Letný fashion haul

Ahojte baby,

dnes som tu s novým článkom z oblasti fashion. Pretože okrem kozmetiky, ako každá žena, milujem aj módu. Preto som sa rozhodla že tu zaradím aj články zamerané na túto oblasť. Dnes som si pre Vás pripravila taký letný fashion haul. Vecičky som si však kupovala priebežne od konca jari až po teraz a z rôznych obchodov.

Začnem najobľúbenejšou témou a to sú kabelky. Kupovala som ich na lsbags.co.uk, kde majú obrovský výber. Idú až z Anglicka takže to trvá niečo vyše týždňa, ale stále som bola s ich produktmi spokojná. A keďže po zime mám doma všetko čierne a také fádne, rozhodla som sa šatník trošku oživiť farbami. Preto som zvolila takéto menšie listovky a crossbody v sviežich farbách.


Hneď mi padla do oka táto nádherná elegantná listovka so zlatý lemom a retiazkou. Hodí sa skvele na piatkový večer von, alebo aj na slávnostnejšie príležitosti. Nezmestí sa do nej síce veľa vecí, ale to je jedna z nevýhod listoviek. Retiazka je primerane dlhá no nedá sa odopnúť, takže ak by som ju chcela niesť v ruke musím ju zastrčiť dovnútra. Ja mám však radšej voľné ruky a preto listovky nosím stále na remene.


Druhou láskou na prvý pohľad je táto výrazná červená listovka so zlatým zapínaním. Aj keď na internete bola úplne iná farba (čo ma vie hrozne naštvať), tentoraz to dopadlo dobre, pretože naživo je oveľa krajšia. Dá sa k nej pripnúť aj nastaviteľné ramienko. Krásna farba dokáže oživiť každý outfit, takže ju veľmi rada nosím. No veľkou nevýhodou je to, že sa mi do nej nezmestí ani peňaženka. Čo už.



Nakoniec ma zaujala aj táto púdrová crossbody kabelka. Vpredu má zlaté zdobenie v tvare kvetu a taktiež nastaviteľné ramienko. Je veľmi praktická, pretože aj keď sa to nezdá, zmestí sa do nej kopec vecí. A z týchto troch ju nosím najradšej.



Zo stránky zunique.sk som si objednala kvetinový top a telové body s kvetinovou nášivkou. Trvalo to asi 3 týždne kým mi dorazili, ale čakanie sa vyplatilo pretože sú nádherné. Topy presne zodpovedali obrázkom a  sedia mi aj veľkosti.


Prvým je tento voľný kvetinový top so zapínaním okolo krku. Je ľahučký a vzdušný, takže perfektná voľba na horúce letné dni. Nosím ho s nohavicami s vysokým pásom, no určite by vyzeral super s vysokou sukňou. 


Hitom tohto leta sú kvetinové nášivky, ktoré vídam veľmi často. Preto som aj ja siahla po telovom body s nášivkou. Body sú v mojich očiach neskutočne praktické, pretože si po každom zohnutí sa nemusím naprávať tričko a nikdy mi nehrozí, že budem mať holé obličky a prechladnem. Body má v hornej časti priehľadnú sieťovinu s kvetinovou nášivkou. Sieťovina siaha dosť nízko a každá podprsenka mi zasahovala do tej oblasti a bolo ju vidno. Preto som si musela zaobstarať balkónikovú podprdu s odopínateľnými ramienkami aby to nebolo vidno. Top je prekrásny a je mi ľúto že z neho nemali viac farieb, pretože hneď by som ich mala doma.



V NewYorkeri som našla takéto čierne basickové tričko s chokerom. Takýchto vecí nemám nikdy dosť, pretože si to môžem obliecť k hocičomu a nič tým nepokazím. Aj keď NewYorker nemá veľmi kvalitné veci, aj tak tam nakupujem, pretože tam viem nájsť veľkosť XS. 




A nakoniec topánky. Keď už siahnem po opätkoch tak len s platformou, pretože sú pohodlné a nebolia v nich tak nohy ako pri topánkach s tenkou podrážkou a ihličkách. Viem, že mnohým sa tento druh obuvi nepáči, ale nosím to na nohách ja. Takže ak sa niekomu nepáčia, nech sa na mňa nepozerá. Väčšinu času aj tak siaham po niečom nižšom, ale v lete k šatám, či sukni sa mi opätky žiadajú. Myslím, že som oboje kúpila zo stránky eobuv.cz, pretože v obchodoch je 35-ka stále vypredaná a na nete ju zoženiem oveľa ľahšie.


Tieto svetlo púdrove botičky sa mi viac páčia na poličke ako na mojej nohe :-D. No aj napriek vysokej platforme sú celkom pohodlné. Farba a materiál sú však opäť nešťastné, pretože sa veľmi ľahko zašpinia a ťažko sa čistia. Keď však nakupujem online, tak s tým trošku aj počítam, že mi topánky nemusia sadnúť. 


Oveľa viac sa mi páčia tieto béžové kotníčky s dierovaním a otvorenou špičkou. Ich zapínanie je zvnútra a na vonkajšej strane je zlatý ozdobný zips, ktorý je však tiež funkčný. Krásne sedia s tmavšími džínsami, no rada ich nosím aj s čisto čiernym outfitom, kde ich nechám vyznieť. 


Do komentárov mi napíšte, ktorý kúsok sa Vám páči najviac :)

Vaša AN :-)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

16 comments

  1. Všetky veci sú krásne! Z kabeliek sa mi páči tá najjednoduchšia, v púdrovej ružovej a topy sú skvelé všetky! °₊·ˈ

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  2. Hrozně se mi líbí kabelky a boty, podobné kabelky jsem měla do tanečních :) a to černé tričko bych brala, máš dobrý vkus :)

    http://ladylenna.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Ty jo, to jsou tak hezké věci. Ta trika jsou naprosto skvělá :)

    ReplyDelete
  4. Nádherné kúsky v jemných a dievčenských farbách! Perfektné na leto! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  5. Nejvíce mě zaujal top s chokerem. Vypadá skvěle. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  6. Kabelky a topánky sú najnádhernejšie <3

    ReplyDelete
  7. Boty se mi moc nelíbí, úplně to není můj styl :) Ale zbytek věcí se mi líbí moc, hlavně ty kabelky ♥

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viem že tento štýl veľa ludí nemá rado :D

      Delete
  8. Ty psaníčka jsou boží. :)

    ReplyDelete
  9. Dobrý den, píšete v článku, že vám dalo hodně zabrat najít k tomu krásnému vyšívanému topu nějakou vhodnou podprsenku. Já si připadám, že s tímhle problémem bojuji snad pořád. A moje prsa bez podprsenky vypadají v jakémkoli topu strašně. Tak nevím co s tím, ráda nosím atipické ropy, Ale pokaždé mi z toho nevhodně kouká podprsenka. Snad by mě mohlo zachránit už jen tohle, abych podprsenku nepotřebovala a prsa měla pevná :D

    ReplyDelete