čím je vhodnejšia pre suchú a normálnu pleť. U zahraničných blogeriek som však videla tieto dva makeupy pod inými názvami a s inými obalmi, ale vraj by mali byť totožné s tými, ktoré sa predávajú u nás. Čo ma však mrzí je to, že v zahraničí majú z každého oveľa viac odtieňov ako u nás. Keďže ja mám mastnú pleť tak som siahla po matnej verzii. U nás som našla len 5 odtieňov a to: 10 Porcelain, 11 Vanila, 13 Rose Beige, 20 Sand a 22 Radian Beige.

Zvolila som si odtieň 11 Vanila, ktorý je asi o odtieň svetlejší, ale 20 a 22 boli vypredané a odtieň 13 má ružový podtón. Povedala som si že  ho aspoň otestujem a ak bude dobrý tak si dokúpim tmavší a budem si ich namiešavať. 

LOREAL INFALLIBEL 24H Matte sa predáva v klasickej plastovej tube so zaštubovateľným vrchnákom v objeme 35ml. Ako som už písala vyššie na našom trhu je dostupných 5 odtieňov a stojí do 11 eur (závisí od toho kde ho kupujete)



Aplikácia je vďaka praktickej tube ľahká pretože si viete vytlačiť množstvo aké potrebujete. Je aj vhodnejší na cestovanie, pretože je ľahučký a dobre skladný. 


Samotný makeup sa dobre rozotiera a zasychá do matna. Nie je až taký matný ako napríklad Estee Lauder Double Wear (ktorý je až príliš matný), ale je skôr taký prirodzene matný. Tým necháva aj možnosť pre zapúdrovanie, pokiaľ chcete ešte väčšie zmatnenie, ale môžte isť kľudne aj bez púdru, pokiaľ nemáte radi extrémne matný finish. A nanáša sa dobre aj so štetcom či hubkou (s hubkou vytvorí samozrejme krajší finish). Krytie makeupu je slabé až stredné a je ho možné vrstviť.

Prvý deň som ho testovala bez podkladovej báze a bez zapúdrovania, aby som vedela ako sa na mojej pleti správa len samotný makeup. Dosť ma sklamal, pretože už o 4 hodiny som sa začala mierne lesknúť na nose, potom na čele a o 6 hodín som už bola lesklá ako pri každom jednom makeupe. Potom začal zliezať z nosa atď. Druhý deň som použila bázu aj púder čo jeho životnosť predĺžilo cca o 2 hodiny no aj tak je to dosť ďaleko od 24 hodinovej výdrže.

Druhou vecou je jeho vzhľad. Mala som ho práve na sebe keď som sa stretla s priateľom, keď sme išli do Optimy a jeho prvé slová boli ´´Čo to máš pre boha na tvári?,, Adresoval to samozrejme na makeup. Vraj vyzerá veľmi neprirodzeme ako maskoidne. (A to je jeden z tých menej všímavejších. Raz som si zo srandy namaľovala len jedno obočie prišla ku menu so slovami či je na mne niečo divné. Povedal že nič nevidí.) Musím sa priznať, že keď som si ho aplikovala nič som si nevšimla, ale zase denné svetlo toho odhalí viac ako umelé svetlo. Potom som si to začala viac všímať a skutočne vyzerá na pleti tak nejak neprirodzene. 



Celkové hodnotenie
Značku LOREAL milujem, preto mi bolo veľmi ľúto, že sme si s týmto makeupom nesadli. Každopádne 24 výdrž je možná akurát tak na suchej či normálnej pleti (čo však nemám odskúšané, pretože mám iný typ pleti), ale na zmiešanej a mastnej od neho nečakajte veľa. A celkový vzhľad na tvári tiež nie je nič extra. Možno nesadol len mne, pretože počula som na neho samé pozitíva, ale píšem len moje osobné skúsenosti. 

