Marie Claire Beauty Box jar 2017

Ahojte baby,

neviem ako vy, ale ja pondelky neznášam. No poďme si ho trošku spríjemniť novým článkom. Pokiaľ ma sledujete na instagrame tak ste možno zaregistrovali, že som si objednávala jarný a letný Marie Claire Beauty Box. Videla som ho na Instagramovom účte Klaudie z blogu Klaudy´s shopping enjoyment a chcela som ho tiež vyskúšať. V ponuke majú letný box, ktorý pripravili v spolupráci s parfumériou Sephora. Pokiaľ si tento box kúpite vybehne Vám aj možnosť dokúpiť si aj jarný box s 10 produktmi + 7 mesačným predplatným časopisu Marie Claire. Osobitne sa už kúpiť nedá. Ja som však túto možnosť využila a kúpila som si obe. Dnes sa spolu pozrieme čo obsahuje jarný box a zajtra nazrieme do letného. Čo vy na to?


Jarný box obsahuje 10 kozmetických produktov + 7 mesačné predplatné mesačníka Marie Claire. Momentálne sa dá kúpiť len spolu s letným boxom a jeho cena je 849 Kč čo je v prepočte cca do 30 Eur. Obsah boxu má však približne dvojnásobnú hodnotu. Marie Claire však s boxom nerobí žiadne tajnosti a na stránke máte zobrazený celý obsah boxu. Takže viete čo kupujete. Čo niektorým ľuďom možno nebude vyhovovať je platba vopred.  Boxík posielajú kuriérom a domov mi dorazil o 3 dni.


V beauty boxe sa nachádzajú 3 produkty zamerané na vlasy. Šampón, kondicionér a sérum.


Šampón a kondicionér od prírodnej značky Natura Siberica obsahujú pľúcnik a borovicu, ktoré dodajú vlasom objem a obnovujú poškodenú vlasovú štruktúru. Okrem toho obsahujú aj vitamíny A, B, C a E, ktoré sa starajú o to aby boli vlasy zdravé. Obe sú v priehľadom plastovom obale s objemom 50 ml, takže budú vhodné na cestovanie.


High shine serum drops od Tony and Guy je sérum pre vysoký lesk vlasov. Taktiež budú odolné voči krepovateniu. Stačí vmasírovať do končekov vlasov len 3 kvapky a je to. Sérum má hustejšiu gélovitú štruktúru a krásnu vôňu. 30 ml balenie je sklenené s pumpičkou, ktorá je uzamykateľná. 


Ďalej boxík obsahoval 4 produkty zamerané na starostlivosť o telo a pleť. Telový krém, krém na pleť, bavlnenú masku a termálnu vodu v spreji.


Najviac ma potešila bavlnená maska od Japonskej značky Mitomo. Ešte som nikdy nemal možnosť skúšať Japonskú kozmetiku, takže sa na to veľmi teším. Maska obsahuje včelí jed, zlato, platinu, kolagén a slimačí sliz. Samé dobré veci pre pleť.


Termálnu vodu v spreji od Avene nevidíte na tomto blogu prvý krát. Začala som ju používať minulého roku a nedám na ňu dopustiť. Je skvelá na osvieženie počas horúcich dní, po cvičení, a na cesty. Má skvelé minerálne a biologické vlastnosti a pôsobí proti proti podráždeniu. Je vhodná dokonca aj na citlivú pleť.


10 ml miniatúrka denného krému od Vichy Slow Age. Pôsobí proti prejavom starnutia pleti. Pomocou antioxidantov a probiotík chráni pleť pre poškodením a znečisteným ovzduším. Malé balenie obsahuje dokonca aj praktickú špachtličku, s ktorou sa bude krém ľahšie aplikovať.


Hydratačný a spevňujúci telový krém RITUALS s obsahom ryžového mlieka a sakury. Okrem toho obsahuje aj vitamín E, ktorý chráni pokožku. Krém je bielej farby a veľmi jemnej štruktúry. Dobre sa rozotiera a veľmi rýchlo sa vstrebáva. Okrem toho krásne vonia. V boxe bolo plné 70 ml balenie.


Posledné 3 produkty patria do kategórie dekoratívnej kozmetiky. Rúž, riasenka a lak na nechty.


Bola som totálne paf keď som rozbalila tento Kailijumei rúž so skutočným kvetom a kúskami zlata. Je prekrásny a má rafinovaný obal so zrkadielkom. Po nanesení na pery sa zafarbí na svetlo ružovo a mení farbu podľa telesnej teploty a pH. Pery zároveň hydratuje takže je to taký extravagantný balzám a rúž v jednom. A krásne vonia a dlho vydrží.


Predposledným kúskom je miniatúra riasenky Estee Lauder Sumptuous Extreme vo farbe 01 Extreme Black. Presne tú už doma mám v plnom balení. Je ozaj super a preto ju zahrniem do najbližšej giveaway aby ju jedna z Vás mohla vyskúšať.


A nakoniec krásny červený lak od Sally Hansen v odtieni 550 All Fired Up. Ako ste si všimli na predchádzajúcich fotkách, už som potrebovala nový lak a tak som ho hneď aj skúsila. Farba vyráža dych. Okrem krásnej farby však v sebe skrýva 6 ďalších benefitov a to: podkladový lak, podpora rasu nechtov, vrchný lak, posilňujúca starostlivosť s keratínom, odolnosť proti odlupovaniu a lesk ako pri gélovych nechtoch.


Jarný beauty box ma veľmi potešil. Aj keď som vedela čo bude obsahovať je to úplne iné mať všetky tie veci doma a reálne ich vyskúšať. Tiež je super že obsahoval až 6 plných balení a len 4 miniatúry. Určite ho odporúčam, takže neváhajte pokiaľ ho ešte majú v ponuke.


A zajtra spolu nazrieme do letného boxu. Obe si môžte zakúpiť na beautybox.marieclaire.cz.

Kupovali ste už niekedy Marie Claire beauty box?

Vaša AN :-)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články budem rada ak ma budete sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

5 comments

  1. Teda mě přišel box drahý, ale jsem ráda, že si můžu o jeho obsahu u tebe přečíst a moc se mi líbí třeba ta rtěnka :).
    Beauty by K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten rúž je ozaj super, najmä kvôli nemu som tento box chcela.

      Delete
  2. Tá cena je celkom dosť, no produkty vyzerajú veľmi dobre a samú by mi ani možno nenapadlo si niektore z nich na skúšku kúpiť, takže si myslím, že je to fajn vec a veľmi by sa mi páčilo, keby sme mali aj nejaký náš slovenský :))

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to je pravda že na Slovensku skoro nič nemáme. Ale aspoň že zahraničné posielajú na Slovensko

      Delete
  3. Všechny produkty vypadají dobře. :)

    ReplyDelete