Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel

Ahojte baby,

len nedávno som narazila na toto rozkošné vajíčko od Holika Holika a nedalo mi ho nekúpiť. Vo vnútri sa totiž ukrýva peelingový gél vyrobený z ekologický vajec pochádzajúcich z hory Jiri a ďalších dobrých vecí pre pleť. A keďže toto je moje úplne prvá skúsenosť s touto značkou, tak som si o nej našla pár infošiek.

Holika Holika bola založená v roku 2010 v Južnej Kórei. Podobne ako TONYMOLY aj ich produkty a balenia Vás zaujmú na prvý pohľad, pretože majú rozkošné ´´kawaii´´balenia. Predávajú pritom cenovo dostupnú a kvalitnú kozmetiku. Názov Holika Holika vznikol kombináciou dvoch slov. Anglickej prípony -holic, čo znamená určitý druh závislosti a kórejského slova holida, čo v preklade znamená pokušenie.
-----
Just recently I found this lovely Holika Holika egg and I couldn´t just leave it there. Inside is a peeling gel made from organic eggs from mountain Jiri and other good things for skin. And since this is my first experience with this brand, I found some information about it.

Holika Holika was founded in 2010 in South Korea. Just like TONYMOLY, their products and packagings will catch your eye at first glance, because they have adorable''kawaii'' packagings. They sell affordable and quality cosmetics. The name Holika Holika was formed by a combination of two words. The English suffix -holic, which means a kind of dependence and the Korean word holida, which translates into temptation.


Holika Holika vymysleli ozaj originálny obal v tvare bieleho vajíčka. Keď obal otvoríte, tak vnútro je ešte rozkošnejšie, pretože je tam žĺtko a bielko. Žĺtko sa tá otvoriť a spodná biela časť je stlačiteľná, takže odtiaľ viete gél veľmi ľahko dostať.
-----
Holika Holika came with a original white egg shell packaging. When you open the packaging, the inside is even more adorable, because there is a yolk and a white. The yolk can be opened and the lower white part is compressible, so you can squeeze it and get the gel very easily from it.


Okrem vajíčok obsahuje aj cukrovu trsinu, javorový sirup, extrakt z pomaranča a citróna. Gél pritom neobsahuje žiadne pílingové zrniečka. Veľmi dobre odstraňuje odumretú kožu a nečistoty a minimalizuje biele a čierne bodky. Pleť je vyhladená a rozjasnená.
-----
In addition to eggs, it also contains sugar syrup, maple syrup, orange extract and lemon. The gel doesn´t contain any peeling beads. It removes dead skin and dirt and minimizes white and black heads. The skin is smooth and brighter.


Balenie obsahuje 140 ml gélu a stálo 298 Kč, čo je v prepočte okolo 11 €. Kupovala som ho z koreankosmetika.cz, ktorý zasiela aj na Slovensko.
-----
The pack contains 140 ml of gel and it cost 298 CZK, which is around 11 EUR. I bought it from koreankosmetika.cz, which also sends to Slovakia.



Gél je čírej farby a nanáša sa  na suchú, už vyčistenú pokožku. Krúživými pohybmi začne na seba gél viazať odumretú kožu na nečistoty a začnú sa vytvárať hrudky. Potom stačí pleť len opláchnuť a hotovo. Má sa používať maximálne 1-2 krát do týždňa, alebo podľa potreby.
-----
The gel is clear and it´s applied to dry, already cleansed skin. After few seconds the gel begins to bind the dead skin and the dirt and begin to form lumps. After that just  just rinse the skin and thats it. It should be used at most 1-2 times a week or as needed.


S gélom som veľmi spokojná. Odstráni všetku odumretú kožu a pleť mám hladkú. Pritom nedráždi pokožku tak ako klasické pílingy. A pritom to rozkošné balenie vyzerá na poličke v kúpeľni úchvatne. Určite by som ho odporučila ľuďom, ktorý nemajú radi klasické peelingy, alebo majú citlivejšiu pokožku, pretože tento ju vôbec nedráždi.
-----
I'm very happy with the gel. It removes all the dead skin and my skin is so smooth. It doesn´t irritate the skin like the classic peeling. And yet, this cute pack looks awesome on the bathroom shelf. I would definitely recommend it to people who don´t like classical peelings, or they have very sensitive skin because it doesn´t irritate it at all.


Skúšali ste už Holika Holika? Budem rada ak mi v komentároch dáte nejaké tipy na ich ďalšie produkty. Ďakujem :)
-----
Have you already tried Holika Holika products ? I will be happy if you give me some tips on other products in the comment section below. Thank you :)


AN :-)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

9 comments

  1. Na toto vajíčko mám zálusk už dlouho, ale nikdy jsem si ho ještě nekoupila. :D V životě jsem ho neviděla otevřené, až teď u tebe. A to je taková roztomilost! Recenze mě nalákala, tak snad se už konečně rozhoupu k jeho koupi. Krásná recenze. :)
    Kajahasidea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem. Kúpu určite neoľutuješ. Ja som s ním veľmi spokojná :)

      Delete
  2. To je úžasný! :) Taková roztomilost :)

    ReplyDelete
  3. Originální provedení! :) to jsem ještě neviděla :)

    ReplyDelete
  4. To balení vypadá skvěle, jdu e-shop prozkoumat. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  5. Oni majú ozaj dokonalé dizajny balení! Musím niečo vyskúšať :)

    ReplyDelete
  6. Oni sa s tým balením vedia tak pekne vyhrať °₊·ˈ

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  7. tak ten má teda úžasný obal! :O :D.
    však túto kozmetiku som ešte nemala možnosť vyskúšať... :).

    KEJMY ♥.

    ReplyDelete