Sama za seba tento makeup neodporúčam (pre zmiešanú a mastnú pleť) a oveľa lepšie pochodíte napríklad s makeupom od ASTOR MatTitude Foundation, ktorý má na pleti rovnakú výdrž (cca tých 4-6 hodín),ale vyzerá obeľa prirodzene a je aj lacnejší. Pokiaľ však od makeupu očakávate ozaj 24 h výdrž, tak potom viem odporučiť jedine Estee Lauder Double Wear. Ten na mastnej pleti robí zázraky.


Pokiaľ máte s týmto makeupom rovnaké či opačné skúsenosti rada si o nich prečítam v komentároch.

Vaša AN :-)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

13 comments

  1. S tými make-upmi je to teda dosť individuálne asi. Ja tento od L'Oreal považujem už cca rok za môjho obľúbenca. Snažím sa ho ale nedávať veľa a hneď poriadne rozotrieť a zapracovať keďže rýchlo zasychá. Síce ho samozrejme striedam a hlavne teraz v lete kým ma moja pleť to svoje lepšie obdobie si vystačím aj s minerálnym makeupom od Annabelle Minerals. Už som sa ale tešila že vyskúšam ten tekutý Catrice HD liquid coverage, no čítam veľa dotazov ,že na pleti oxiduje do oranžova a to isto nechcem :/

    Cosmeticsthingsandother.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ono tie makeupy sú dosť individuálne. Ten Catrice som chcela tiež vyskúšať, ale pokiaľ viem tak tie tekuté nie nemajú príliš veľkú vydrž na mastnej pleti. :(

      Delete
  2. Mám úplně stejný typ pleti jako ty, což znamená, že ho nebudu ani zkoušet. To si radši opravdu připlatím a konečně vyzkouším Double Wear od Estee Lauder, protože o tomto makeupu jsem ještě neslyšela nic špatného :)

    Pauline’s Tiny World♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Estee Lauder určite odporúčam. Tento mesiac na neho chystám konečne recenziu :)

      Delete
  3. Tak to je škoda že jste si nesedli. Mně naopak přijde, že na pleti není vůbec vidět a vydrží mi hodně dlouho, tak to je zvláštní :/ A to máme stejný typ pleti :D

    Cosmokočka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja mám s nákupov makeupov dosť problém, pretože mne nič nevydrží viac ako 6 hodín. Jedine ten Estee Lauder zvládne viac ako 12h.

      Delete
  4. Mám podobnou pleť jako ty a používám make-up od Rimmel London Lasting Finish, nestěžuju si, ale občas se pleť taky začne lesknout :/ díky za tipy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj ja ďakujem za tip. Určite ho skúsim. :)

      Delete
  5. Popravde mňa veľmi nezaujal, najradšej mám Maybelline :D

    ReplyDelete
  6. Ďakujem že som našla túto recenziu! Už som bola rozhodnutá že si ho idem zajtra kúpiť a ďakujem. Presne toto som chcela vedieť ako sa správa na mastnej pleti. Nemáš náhodou nejaký typ na dobrý makeup z drogérky?
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  7. Já jsem s tímto makeupem celkem spokojená, mám smíšenou pleť a výdrž makeupu je dostačující cca 8 hodin. Na 24 hodin určitě zapomente. Vytkla bych mu nižší krytí a malý výběr odstínů na našem trhu.

    ReplyDelete
  8. Mám presne tento istý make-up aj v rovnakom odtieni, aj rovnaký typ pleti a takisto ho považujem za jeden z najlepších makepov z drogérie pre mastnú pleť ako niektoré iné dievčatá :) Avšak súhlasím s tým, že pre veľmi bledú pleť nie je najvhodnejší, aj mne tento makeup nepôsobí zrovna najprirodzenejšie, resp. je veľmi tmavý :( Odtieň 10 je zasa s ružovým podtónom, ale myslím, že je to celkovo individuálne pleťou, ale aj samotným dňom, pretože niekedy tento makeup pôsobí fajn, inokedy hrozne. Mám ho aj v spomínanom odtieni 10, preto zvyknem 10 a 11 miešať dokopy a vtedy je to zlatý stred... Estee Lauder plánujem skúsiť tiež, už sa naň teším :)

    ReplyDelete