Júnové nákupy

Ahojte baby,

dnes je vonku prekrásne. Preto som sa rozhodla pre trošku kratší článok zameraný na tohto mesačné nákupy. Minulý mesiac som sa trošku neudržala, takže tentoraz to bol len drobný nákup.


Už dlhšiu dobu som chcela vyskúšať zmatňujúci makeup od LOREAL - Infallible 24h-Matte. V DM-ke stojí vyše 10 Eur a po uplatnení bodov je o čosi lacnejší a predáva sa v piatich odtieňoch.

Ďalší produkt, ktorý ma od LOREALu zaujal je ich nový Lip Paint Matte. Majú ich v matnom aj lesklom prevedení a stoja 9 Eur. 

Ceruzku na obočie od CATRICE, ktorá je ultra tenučká. Stojí 3,30 Eur, no aj tak je to dosť vzhľadom na to ako rýchlo z nej ubúda.

Keďže leto je už tu tak aj balíček voskových pásikov. Stále beriem prvé ktoré mi udrú do oka sú za dobrú cenu.

A nakoniec očný primer na oči od NYX. Zatiaľ sa mi veľmi pozdáva takže určite bude o ňom aj článok.

Čo ste tento mesiac objavili vy?

Vaša AN :-)

8 comments

  1. myslím, že takú ceruzku na obočie Catrice som si kúpila teraz tiež :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som ju videla niekde na Youtube a chcela som ju skúsiť. Je dobrá ale nevdržala mi ani 2 týždne. :/

      Delete
  2. Tužky na oči od Catrice mžná ubývají rychleji, ale za to hezky drží a dobře se s nimi pracuje, takže za mě jasná volba, když chci něco levnějšího. :)
    Já jsme tento měsíc nakupovala ve velkém, takže jsem sama sobě dala na červenec nakupovací stopku, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží.

    ReplyDelete
    Replies
    1. S to Catrice je to pravda. Mne už moja došla a hľadala som niečo iné, ale nič lepšie som zatiaľ nenašla, takže sa k nej určite vrátim.

      Delete
  3. Krásné nákupy :) Makeup Infallible si chci pořídit už hrozně dlouho, no pořád mě od něj něco odrazuje.. Tužku na obočí jsem si teď pořídila od Alverde a kupodivu jsem spokojená :)

    Pauline’s Tiny World♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem, no ten Infallible makeup mi až tak veľmi nesadol. Tento týždeň dopíšem recenziu takže sa na ňu určite mrkni.

      Delete
  4. Ja mám rada ceruzky na obočie Catrice, no používam tie klasické na strúhanie. Kupovala som si ju pred rokom a stále som neminula ani polovicu. Takáto sa asi míňa rýchlejšie neviem posúdiť.
    Bianka

    ReplyDelete